Giriş Kayıt
Yorumlar (23)
avatar
(8407) -
Timothée Chalamet, Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Mr. Bean ve Hugh Grant ile çok iyi bir kadrosu var. Diğer yorumlarda zaten hemen her şey belirtilmiş, ben maaile izlemenizi tavsiye ederim. Bolca çikolata eşliğinde aile keyfi yapmanızı önerir, iyi seyirler dilerim.


avatar
(1031) -
Renk ve görsel bir cümbüş içinde geçen eğlenceli müzikal filmdi. Müzikleri yerinde boğmamışlar. Olivia Colman'ı tanımakta zorlandım. Hugh Grant'ın Oompa Loompa tiplemesi ise müthişti.
Sürprizbozan: Göster
Filmden önce yanınızda çikolata bulundurun. İyi seyirler... 8/10...
8


default avatar
(19) -
Filmin orjinal wonka hikayesi ile pek alakası yok. Wonka nın çocukluğu dişçi babası ile zengin ve disiplinli bir şekilde geçerken. Burada wonka züğürt bir çocukluk ve alternatif bir hayat sürüyor. Diğer konu kartel ile kavgası bu şekilde değil o da ayrı bir filim konusu. Filim eğlenceli ama filmin hikayesine hiç bağlı kalmamış. Izle ve unut.


avatar
(1012) -
1971 deki ilk yapımdan tutunda, Tim Burton harikası Johnny Depp'lisinden Tom ve Jerry'li olana kadar hepsini defalarca izlemiş birisi olarak çok beğendim.Hem ilk filmin müziklerini hem kendi oluşturduklarını harmanlamışlar, eski filmlerdeki olaylara bağlı kalmamışlar, farklı bir kurgu tercih etmişler.Hatta Tim Burton filminde baba mevzusu bu filmde anne mevzusuna dönüşmüş.Yine çok akışkan, görsel olarak dolu dolu, müzikleri yerli yerinde kullanma becerisi ile çok iyi bir film çıkmış ortaya.Başrol oyuncusu daha önceden "iyi aktör olurmu?" cinsinden tereddütleri kaldıran bir oyunculuk sergilemiş.İzleyiniz.
9


default avatar
(127) -
Beklentimi karşıladı hatta açıkçası üstüne de çıktı diyebilirim. Timothee’ye karşı biraz önyargılıydım ama yanılttı, güzel oyunculuk sergilemiş. Johnny Deep’in versiyonuyla karşılaştırılmadığında gayet başarılı bir film. Karşılaştırınca bile yine başarılı bir filmdi gerçi, en azından görsellik olarak. Oyunculuklar, görsellik, şarkılar her şey çok güzeldi. Çok sevdim.
6


default avatar
(35) -
2005 yapımı charlie ve çikolata fabrikası filminin yanına bile yaklaşamaz, ABD'de gişe rekoru kırınca çok umutlanmıştım ancak film vasatı bile aşamıyor, kurgu, dans, müzikler ve filmin ilerleyişi çok kötü ayrıca başroldeki küçük siyahi kız da hiç olmamış...2/10
2


default avatar
(23) -
Chalamet bekledigimden cok cok iyi bir oyunculuk sergiledi. Filmde muzikal sahneler oldugunu izleyene kadar bilmiyordum, bir an Hint filmi gibi oldu ama güzeldi.
6


avatar
(548) -
Bir müzikalden beklenen her şeyi hakkıyla yerine getiren, keyifli bir filmdi. Buradaki kötü yorumlara kanmayın. Müzikal filmleri seviyorsanız gayet güzel ve hoş bir film. Müzikler çok iyi yazılmış. Kolay değil müzikal yazmak.
7


avatar
(1030) -
Buradaki tavsiyeleri göz ardı edip çikolatasız başladım. Sonra filmi durdurdum. Gittim çikolata almaya. İçi fındıklı, fıstıklı. Yanına kahve, kardeşim Kenyadan getirmiş. Duble Türk kahvesi de olabilirdi tabi. Koca bir kupa, anca yeter. Çay da olur ama kahve gibi olmaz. Asla olmaz. Kahve- çikolata aşık gibi. Çay - çikolata olsa olsa bacanak filan olur.

Tekrar başlattım filmi. Çok keyifli. Bu yanı tam beklediğim gibi. Ama asıl etkileyen, sistem, kapitalizm eleştirileri çok iyi, çok tatlı. Asıl etkileyici başka bir mevzuda, hayallerin peşinden koşmadaki özgüven ve mücadele. Bu iki etkileyici nokta çocuklara ve gençlere ilham olur nitelikte.

Güzel görselliğe de sahip, olayların gelişim ve şekillenmesi çocuk filmi seviyesinde, herkesin izlemesi gereken bir film.
7


avatar
(539) -
Müzikal filmleri sevdiğimden dolayı keyifle izledim. Wonka'nin hikayesi başlangıç ve fabrika kuruluş aşaması harika anlatılmış. Rengarenk, müzikli, danslı ve eğlenceli bir hikaye olmuş. Masal kıvamında gayet iyiydi. Ardından Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nı da izledim. Peşpeşe mükemmel oldu.


avatar
(48) -
Bir poşet çikolata ve gofret alışverişi yaptıktan sonra (kendimi sağlama alıp) filmi izlemeye başladım. Tim Burton ve Johnny Depp ikilisinin versiyonundan çok farklı bir film var karşımızda. Bu bambaşka bir yorum, daha masalsı ve çocuksu. Alternatif bir uyarlama olarak düşünün. Ben sevdim ama o kadar.
7

Cevaplar (1)
avatar
(6204) -
Kaan bey inan ki filmi durdurdum markete çikolata almaya gittim ve onun için yazayım istedim. Sevgilerle...
7


2
| Bildir


avatar
(498) -
Akış ve seyirciye hissettirdikleri açısından çok çok sevdiğim The Greatest Showman'e benzettim. Onun kadar iyi bir film olduğunu düşünmesem de, hayalinin peşinden koşan bir adam, güzel dostluklar, ufak tefek fantastik öğelerle benzer hisleri yaşattırdı bana.

Filmin başından sonuna yüzünüzde tebessüm oluşturan anlar oluyor. Komediden kaynaklı değil, naiflikten kaynaklı bir tebessüm.

Filmin çocuksu olduğunu söyleyenler de var ama bu filmlerin amacı zaten biraz da bu. Hem çocukların hem de ailelerin izlerken sıkılmayacağı bir seyirlik ortaya çıkarmak. Ben 40 yaşında bir adam olarak tek başıma eğlenceli bir film izlemek istediğim anda başladım ve gayet keyif aldım.
7


default avatar
(79) -
Bu filmleri niye çok çocuksu ve ciddiyetsiz cıvık yapmaya başladılar anlamıyorum kapamamak için kendimi zor tuttum çocuksu masalımsı yapımlardan hoşlananlara önerebilirim ben hiç keyif almadım.
5

Cevaplar (2)
default avatar
(1) -
Çocuk kitabından uyarlanmış bir çocuk filmi olduğundan olmasın?


1
| Bildir
default avatar
(79) -
-10 yıl önceki yapımların hiç biri cıvık ve ciddiyetsiz sivilceli ergen zekasında senaryo değil değil harry potter ı 60 yaşında biri bile izler.
5


0
| Bildir


default avatar
(21) -
Bu filmi merakla bekliyordum ve beklediğime de değdi. Masalcı anlatımı o denli iyiydi ki film ne zaman başladı, ne zaman bitti anlayamadım. Sürükleyici ve görsel olarak da doyurucu bir film.
7


avatar
(19) -
Hoş bir zaman geçirebilirsiniz ama müzikal kısmı müzikal olarak belirtilmeyen bir film için fazlaydı. İleri sardım o bölümleri


avatar
(6204) -
Genel olarak hoşuma gitti ama müzikal kısımları hariç zaten oraları da sardırarak izledim. '' Charlie and the Chocolate Factory'i kadar başarılıydı. Özellikle ''Hugh Grant Oompa-Loompa rolünde ve şarkısıyla harikaydı. Kesinlikle ailece izlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca bir hatırlatma yapayım: İzlerken yanınıza mutlaka çikolata alın ve yazılar çıktığında da kapatmayın Çünkü film devam ediyor...
7

Cevaplar (2)
avatar
(407) -
izlerken çikolata yemiycem yemiycem diye söylendim sürekli ama bir noktadan sonra ekran başında elimde 2 paket çikolatayla buldum kendimi Gülücük
7


3
| Bildir
avatar
(48) -
İzlerken yanınıza çikolata almayı unutmayın şeklindeki tavsiyeniz çok yerinde Cumhur Bey, teşekkürler Gülücük hayat kurtaran bir uyarı; saygılar.
7


2
| Bildir


avatar
(407) -
filmin türüne müzikal diye eklenmesi de gerekmekteydi diye düşünüyorum. gayet keyifli, eğlenceli bir film. gönül isterdi ki Wonka rolünde Depp oynasın ama yine de hoş bir zaman geçireceğinizi düşündüğüm bir yapım olmuş.
7

Cevaplar (1)
avatar
(6204) -
Bende dayanamadım filmi durdurdum marketten Milka aldım. Özellikle sonlara doğru. Gülücük
7


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film