Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(1234) -
vayy. Stephen Dorff özlemişim herifi.

epeyce hoşuma gitti. Özellikle son dövüş sahneleri gayet güzel ve yeterli geldi. Yok şu film kadar iyi olmamış, vay efendim bu filme benziyor, yok efendim şu flmden etkilenmiş gibi yorumlar bana boş geliyor. O saydığınız filmlerde böyle rakipler varmıydı. İlla ki birbirlerine benzeyecek. Her boks filmi izlemeden önce Million Dollar Baby gibi bir efsane beklemeyin yani.
Gayet izlenebilir bir dram-spor filmi var ortada. Benden 7 puan ve tavsiye ediyorum.
7


avatar
(1040) -
Filmin sevdiğim yanları gerçekci olması filmin sonunda zaten bunu görüyoruz farklı bir son olsa zaten inandırıcı olmazdı bir diğer sevdiğim olay adamı Conor Mcgregor benzetmiş olmaları zaten kimden esinlendikleri bariz belli oluyor film'de tek gözüme batan çocuğun okuldaki o kız arkadaşı hem saçma sapan diyologlara girip saçma sapan şeyler söyleyip hemde kendisi sanki filmin baş aktörü gibi ortalarda gezmesi biraz saça olmuş yan karakterden çıkamamış bence o kız yerine başka bir kızı oynatsalar daha iyi olurdu


avatar
(430) -
anladığım kadarıyla Warrior (2011) 'den çok etkilenip, aynı formülü kullanarak benzer bir film yapmaya çalışmışlar. Peki yapabilmişler mi? Bence hayır. Çünkü Warrior çok daha iyi kurgulanmış ve çok daha iyi çekilmiş bir filmdi.

her şeyden önce bu filmde gereğinden fazla drama kasmışlar. dramatik öğeleri bol bol kullanıp, yer yer klişeler girmişler. bu arada dövüş sahneleri de pek iyi değildi. zaten elle tutulur dövüş sahnesi sadece sondaki 15 dk'lık dövüştü diyebilirim. o sebeple filmin asıl türü kesinlikle dramadır...

tekrar uyarayım; aksiyon, kavga, dövüş, eğlence bekleyen çok yanlış gelmiş olabilir. zaten bu tip beklentilere girenler filmin ortasında sıkılıp, kapatacaklardır.

bu arada conor mcgregor çakması malum karakteri de beğenmedim. çok daha özgün bir karakter yaratılabilirdi. ama işte çakma filme de, çakma karakter yakışırdı, yadırgamamak lazım.
4


avatar
(806) -
Bir tarafta aile draması, bir tarafta döğüş sporu sahneleri, bir tarafta baba oğul çekişmesi.Bu üç unsuru tadında harmanlayan izlenebilir bir film.
6


avatar
(1239) -
Eğer filmin yarısına kadar gelip kapatmadıysanız (ben gibi) kalan kısmında kesinlikle kapatmayı düşünmüyorsunuz çünkü sonrası sizi fazlasıyla meraklandırıyor bu olumlu yorumum.Olumsuz olanı ise kafesteki dövüş sahnelerinin bazıları gayet iyiken bazıları çok amatörce geldi bu bir , İkincisi gözüme takılan teknik bir sorun yani adamın suratı dağılmış dikişler falan atılmış ama ertesi gün suratında yara izi bile yoktu yani bu birden fazla kez gözüme takıldı bunu nasıl atlamışlar anlam veremedim. Belki küçük bir detay ama beni izlerken aşırı rahatsız etti. Dövüş filmi hasreti çekmiyorsanız varsa daha iyi alternatifleriniz onlara yönelebilirsiniz.
5


avatar
(2674) -
American History filminin senaristi David McKenna'nın kaleminden yine başarılı bir senaryo çıkmış. Bir dövüş filmi gibi gözükse de özünde dram barındıran bir yapım. Hem Stephen Dorff hem de Darren Mann göz dolduran bir performans ortaya koymuşlar.
7


avatar
(169) -
Film sadece aksiyon değil duygulu da bir film. Filmin verdiği mesaj çok iyi engellilerin yaşamından da kesitler var keşke bu kadar küfürlü olmasaydı herkese tavsiye edilebilecek bir film olurdu. Ama yetişkinlerin izlemesini tavsiye ederim.
7


default avatar
(2) -
Son yıllarda bu tarzda etkili duygusal filmlere denk gelmedim.Bu film gerek giriş gerek konu işlenişi ve gerekse de finali ile kendini çok iyi anlatmış. Vurucu sahneleri ve replikleri kaçırmayın...


avatar
(6203) -
Genelde dövüş filmlerini sevdiğim için açıkçası beğenerek izledim.Filmin en ilginç yönü bu zamana kadar hiç bir zaman böyle karşılıklı rakip görmemiştim.Zaten filmide ilginç yapanda buydu. Açıkçsı filmin ortalarında biraz temposu yavaşlasada son 25 dakikası heyecan üst noktadaydı.Eğer tarzı seviyorsanız hoşunuza gidebilir.Bence şans verin...
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film