Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(34) -
Bu filmi seyredince insan sağlığının ve yaşadığı hayatın değerini anlıyor.Duygu yüklü bir dram.Ben beğendim.Uzaktan da olsa benzer bir durumu zamanında yaşadığım için belki etkiledi beni.
Hayatını pamuk ipliğine bağlı olarak yaşayan hastalıklara sahip insanlar içinse söyleyebileceğim tekşey morallerini yüksek tutmaları.Hepimiz süper hayatlar yaşamıyor olabiliriz ama hayatın içinde içinize işleyecek bir an bile bu hayatı yaşamaya değer kılıyor bence.Herkese sağlıklı günler
6


default avatar
(473) -
Yakın zamandaki benzeri olan ''The Fault in Our Stars '' dan kesinlikle daha iyi bir film. Daha samimi , daha sıcak , daha içten... Sadece gençlerin veya o hastalığa mazur kalmış üç hastanın gözünden anlatılan samimi güzel bir dramaydı. Haley Lu önceki yan rolleri olan filmleri izlemiştim. Haley Lu jenerasyonundaki bazı oyuncular gibi oda çok iyi. Daha da iyi rollerde olacaktır.
8


avatar
(8387) -
Arkadaşların yorumlarının üzerine çok söylecek laf yok aslında... Hüzün, dram, muhabbet, dostluk... İnsanda güzel duygular uyandıran, harika bir yapım. Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


Yorumlar (22)
avatar
(105) -
Böyle duygusal drama filmlerini severim. Filmin yüksek puanını ve olumlu yorumları da görünce bir bakayım dedim. Ele aldığı konu ve finali itibariyle iz bırakan, dokunaklı bir film olabilirmiş. Ama olamamış. Film ucuz bir şekilde duygu sömürüsü yapan "arabesk" bir gösteri olmaktan öteye geçememiş. Ölümcül hastalığa sahip iki gencin sağlıklı insanların yapabildiği herşeyi rahatlıkla yapabilmesi de eşyanın tabiatına aykırı bir durumdu ve filmin inandırıcılığına ciddi zarar vermiş. Burunlarına taktıkları o göstermelik oksijen hortumları ve arada bir duyulan sahte öksürükler son derece yapmacık duruyordu. Ve bir filmde en çok nefret ettiğim şey, böyle izleyicinin gözüne gözüne sokulan mesajlardır. Sevdiğinize sarılın, hayat güzeldir vesaire vesaire...Bu tarz her duygusal filmin içine iyi kalpli bir gay karakteri yerleştirmeyi başaran Hollywood yapımcı ve senaristlerini de ayrıca tebrik etmek lazım.
4


avatar
(271) -
Aşk her ortamda yeşeren bir çiçek gibidir. Ne mutlu sahip olanlara. Güzel bir filmdi. Duygusal biri olduğum için hiç mücadele etmedim. Duygular aktı gitti.

Sürprizbozan: Göster
Sümüklü
7


default avatar
(47) -
Şöyle filmler izledikçe yatıp kalkıp sağlığıma dua ediyorum, gerçekten zor.
Bizim gibi, yani sağlığı yerinde olanların sıkıntıları ne küçükmüş diyorsunuz bu filmi izledikten sonra, çok duygu yüklü bir film çünkü.
İzlenilmesi ve izletilmesi gereken yapımlardan gerçekten.
Haley Lu Richardson çok güzel ve doğal oynamış aşık oldum kıza Çok Mutlu
9


avatar
(117) -
uzun süredir erteliyordum an itibariyle izledim ve kendime kızdım neden daha önce izlemedim diye. keşke tek başıma izlemeseydim. bu tarz filmler çok etkiliyor beni
9

Cevaplar (1)
default avatar
(47) -
Film bittikten sonra gözlerini tutamıyorsun ve depresyona giriyorsun Çok Mutlu
9


1
| Bildir


default avatar
(47) -
Haley Lu Richardson mükemmel oynamış, bu kızdan böylesine gerçekçi bir oyunculuk beklemezdim, süper dramatik bir oyunculuk sergilemiş, yani tek kelime ile helal olsun.
Film içinizde tuhaf duygular oluşturuyor, ağlamak geldi içimden bazı sahnelerde gözlerim doldu ne yalan söyleyeyim.
İzletin, izleyin.
9


default avatar
(60) -
Şöyle duygusal film izleyince 2 saat etkisinden çıkamıyorum, kendime kızıyorum neden izledim diye.
Özellikle filmin son cümleleri beni benden aldı, sevgilim olsaydı ve onu sevdiğimi söylemeye cesaretim olmamış olsaydı bu filmden sonra bırak söylemeyi doya doya sarılırdım, şu an ağlayarak yazıyorum Sümüklü.
İzlenilmesi ve izletilmesi gereken nadir filmlerden olmuş.
9


default avatar
(96) -
İnsan ruhuna dokunan,hatta dokunmayı bırak pejmürde eden bir film...Benim gibi bir kazmanın bile gözleri dolduysa,varın gerisini siz düşünün artık... Neyse artık izlemeyenler hemen görevinin başına lütfen..
10


default avatar
(140) -
Muhtesem bir film. Sasiriyorsunuz, guluyorsunuz, kiziyorsunuz, agliyorsunuz, tekrar guluyorsunuz. Film oylesine hizli bir duygu selinde akiyor ki kendinizi filmin icine ait buluyorsunuz. Filmi seyrettikten 1 ay sonra tekrar gormek isteyeceksiniz. Moraliniz bozuldugu zaman 'kendinizi iyi hisettiren filmlerinizin' icinde yerini almis olacak.
8


avatar
(1031) -
Yine yaşadığımız, dokunabildiğimiz için şükrettiren harika bir film. The Fault in our Stars filmine çok benziyor. Genç oyuncuları oldukça beğendim. Duygu yükü üst düzeyde. Herkese tavsiye ederim. İyi seyirler... 8/10...
8


avatar
(3699) -
Filmi izlerken yine duygu seline kapıldım gittim. Dokunuş ve kıymetini bilmek adına büyük dersler verilmiş filmde. Sadece arkadaş, erkek veya kadın olarak bakmadım film bittikten sonra. Anne baba kardeş komşu her kim varsa yaşantımıza oradan buradan dokunmuş insanlar, işte onlara dokunmanın ve sarılmanın tam zamanı. Belki bur fırsat tekrar elimize geçmeyecek. Hadi dokunalım ve sevelim artık birbirimizi. İyi seyirler olsun.
6


avatar
(169) -
Filmi izlerken aktı gitti. Bir iki sorgulanacak sahne vardı tabi ama öyle bakmamak lazım. Duygusunu veren bir film. Aşkı arkadaşlığı sağlığımızın önemini ailenin kıymetini güzel işlemişler.

Filmi izlerken eşim helak oldu ağlamaktan. O filme 10 verdi ben 7 verdim.
9


avatar
(933) -
Yaşam, sevgi, arkadaşlık, fedakarlık üzerine...

'Dokunmak' diyerek başlayan film, hastalıklarından dolayı birbirlerine temas bile edemeyecek, hatta daima aralarında mesafe olmak zorunda olan, her anlamda zıt iki karakterin dramatik hikayesini anlatıyor.
7


avatar
(1234) -
Filmin en sevdiğim tarafı soundtrack albümü. Müzikler harika. Bu tip duyguların vazgeçilmezi Daughter. Melankolinin sınırlarını zorlayan şarkılar.

Filme dönecek olursak ; duyguları tiksindirmeden sade ve güzel bir şekilde yansıtmışlar. Epeyce beğendim. Ayrıca adını bile duymadığım bir hastalık konusunda bilgi sahibi de oldum.

Tavisye ederim. Beden 7,5 puan.
7


avatar
(6193) -
Filmi izleyince hemen aklıma ''The Fault in Our Stars''ın başka bir versiyonu geldi.Hatta filmdeki ''M 83 'ün Wait'' müziğini bile kullanmışlar.Filme gelirsek yinede bu tarz filmler beni inanılmaz etkiliyor.Duygusal ilişkilerin işlendiği filmlerde gerçekten empati kurduğumda o hüznü acıyı iliklerime kadar hissediyor ve çok rahatsız oluyorum.Açıkçası beğenerek sıkılmadan pişman olmadan izledim.Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız sizi tatmin edecektir...
7


avatar
(2674) -
"insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor" temalı duygu yüklü ve etkileyici bir yapım...
7


avatar
(804) -
Deneysel tedavi yapan bir hastane, hastanedeki ölümcül hastalığa yakalanmış ve birbirlerine dokunmaları yasak olan üç genç ve aralarında yaşanan olayları anlatan hoş bir film.Aşk ve dram filmlerinden hoşlananlar bu filmden çok hoşlanır sanırım.
6


avatar
(155) -
Filmin elbette benzerleri yapıldı ve benzerlerine fark atamadığı malesef ortada fakat onlardan geri de kalmıyor. Sahnelere göre müzikleri biraz sönük kalmış gibi. Bununla birlikte ''The Fault in Our Stars'' filminde ilk defa dinlemiş olduğum M83 - "Wait" parçasının bu filmde kullanılması biraz kopyalama gibi olmuş (Bu arada şarkı kesinlikle filmdeki sahneye uyan bir parça).
Fakat filmi izledikten sonra insanda farklı bir tat, bir burukluk kalmıyor değil. Bu bakımdan da oyunculuklar başarılı. Konu itibarı ile ders veren niteliği çok ve bu yüzden de izlenebilir gözüyle bakıyorum. İyi seyirler.
7


avatar
(6) -
Harika bir film oyunculuklar on numara bu filmle yaşamın degeri aşkın gücü arkadaşlıgın önemi herşey var izleyin izlettirin sonlara dogru göz yaşları içinde seyrettimki babam ve oglumda bile bu olmamıştı. çok iyi film


avatar
(8387) -
Arkadaşların yorumlarının üzerine çok söylecek laf yok aslında... Hüzün, dram, muhabbet, dostluk... İnsanda güzel duygular uyandıran, harika bir yapım. Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


default avatar
(473) -
Yakın zamandaki benzeri olan ''The Fault in Our Stars '' dan kesinlikle daha iyi bir film. Daha samimi , daha sıcak , daha içten... Sadece gençlerin veya o hastalığa mazur kalmış üç hastanın gözünden anlatılan samimi güzel bir dramaydı. Haley Lu önceki yan rolleri olan filmleri izlemiştim. Haley Lu jenerasyonundaki bazı oyuncular gibi oda çok iyi. Daha da iyi rollerde olacaktır.
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film