Giriş Kayıt

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi (2017) Yorumlar


Teen Titans: The Judas Contract

Yorumlar (6)
avatar
(8395) -
Yeni gördüğüm karakterler çok hoşuma gitti. Filmin komedisi, muhabbetleri ve aksiyonu çok yerindeydi. Velhasıl izlemesi keyifli bir animasyon diyebilirim.


avatar
(462) -
Özgün konu ve yeni kahramanlarıyla dikkat çeken temposu düşük olmasına rağmen izlenebilir seviyede dc animasyonu. bu noktada çizimlerin çok iyi olduğunu belirtmek gerekir.
5


avatar
(463) -
diğer serilerine ve bazı Justice League serilerine göre daha iyiydi, izlenilir. Şu yeşil gözlü hatun gibi bir sevgilimiz olmadı Gülücük
7


default avatar
(129) -
gayet eğlenceli heyecanlı izleyin.Ben Ten tadında
7


avatar
(511) -
Hikayede pek akılda kalacak bir şey yok ama yeterince güzel ve heyecanlıydı. Film yüzünü güldürecek esprilerle doluydu, gerçekten filmdeki mizah çok güzeldi. Takımdaki ilişki güzeldi. Aktörler çok iyi iş çıkarmış. Aksiyon diğer DC animasyonlarında olduğu gibi yine aynıydı pek gelişmiş bir şey yoktu. Damian bir önceki filme göre daha pasifti, ki böylesi daha iyi olmuş. Blue Beetle karakterinin inşası güzeldi, size karakter hakkında daha fazla şeyler göstermişler ama filmdeki temel hikayeye hiç bir yönden bağlantısı yoktu. Başka bir yandan Nightwing karakterinin sahneleri çok güzeldi, ilişkisi filan olsun veya aldığı aksiyon sahneleri olsun yeterince güzeldi.

Bu filmi bir önceki "Justice League vs. Teen Titans." filminden kat kat çok beğendim. Bu filminde problemleri var ama çok fazla dikkatinizi çekecek kadar büyük problemler değil. Kısacası izlemesi zevkli bir filmdi.
7


avatar
(193) -
Serinin devam filmleri gelmeye devam ediyor , titanları parça parça hikayelerini izliyoruz , Damian bu filmde biraz pasif kalsada ağırlıgını hissettiriyor.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film