Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(339) -
Filme "komedi" değil de "gülümseten sahneler vardı" desek daha doğru olur. Bunun dışında zaman zaman sıkıcı da oluyor ne yazık ki. Herhangi bir müstehcenlik ve aşırı argo da yok. Son zamanlarda böyle replikler bulmak pek kolay değil diye düşünüyorum. Sonuç olarak izlenebilir düzeyde diyebilirim.
5


avatar
(243) -
Çok beklentiye girmeden dört gözle beklediğim bir filmdi. Beni hüsrana uğratır diye korkuyordum ancak hiç de öyle olmadı. Gayet gidişat olarak ilk iki dakika “laa yanlış film mi açtım?” Dedim. Ama değilmiş. Durağan diyebileceğim şekilde başlayıp açılmaya başladı. Basit ve vasatın altında kalacak dedim. Yok o da olmadı. Konu açıldıkça açıldı. Birkaç yer hariç fazla bi mantık hatası yoktu. Beni şaşırtan tek şey bu filmin oyuncuları oynamamış. Hayatın kendilerini nereye çekmişse orada yaşamlarını sürdürmeye çalışmışlar izlenimini verdiler bana. Hatta heryere kamera koyup “şimdi senaryoya göre birbirinizle evcilik oyunu oynayın” demişler de oyuncularda o şekilde kendi doğal (kendi özel hayatlarında nasıl davranıyorlarsa öyle) halleriyle bu filmi baştan sona öyle eğlencelik bir şekilde hünerlerini göstermişler. Basit gibi göründü gözüme ancak bana tattırdıkları oyunculuklarındaki performans beni benden aldı. Bu da etti dördüncü film. Heheheh
10

Cevaplar (1)
avatar
(6205) -
Tebrikler Gülücük Hehehehe
4


1
| Bildir


avatar
(1031) -
Uğursuz kız Ana araba satıcısı Rafa'ya musallat olur ve hayatını mahveder. Rafa da güya kıza yardım edeceğim diye kendi yaşamını tehlikeye atar. Hep birlikte battıkça batarlar. İlk bir saat fena değildi sonra güzel giden filmi anlamsız ve kötü kurgularla bozdular. Neyse ki en sonunda biraz toparladılar da film benden 2 almaktan kurtuldu. Filmin türüne komedi denmiş ama en ufak komik bir sahne göremedim... 4/10...
4


avatar
(3699) -
Basit bir tv filminden öteye gitmez bence. İçinde Andy var diye ümitlenmeyin diye söylüyorum. Sahtekarların sahtekarlarla yarıştığı gereksiz sahnelerle uzatılmış yavan bir film. İzlemek isteyenlere iyi seyirler.
4


avatar
(6205) -
Çok uzun zamandır merakla beklediğim bir filmdi ama izledikten sonra hüsrana uğradım.Açıkçası beklentimin altında kaldı.Küçük kız Dafne'nin Andy'den çok fazla zeki ve bitirim gibi görünmesi ciddi anlamda inandırıcılıktan uzak ve ayrıca dini kullanarak insanların nasıl aldatıldığını bir kez daha gördük. Aslında Andy Garcia ve küçük yıldız Dafne Keen'den daha kaliteli bir yapım beklerdim.Bana göre ((İMDB Punanındanda belli)) ikinci sınıf kalitesinde çok basit önemsenecek bir film değil. Kısacası izlenmesede büyük bir kayıp değil.Yinede oyuncular için belki şans verilebilir.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film