Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(217) -
Berbat bir film. Filme dair her şey aşırı zorlama. Tamamen sosyal mesaj kaygılı bir film. İyi hoş sosyal mesaj kaygılı ol fakat bu kadar köt übir şekilde yapma. Son zamanalrın popi ismi Awkwafina'nın oyunculuğu çok kötü. dieğr oyunculuklar da iyi değil tabi. Filmdeki erkek oyuncuların hepsi aşırı kötü. Bir tek Milla Jovovich'in oyunculuğu kabul edilebilir düzeyde. Senaryo berbat. Klişelerle dolu. Zorlama mesajlarla dolu. Kesinlikle tavsiye edilmez. Uzak durun.
3


avatar
(727) -
Filmin estetik bir görselliği var ama hikaye biraz karman çorman. Gizem unsuru iyi yerleştirilememiş. Sonlara doğru bir hızlanma var. Ancak film sonuyla beni tatmin etmedi.
4


avatar
(1031) -
Filmin garip bir tarzı var. İlk defa ne puan vereceğime tam karar veremedim. İyi mi, kötü mü bilemedim. Biraz dram, biraz fantastik, biraz da gerilim barındırıyor. Oyunculardan dolayı izlemiştim ama hani iyi veya kötü diyemiyorum. Ortada bir film. Siz bilirsiniz. Puanım da orta olsun o zaman... 5/10...
5


avatar
(691) -
Hemen yargılamayalım... Biraz düşünelim...

Mesela denisilin biraz düşünmüş, sonra her zaman olduğu gibi hemen olayı çözüp özetleyivermiş...

Bazen bir ideali savunmak için ilk bakışta saçma gibi görünen yollardan gitmeniz gerekebilir.
Bunu yaparken de kullandığınız diğer unsurları köpürtüp parlatmaya çalışabilirsiniz... En azından özümsenmesi amaçlanan nosyon açısından bakacak olursak, çok da dırdır etmemiz doğru olmaz.
Filmin önemli mesajlarından biri de bence şuydu:
Sürprizbozan: Göster


Yalnız, şu kadarını söyleyebiliriz; eğer moda, kostüm, sahne tasarımı, veya set dekorasyonu gibi sinemanın mutfağı ile ilgili bir işiniz varsa veya olmasını amaçlıyorsanız, bu kesinlikle görmeniz gereken filmlerden biri. Değilseniz, yine de film ilginizi çekebilir ama bu kararı kasta bakarak vermeniz pek önerilmez. O konuda HtMakina kardeşimiz çok haklı. Sonunda kendinizi zamanınıza acıyor olarak da bulma olasılığınız oldukça yüksek...

Eğer "normal hayat akışı" dışında oldukça değişik birşey izlemeye itirazınız yoksa, buyurun...
6


avatar
(3699) -
Film ne fantastik nede özgün bir yapıya sahip. Zamanınızı harcamaya değmez bence. Aktörlere bakarak filme karar verenlerden değilim. Uzak durun tavsiyesinde bulunabilirim sadece.
2


avatar
(290) -
Filme bilim-kurgu değil fantastik denebilir.Özgün bir konusu yok.ADA filminin farklı bir versiyonu gibi.Ama görsellik çok çok iyi sırf bu yüzden bile izlenebilir.
6


avatar
(6204) -
Film ilk yarım saatten fazlası oldukça durağandı sonraları toparlanmaya başlayınca ilginç konusuyla dikkatleri çekmeyi başardı. Emma Roberts' oldukça başarılıydı.Eğer sabırla izlerseniz farklı bir film tavsiye ederim...
7


avatar
(8407) -
Ultra zenginler için bir adab-ı muaşeret okulunda yaşananlar!
Sürprizbozan: Göster
Bulundukları zümreler tarafından, belli kaidelere zorlanan kadınların sıkıntılarına fantastik ve felsefi bir bakış açısı gibi hissettim, bilmiyorum katılan olur mu?

Cevaplar (2)
avatar
(691) -
Tabii, aynen katılıyorum da, not veriyor olsaydın buna ne değer biçerdin acaba, merak ettim. Yok yok, söyleme...
Sürprizbozan: Göster
6


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Not yok abi Gülücük


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film