Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(6203) -
Uzun zaman önce @bora24 arkadaşımıza güvenerek izlememiştim ama bugün o yorumumu görmeden indirdim ve beğenerek izlediği mi yazayım istedim. Süresi 2.40 dakika olmasına rağmen sıkmadı diyebilirim. Konusu da gerçek hayata dayanıyor. Dönem, Kostümler, Mekanlar güzel olduğu gibi hiç bir masraftan kaçınılmamış. Bir ara bana ( Tthe Last kingdom ) dizisini de hatırlattı. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiyemdir. Bana göre İMDB Puanının üzerinde bir film.
Sonuç olarak Vikingler tazınızsa şans verin derim..
7


default avatar
(60) -
Hristiyanlığın yayılışı yahut dini baskı diye değerlendirmek bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. Roma hristiyanlaşmamıştır. "Hristiyanlık Romalılaşmıştır". Bu kerteden sonra din roma için (aynı şey Franklar ve Cermenler ile Anglo'lar için de aynıdır) bir üstünlük kurma ve emperyal hedeflere ulaşma aracıdır. Böyle okunmalı. Öyle aklına aslında bir "din"i alıp iz'andan yoksun yorumlar yapmak yanlıştır. Filmin öyle bir şey demediği ortadadır. iyi seyirler.
5


default avatar
(80) -
Bu Filmi seyredin ve seyrettirin. Hristiyan dünyasının gerçek yayılma politikası hakkında bu denli cesur görüntüler olan nadir filmlerden. Paganlara yaptıkları zulmü bir kere daha açık açık görünce belki düşünce dünyanızda vay be diyeceksiniz. Puanın düşüklüğüne aldanmayın... Filmde noksan çok şey yok. Kocaman Hristiyan kitlesini karşıya alıp gerçeği söyleyen babayiğit film. Olacak o kadar
9


default avatar
(63) -
puanının düşük kaldığını düşünüyorum. bence gayet iyiydi. bir vikings fanı olarak beğendim !
7


default avatar
(140) -
Çok çok basit savaş sahneleri çekilmiş. Tarihi film ama hiç hakkını verememişler. Figüran sayısı az olunca basit kaçmış çekimler. Gerek yok izlemeye..
4

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
Yorumunuzu dikkate alarak izlemekten vazgeçtim trailer'inden anlaşılacağı gibi basit bir filme benziyordu teşekkürler
7


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film