Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(8) -
Çok ama çok uzun yıllardır, filmler diziler seyrediyorum. Bence sinema ile başlayan kamera esaslı sanatlar içinde filmler, senaryolar, yönetmenler, vb. yanı sıra dizilerde bile en üstün olanlar, İngilizlerdir. Bu işi, çok iyi yapıyorlar. Çok güzel bir film. 6,4 ne ya?
9


avatar
(273) -
Dram , Gemma sevenler için güzel bir film ve güzel manzaraları ile 2.dünya savaşı zamanında savaşın geri planında yaşanan olaylara odaklanan hoş bir yapım.
7


avatar
(401) -
II Dünya Savaşı ile ilgili filmler ilgi alanım. Filmde savaş çok arka planda kalıyor; filmde tek savaş sahnesi kısa bir Londra bombardımanıydı. Bombardıman sahnesi de abdullaharif arkadaşın yorumunda da belirttiği gibi vasattı; seyrederken sanki sahne için hazırlanan platonun içinde yönetmenin yanında bakıyor gibi oldum; BBC kanalı dizilerinde hissettim kendimi. Çocuk oyuncu da iyi bir seçim olmamış gibi daha iyi ve uygun bir yüz bulabilirlerdi. Bunun dışında hikaye iyi ve oyunculuklar da yerli yerindeydi.
7


default avatar
(8) -
Gemma Arterton'ın hemen hemen bütün filmlerini beğenerek izlemişimdir. Bu da çok güzel başladı önceki yorumlarda da belirtildiği harika manzaralar vardı. Eşcinselliğin masumiyeti çok güzel işlenmiş.
Netflix filmlerini aratmadı.
Benden önce 3 yorum yapılmış. Ama nedense bu konuya hiç değinilmemiş. O kadar doğal bir durum artık yani.


avatar
(1234) -
Guzel senaryo güzel oyuncular,kaliteli bir dram. Sadece londra da bombalar patlarken ve evler yanarkenki hava biraz amatör olmuş, ama o da filmin 30 saniyelik kısmı
Dram severlere kesinlikle tavsiye ederim. Benden 7,5 puan
7


avatar
(8404) -
Gemma Arterton duru güzellerden, yıllar geçtikçe şarap misali daha bir güzelleşiyor gibi... Ayrıca Gugu Mbatha-Raw kadronun diğer bilindik güzeli... Harika manzaralar eşliğinde, bir dostluk ve mazide kalmış bir aşk hikayesi izliyoruz. İnsana kendini iyi hissettiren, tatlı filmlerden... İyi seyirler olsun.


avatar
(6202) -
Çok güzel deniz kenarı manzaralarıyla asabi ve huysuz olan Alice'in evine gelen küçük bir çocuğa olan sevgisi hayatını nasıl olumlu değiştirdiğini ve filmin sonundaki sürprizle izlemeye değer bulduğum bir dram filmi. Gerçekten Gemma Arterton'un performansı oldukça başarılıydı ve filmi izlerken hiç bir anından sıkılmadan izledim. Belki herkesin hoşuna gitmeyebilir ama sinema sevenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film