Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(236) -
Çok iyi film sağlam kadro bilen bilir. Hikaye klasik kim hain kim değil, kuzey güney arasındaki çekişme her daim olan çekişme. Ama güzel bir anlatımı var. Ters köşeler oldukça iyi. Esas roldeki abilerimiz birbirine çok benziyor gerçekten tek zayıf nokta bu diyebilirim. Jung min hwang arada görmek güzeldi. Güney kore sinemasını takip edenler kaçırmasın. Tavsiye edilir.
8


default avatar
(302) -
Kore'nin kendi savaşı olduğu için bize hitap etmiyor. Zaten başrol oyuncuları birbirine o kadar çok benziyor ki, kim kimdir anlamadım. şansımı diğer kore filmlerinde kullanacağım.
4


avatar
(1040) -
Çok karman çorman bir film kim nedir ne değildir anlamıyoruzsunuz filmin sonlarına doğru anladım diyorsunuz yine olaylar farklı bir yöne kayıyor yine anlam veremiyorsunuz ama filmin aksiyon sahenelri güzel özellikle çatışma sahneleri çok gerçekci yapılmış


avatar
(103) -
Bir istihbarat ve Kore derin devleti arasındaki güç savaşının kurgulanması yani bana biraz gerçek hayattan esinlendirilmiş gibi geldi. Belki komplo teoirisi ve gerçek olayları kesitleri ile birleştirerek yazılmış bir senaryo olabilir. Başarılı bir kore filmi daha olmuş. Özellikle belirtmek isterim. Başarılı bir aktör olan Lee Jung-Jae'nin ilk yönetmenlik denemesidir. Oynadığı filmlerde ve üstlendiği yapımcılıkla daha da üst seviye işler yapacağın göstergesidir.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film