Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8404) -
Tv filmi kalitesinde, gece gece karşısınıza çıkıp uyku kaçtığında vaktinizi öldüreceğiniz, klişenin dibi fakat bir şekilde kendini izleten bir film. Scott Adkins filmi olduğu için biraz kıyak geçmiş olabilirim bilmediğim bir oyuncu olsa izlemezdim büyük ihtimalle… Bir de Sacha rolündeki kıza bayıldım, filmdeki tarzı harika!


default avatar
(20) -
İzle unut tarzında alışılagelmiş bir senaryoya sahip. Eşinin hayalinin yönlendirdiği ve doğru karar almasını sağladığı ve gizli servis mücadelesi üzerine kurgulanmış bir hikaye.
5


avatar
(169) -
aksiyon sahneleri güzel onun haricindeki konu mantıksızlıklar silsilesi halinde ilerliyor. MI6 ve rus ajanları ellerini koymuş gibi bulurken bir anda bulamaz oluyorlar. Ayrıca hayal sahneleri çok berbat keşke hiç koymasalardı.
3


default avatar
(339) -
Televizyon filmi kalitesinde bir film olmuş. Hareketli fakat çok basmakalıp. "çerezlik" deriz ya işte o şekilde.
5


avatar
(6203) -
Filmleri belki çok üst düzey değil ama genelde Scott Adkins'in filmlerini hiç sıkılmadan ve keyif alarak izliyorum. Bu filmde de bazı klişe sahneler yer alsada konusuyla birazda dramıyla kendisini sonuna kadar izlettiriyor.Ayrıca devamı gelecek şekilde bitti ve takipçisi olacağım.Eğer aksiyon diyorsanız izleyin pişman olmazsınız...
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film