Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(539) -
Vasat oyunculuklar ve garip danslarla dolu bir film. Diyaloglar dahil her detay cok sıkıcı. Devam filmi de var belki toparlarlar diye umut ediyorum. Dans filmlerine bir sans veririm ama bakalım.


default avatar
(209) -
Bilindik konu, güzel ve basit işlemişler. Cinsellik öne çekilmemiş.. izlenebilir...
6


avatar
(3699) -
Sokak dansıyla balenin birleştirildiği başka bir film daha. Konuya biraz daha ek yaparak fakirleşen zengin çocuğunu da eklemişler ve al sana bir film senaryosu. Oyunculuklar ve müzikler güzel ama öyle aman aman izlenesi bir yanı yok. İyi seyirler.
4


avatar
(112) -
Gayet akıcı film hiç sıkmıyor . Pauni bence az verilmiş en azından 7 puanı hak ediyor . Dans la ilgili filmler genelde sıkıcı olur çoğu kişiye ama bence gayet başarılı.
7


avatar
(319) -
Filme bizde az ilgi gösterilmiş sanki.Halbuki dans konulu filmlerden fazla hoşlanmayanları(mesela ben)bile sarabilecek bir gençlik filmi.Özellikle dans atışmaları bayağı güzeldi..
7


avatar
(6203) -
Tesadüfen izlediğim bir gençlik filmi oyuncuları ünlü değil ama son derece keyifliydi akıcıydı danslar ve dans yarışmaları çok çok güzeldi gerçekten beğendim.Sanırım Norveç filmi.Son derece samimi modern ve sıcak olan bu filmi tavsiye ederim izleyin pişman olmazsınız...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film