Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8408) -
Kerim Leklou cidden Mehmet Demirkol'a çok benziyor, Steven Amir'e katılıyorum. Annesi rolündeki kadına bayıldım. Vincent Cassel iyi iş çıkarmış. Güzel, hoş bir film. Şarkılar efsane... Verano- Tony Roland, Aimer D'amour- Boile Moore ve Hallyday (Le Phénix)- Michel Sardou şarkılarına bayıldım.


avatar
(1012) -
Fransız filmi olması bakımından çok umutlu değildim Romain Gavras pek bilinen bir isim değil ama Costa Gavras ın oğlu.Babası ile uzaktan yakından olmayan bir çizgisi var . En nihayetinde bazı genetikleri almış.Filmde Cezayir asıllı bir eleman var .Bu suç işlerinden filan pek anladığı yok.Yapmak istiyor yakınlarında dolaşıyor ama pek bir beceriksiz.Derken annesi ile sevgilisi ile ilişkileri derken acayip bir işin ortasında kalıyor.Adım adım artan tempoda keyifli bir film oldu.Vincent Cassel desen hiç alışık olmadığımız komik bir rolde.Bir de başrol eleman bizim Mehmet Demirkol a benziyordu.Bir şans verin bu filme.
7


default avatar
(209) -
Ne izledim? Nasıl izledim? Ne anlattı? Ne kattı bana !!!?? İzlettiriyor yine de...Gizli mesajlar çok tuuu...
6


default avatar
(12) -
Başından sonuna sürükleyici bir konu örgüsü ve iyi oyunculuklar. İzleyin
8


avatar
(319) -
Renkli ve enteresan karakterlerin bolca olduğu bir film.Konuda boşluklar ve tutarsızlıklar olsa da sürükleyici akışı sayesinde sıkılmadan izleyeceğinizi düşünüyorum..
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film