Giriş Kayıt
Yorumlar (62)
default avatar
(13) -
Naomi Scott'ın aynı zamanda müzisyen olduğunu öğrendim gayet iyi sesi var.film ise vakit geçirmek için gayet iyi, son olarak ne olursa olsun Will Smith'i görmek güzel
5


default avatar
(33) -
Akıcılığı var, görsel efektleri de yeterli, sadece şarkılar biraz fazla olmuş ama izleyici kitlesi ortaokul seviyesi olarak düşünülürse o da mantıklı
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(1) -
Hintli Aladdin yapmışlar. Bence beş para etmez bir film olmuş.
1


avatar
(120) -
Film oldukça güzel, zamanında çizgi filmini izlemekten çok büyük keyif alırdım. Eleştireceğim tek nokta kıyafetler, figürler ve dansların Arap değil Hint kültürünü çağrıştırması. Belki de müzikale daha uygun olduğu ve son dönemde Bollywood sineması popüler olduğu için tercih edilmiştir; bilemiyorum Altan bilemiyorum.
7


default avatar
(173) -
Herkes "Wil Smith" in cuk oturduğunu söylemiş hayır tam tersine hiçte olmamış yarıdan çoğu efekt bariz bi şekilde ..
"Cafer" karakteride olmamış prensesin babasını saymıyorum bile
Ikincisi çoğu arkadaş da farketmiştir hikâyeyi bilen..
"Agrabah" nerde? aladdin hikâyesi hangi topraklarda geçiyor? Hindistanda değil heralde..!
4


default avatar
(23) -
Film güzeldi. Eğlendim izlerken. Will Smith yaşına rağmen çok iyi oyunculuk çıkarmış, tabi çoğu yerde CGI olarak vardı ama yinede iyiydi. Ama arap-hint karışımı bi kültüre çevrilmiş hikaye. Kıyafetlerin renkleri, dans figürleri hindu ama kendilerine arap diyorlar. Hikaye de binbir gece masallarından yani arap-fars kültüründen geliyor zaten. Ama yinede güzel bir filmdi.
7


avatar
(430) -
En kalitelisinden, birinci sınıf çocuk filmi... Ama elbette yetişkinler de izleyebilir, gayet eğlenceli, sıkmayan, akan-giden güzel bir masal olmuş... Şarkılar-müzikler biraz fazla kaçmış, müzikal olmaya çok yaklaşmış gibi ama olsun... Dediğim gibi çocuk filmidir, olur öyle...
7


default avatar
(143) -
Film kötüdür demiyorum ama vil smit bu filmde oynamamalıydı. Kariyerine bir şey katacağını sanmam. Film çok tatlı ve güzel . Aladdini keşke milyonerdeki çocuk oynasaydı diyecem ama gerek yok. İzle unut tarzı . Müzakil bi de .Pek sevmem ama idare eder


avatar
(2) -
Ailenizle keyifli bir vakit geçirmenizi sağlayan bir film . Masal filmi olduğundan ben anlamlı ve çok şaşıracağınız bir film beklemeyin . Will Smith için bile izlenebilir cin rolü tam oturmuş üzerine filmi eğlenceli hale getiren bir karekter olarak karşımıza çıkıyor.
7


avatar
(312) -
Holywood un iki yüzlü ve riyakar olduğunu bir kez daha kanıtlayan bir yapım olmuş. Neden mi. Alaaddin hikayesi nerene geçiyor, elbette Arabistan. İyi de neden insanlar ana dilleri olan Arapçayla konuşmuyorda İngilizce konuşuyor. Hikaye bildik evet. Sömür ve kendine bile yabancı bir toplum mevdana getir. Üstelik bunu da müzikal bir maskeyle gizlemeye çalış. Hiç sevretmeyin daha iyi.
1

Cevaplar (2)
default avatar
(157) -
çok kasma kendını altı ustu bır film verilen onca emek var ortada her filmde bişsy ararsak oho işimiz var
6


6
| Bildir
default avatar
(80) -
Film amerikan yapımı, amerikanın ana resmi dili ingilizce.Film yapılırken öncelikli olarak hitap edilen kitle amerikan halkı.Ne olmasını bekliyordunuz? Herkesin arapça konuşmasını mı?
Fetih 1453'de koca bizans imparatoru, ordularına hitap ederken yunanca yerine neden türkçe konuşuyor diye sorgulanmıyorsa, bu filmde de neden arapça konuşmuyorlar diye sorgulanamaz.


5
| Bildir


avatar
(176) -
şarkı söyledikleri yerleri hızlı sarınca ortalama bir film oluyor yani izlenir will smith olmasa puanı böyle olmazdı emin olun filmi o taşımış.
5


avatar
(8408) -
Bildik bir hikaye, üstüne Will Smith tatlılığı cuk olmuş. Ailecek izlenir kıvamda, hoş vakit geçirtecek bir yapım. Tavsiye ederim, iyi seyirler olsun. Bu arada Numan Acar, muhtemelen gurbetçi ama çok filmde karşıma çıkıyor. Türklerin büyük prodüksiyonlarda yer alması çok hoşuma gidiyor.


default avatar
(16) -
Filmi çok beğendim.Sadece şarkılar biraz fazla olmuş o kadar ,onun haricinde Will Smith yine döktürmüş...8/10
8


default avatar
(18) -
Müthiş zevkliydi. Çocuklar da beğenir ama daha çok yetişkin filmi.
8

Cevaplar (2)
avatar
(430) -
hayır bu film öncelikle çocuk filmi... "aladdin" masaldır zaten nasıl yetişkin filmi olsun?
7


0
| Bildir
default avatar
(18) -
Masal olmasıyla çocuk filmi arasında nasıl bir bağ var? Büyükler masal filmi izleyemez mi? Filmdeki olaylar, espriler hep büyüklere yönelik tabii ki. Animasyonların çoğu yetişkinlerin idrak edebileceği ve gülebileceği sahnelerle dolu olur zaten. Çocuklar olaydan ziyade anlık görüntülere odaklanır ve o anki görüntüde ilginç, komik bir şey varsa gülerler. Bu filme gidip de "ya çok anlamlıydı, espriler çok iyiydi, sonunu da çok iyi bağladılar" gibi ifadeler kullanır mı çocuklar?

Aladdin'in çizgi filmi çocuklara yöneliktir çünkü espriden ve olaylar örgüsünden ziyade komikliğe odaklıdır. Komiklik ve espri ayrı şeyler. Kısacası animasyon demek yetişkin filmi demektir aslında.
8


0
| Bildir


default avatar
(38) -
Çocuklarla gittim. Çok keyifliydi. Bazı sahnelerde epey bir güldüm. Will smith'e bayıldım. Ailecek beraber vakit geçirmek için birebir. Tavsiye ederim. Iyi seyirler.
8


default avatar
(13) -
Film gerçekten çok güzel olmuş. Ailecek izlenebilecek bir film. gerek hikaye anlatımı gerek şarkıları gerekse eğlenceli hikayesiyle şans verilmesi gereken filmlerden
7


avatar
(122) -
Çok güzel film. Çoluğunuzu çocuğunuzu da alıp gidin. Renkli ve eğlenceli. Şarkılar falan da çok güzel.
Puanım 7.3/10
7


avatar
(168) -
Harika bir film olmuş. Will Smith çok başarılıydı Cin olarak. Mena Massoud ve Naomi Scott'ın kimyası da çok iyiydi. Tavsiye ederim.
7


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film