Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(20) -
Ayrıntılara girmeye gerek yok, tek kelime ile " fiyasko"
1


default avatar
(69) -
Gitmeyin.TV de çıkarsa izleyecrk baska film yoksa cok bos vaktiniz varsa ancak o zaman izleyin.
5


default avatar
(10) -
Filme bedava gitmiyorsanız kesinlikle para verip gitmeyin, hatta alternatifiniz varsa hiç gitmeyin. Tam anlamıyla rezalet. Sahneler bir yığın filmde kullanılan sahnelerden özenti/çalıntı. Müzikler desen Hollywood macera filmlerinden özenti/çalıntı. Ciddi ciddi oyuncuları da çaldıklarından şüpheleniyorum. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer ve Musa Uzunlar'a bu film yakışmamış.
1


Yorumlar (52)
avatar
(353) -
haluk bilginer'e rağmen olmamış film. zar zor bitirdim. anlayamadığım bir yapaylık var filmde. sanki sahneler kopuk kopuk, akmıyor film. hiçbir hissi yansıtamamış oyuncular. sanki silah zoruyla oynatmışlar gibi. bence boşa vakit kaybetmeyin derim.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1723) -
onur ünlü kurguyu becerememiş maalesef, bölük pörçük anlatım, akıcılık ve tempo vasat, oyunculuklar sırıtmış, overrated kesinlikle, bu kadrodan bu hikayeden neden bu kadar kötü film çıkmış cevabı kesinlikle yönetmenin ta kendisi, heba etmiş güzelim senaryoyu, saçma sapan diyaloglar, ortam ve ambians oluşturmadaki fiyasko, anlamsız filme katılmak istenen vestel destekli silikon vadisi, nerden tutarsınız elinizde kalıyor, olmamış...
5


avatar
(444) -
İşin garip tarafı güzel duygularla filmi izlemeye başladım. Beklentim normaldi ama sonunda, ben ne izledim duygusuna kapıldım. Çok eksik yönleri var. Gerçekten olmamış. O meşhur söz bile on numara büyük gelmiş Cingöz Recai rolündeki Kenan İmirzalıoğlu'na. Meryem Ablanın aksanı film boyunca kedi gibi kulaklarımı tırmaladı zaten. Haluk amca desen yaşlanmış, emekli olması gereken komiser edasında. Hiçbiri de kalkıp demiyor ki "Hadi şu ölümsüz eserin hakkını verelim arkadaşlar".
5


avatar
(34) -
Onur Ünlü seven ve her filmini merak içinde bekleyen biri olarak bence yönetmenin en berbat filmi.
3


avatar
(806) -
Onur Ünlü, Cingöz Recai'nin beceriksiz halidir...
Yanarım yanarım; Peyami Safa'nın kitabının isminin kirletildiğine yanarım.
Bir de, "James Bond'a benzemez bu işler; bize yerli malı işler lazım" deniliyor filmin bir yerinde . Evet, "yerli malı" olan tek şey, o yönetmen koltuğunda oturan o heriftir.
2


default avatar
(62) -
Peyami Safa'nın efsane karakterinin yeni bir filmle tekrar hayat bulması birçok kişi gibi beni de heyecanlandırdı. Film hakkındaki olumsuz eleştirilerin çoğuna ben de katılıyorum. Bitirdiğinizde tam olmamış duygusu veriyor. Amd diğer "tam olmamış" yerli filmlerle karıştırmamak lazım; oyuncu seçiminde, efekt ve kostümlerde masraftan kaçınılmamış. Cingöz Recai karakterinin inşasında biraz zayıf kalınmış, başrol karakterlerimiz ne ara aşık oldular, baş kötü karakterin kötülükte kıdem yapması vs eksik. Elbette bu kadroya, bu prodüksiyona daha büyük bir iş bekliyor insan ama nasip bu kadarmış Gülücük
6


avatar
(51) -
Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer ve Meryem Uzerli. Böyle bir kadrodan bu kadar kötü bir film.
Demek ki herşey oyuncu değilmiş. Kadronun iyi olması filmin iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef.
5

Cevaplar (1)
avatar
(31) -
meryem Uzerli en kötü oyunlardandır benim nazarımda türkiye de. ısrarla neden oynatıyorlarsa artık
3


2
| Bildir


avatar
(1012) -
Onur Ünlü Haluk Bilginer Serkan Keskin Fatih Artman gibi kareasa rağmen film maleesef çok kötü çıktı.Aslında filmde insanı yoran gizli bir etmen gereksiz yere kullanılan o ağdalı özentili neye benzediği belli olmayan müzik.Belki onu çıkarıp baştan çekseler veya Kenan ı Meryemi çıkarsalar film belki iyi olabilirdi.
3


default avatar
(5) -
Tom ve jerry yi seyretsem kesin daha çok keyf alırdım.Bu filmi seyretmek yerine gidin gazete okuyun sinema keyfinizi berbat vaktinizi heder etmeyin,Adamlar bu kadar güzel bir hikayenin içine nasıl s.ç.lır"ı gayet güzel oynamışlar.Türk film tarihinde başarısızlıkta üst seviye başarılı bir türk filmi daha
bizeg


default avatar
(25) -
Senaryo-Uyarlama, Oyunculuk,Yönetmenlik= Hepsinde bişeyler eksik.. Üzgünüm Olmamış...
4


avatar
(144) -
Yine bir onur ünlü klasiği!!! adam baya bir film çekti. hep vasatın altında kaldı. sonra nasıl denk geldiyse Leyla ile Mecnun'u yönetmenlik namına birşey olmadan çekti. zirve yaptı. Leyla ile Mecnundan sonra ne yaptıysa berbattı.

yönetmenin 4. sinema eserini izlemiş bulundum ve bundan sonra onur ünlü geçen bir yapıma göz atmayı dahi düşünmüyorum. Daha ne kadar Leyla ile Mecnun'un ekmeğini yiyecek göreceğiz.

hepsinden tuhaf olanı; böyle bir kadro böyle bir filmde nasıl bir araya geldi, ona şaşıyorum.
hayatınız boyunca hiç işiniz olmasa, bomboş yaşasanız bile izlemeyin derim Gülücük
2


avatar
(64) -
Benim anlamadığım Kenan İMİRZALIOĞLU, Haluk BİLGİNER gibi adamlar nasıl olur da bu filme dahil olabilirler.
6


default avatar
(65) -
Ya tamam da bu aşırı komik en fazla 45 dakika dayanabildim
4


avatar
(6205) -
Filmi izlemeden keşke yorumları okusaydım.Genelde güzel filmlerin yorumlarını okurum bu filmde böyle bir hataya düştüm.Ayhan Işık hayranı olduğum için izlemiştim bin pişman oldum....


avatar
(1239) -
Anlaşılan böyle bir kadroyu yönetebilmek yönetmen için zor bir hale gelmiş olmalı ki bu kadar beceriksiz bir film ortaya çıkmış. Neresinden tutmaya kalksanız elinizde kalıyor. Yakıştıramadım Sümüklü
4


default avatar
(57) -
Filmin yönetmeni gerçektende rezalet bir şey çekmiş, bu ülkede sinema filmi yönetmeyi bilen çok az insan var. kurgu desen o da ayrı rezalet! filmdeki çakma karakterlere deyinmeyeceğim bile! Yok ayıboğan yok çakma yerli elon musk, meryem uzerli ile olan uyumsuz çakma aşk vs. o kadar uyumsuz ve sırıtan şey varki sayamayacağım bile.
filmin bence notu 3 ama ben 1 verdim sebebi ise oy kullanan %6 lık kesimin 10 puan vermiş olmaları. Ömürlerinde izledikleri ilk film olmalarından sebep böyle bir şey yapmış olmaları lazım, başka açıklaması yok.
1

Cevaplar (1)
avatar
(67) -
Belki %6lık kesim de şöyle düşündü: "Bence Filmin puanı 7 ama bazıları abartıp 1 puan vermiş o yüzden fazla vereyim dengelensin."

1 puan ve 10 puan verenlerin bazılarının mantığı bu ve maalesef puanlamayı olumsuz etkilemekte. Puanlamanızdaki kendimce gördüğüm hatayı belirtmeden geçemedim. Saygılar
5


1
| Bildir


avatar
(741) -
Tek karakter üzerinden abu sabuk komedi filmlerinin arasına çok iyi kadroyla yerli aksiyon yapmışlar. Eline taşın altına koymak cesaret ister sinemamızın hali buyken. Tam anlamıyla güzel olmamış ama youtuber ların bile film çektiği ortamda şerbet bence.. Ben bu açıdan bakarak beğendim..
6


default avatar
(6) -
şunu gördük ki bu ülkede 100 yılda geçse film ve sanat sektöründe 1 adım ileri gidemiyeceğiz film diye önümüze koyduklarına bakın resmen 4. Sınıf fazla basit sonu hemen anlaşılabilen basit ve kötü senaryo ouncular bile kurtaramamış tam bir fiyasko.
1


default avatar
(1) -
Filmi izlemeye çalıştım ama 1saat 20. dakikada artık pes ettim. Puan vereyim dedim 1 ede yazık. Bu filme 1 vermek 1 lik filmlere haksızlık. Ama Meryem Uzerli'yi ayrıca değerlendirmek lazım. Şu filmdeki oyunculuğunu gördükten sonra akraban olsa bayramda anca görüşürsün. Otur 2 saat soliter oyna vaktini daha iyi değerlendirmiş olursun.
1


avatar
(151) -
Tek kelime ile rezalet. Peyami Safa ustamizin kemikleri sizlamistir. Yazıklar olsun, türk sinemasını bu gibi yapımlar bitiriyor. Holywood özentisi yapımlar istemiyoruz.
1


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film