Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(727) -
Değişik ve hareketli bir filmdi, Donnie Yen'e şişkoluk gitmiş. Seri olursa da izlerim. Çok ciddiye almadan sabun köpüğünde, eğlenceli bir filmdi. Şişko olunca o hareketleri nasıl yapabilrsin sorusuna Sammo Kam-Bo Hung'a bir bakın, adam yapılı ve iri yine de çok hareketli. Bizdeki şişkolar tabii kıçını kaldıramaz o başka.
7


avatar
(169) -
başlarda film güzel akarken filmin ortasından sonra absürtlük fazlaca abartılmış.
6


avatar
(1723) -
kendi çapında eğlenceli, az dövüşlü, ip man havasında, mizah dozu fena olmayan ancak absürd öğeler barındıran, eh işte denebilecek bir film...
6


default avatar
(323) -
aksiyonu ve mizahı bir arada güzel sunmuşlar. yer yer Bruce Lee ve Jackie Chan esintileri de vardı. ben beğendim.
7


default avatar
(467) -
Güzel eğlenceli aksiyonu bol yer yer iyi güldüren bir film olmuş.
7


avatar
(366) -
Uzak doğu dövüş tarzını sevenler hele de benim gibi Donnie Yen hayranı olanlar kesinlikle izlemek için can atıyordur ne zamandır altyazısının çıkmasını bekliyordum çevirmene de ayrıca teşekkürler. Film genel itibariyle iyi daha da iyi olabilirdi ama olsun bu haliyle de izlemeye değer.
6


default avatar
(103) -
en sevdiğim (jet lee den sonra) oyunculardan olan donnie abimizin bir güzel filmi daha, tek sorun çince! Bir türlü alışamadım, boğulacak gibi konuşuyorlar, bir de kim kimin yeğeni,teyze kim? amca ne? kardeş nedir? anladığım kadarıyla çevirenler bile bu ayrıntıları bilmiyorlar... yani konuyla alakalı olmayan anlamsız konuşmalar olmasa daha iyi olur diyeceğim ama zaten çerezlik iyi film seyderin... biraz tebessüm iyi gelir...


default avatar
(2) -
Fallon Zhu 113 kiloyken bile, 66 kilodaki hareketlerini yapabiliyor. Biraz nefesi tıkansın, hareketlerde biraz zorlansın yok, damdan dama atlıyor, direklere tırmanıyor, hızlı hızlı koşuyor...


avatar
(81) -
donnie yen i ipman dan sonra tekrar aynı performansta izlemek çok keyifliydi. Mizah kısmı da bence çok eğlenceli olmuş. Sanki biraz japon aksiyon filmleriyle dalga geçmişler. oynayanlar bilir dövüş sahneleri Ps4 de ki Yakuza oyunundaki gibiydi.
7


default avatar
(339) -
Film gayet eğlenceli olmuş. Tek eksik kanlı sahnelerin oluşuydu.
6


default avatar
(5) -
Tamamen üstadı Bruce Lee den esinlenmiş desek haksızlık olur yer yer Jackie Chan tadında sahneler var. Şiddet ve kan biraz daha ağır basıyor ama hem güldürdü hem de hayat ve karma adına düşündürdü. Filmde de bahsi geçtiği üzre: “Bu hayatta iyi polislere her zaman ihtiyaç var.” İyi aktörlere de. İyi ki varsın Donnie Yen. İyi seyirler dilerim.
8


avatar
(654) -
Şişman falan da yine de Donnie Yen, action süper, çekimler çok güzel, dövüş sahneleri tatminkardı, araya biraz da komedi atmışlar, ben beğendim.Uzak doğu severleri üzmez.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film