Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(176) -
Dizide uzun uzun söz edilen son bölümlere doğru ortaya çıkan o psikopatın başında olduğu Aile Du Pont Ailesini çağrıştırdığı( veya bilerek o Aile anlatıldığı için) Dizinin 2. sezon onayı alamadığı çok konuşulmuştu Doğruluk payı nedir bilmiyorum bu iddianın ama Çok beğenerek izlemiştim. Western dizisi deyince klasik western arayanları hüsrana uğratabilir ama abd büyük buhran zamanında kapitalizmin göbeğindeki politik hikayeleri seviyorsanız size göre bir dizi
9


avatar
(1012) -
Dizi güzeldi.Değindiği konular itibariyle ikinci sezon onayı almamış olması sürpriz değil bence.Zaten yapımına bile nasıl izin verilmiş o kapital amerikanyada hayret.Uzun soluklu olaabilecek diziyi maalesef bitirmişler.En akılda kalan karakter Junior Tom Hardy gibi izlediğim Creeley Turner oldu.
7


avatar
(691) -
Western soslu ve "sosyal içerikli" bir drama. Böyle söylediğime bakmayın, güzel bir dizi. Özellikle de "Amerika nasıl Amerika oldu" hikayelerinden hoşlanıyorsanız... Yalnız 2. Sezon onayı alamamış ve 1. Sezon sonu biraz havada kalmış. Bunu bilerek izlemekte fayda var.
8


avatar
(152) -
İnandırıcı olmaktan uzak. western sevgimden 8 bölüm zor sabrettim . sildim gitti
4


avatar
(265) -
1930'lardaki Amerikan büyük buhranı ortamındaki sosyal sınıfların çıkar çatışmalarını ele almış. Haydut kovalayan kovboylar türünden tam bir western değil ama daha çok 20. yüzyıl başlarındaki gangster yada mafya tipi bir yapım. Herşeyin toz pembe göründüğü Amerikan kapitalizminin arkasındaki karanlık geçmişe dair bir şeyler anlatıyor. Gayet güzel izlenebilen bir dizi.
8


default avatar
(2) -
Orjinal ve farklı bir dizi, sanki günümüz Amerikası'nın kominizm ile mücadelesini bir zamanlar kendi ülkesinde yaptıklarından öğrenmiş hissi uyandırıyor. NATO'yu neden kurmuş köklerinin cevabı gibi. (bu filmden bu çıkar mı demeyin izleyin... )

Cevaplar (1)
default avatar
(4) -
kominizm değil o kelime komün yaşamından geliyor. Komünizm.


0
| Bildir


default avatar
(1) -
Mükemmel bir dizi, tavsiye ederim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film