Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(19) -
İki sezonu 2 haftada izledim. Gayet başarılı, ortanın üzerinde bir yapım olmuş.

Burada aldığı puanın imdb'den düşük olmasının sebebi, yorumlardan anladığım kadarıyla bir iki bölüm izleyip oy verenlerden kaynaklanıyor, ona çok takılmayın yani.

Hikaye kurgusu güzel; suç, dram, gizem hepsi var. Özellikle küçük yaştaki oyuncuların performansı çok iyiydi.

Dizi boyunca aile, arkadaşlık; çocuk-ebeveyn ilişkisi, dürüstlük vs gibi olgular hep ön planda tutulmuş. Yani ailenizle izleyebileceğiniz bir dizi aynı zamanda...
9


avatar
(6204) -
10 bölümlük ilk sezonu indirdim ama 3. bölüme kadar zor dayandım. Çünkü 9 yaşındaki bir kız çocuğun boyundan büyük sıra dışı iz peşinde olması ve büyük insan tavırları bana çok inandırıcı gelmediği için bırakmak zorunda kaldım. Yalnız diziyi benim gibi düşünmeyip ( İlk 3 bölüm için ) izlerseniz gizem, suç ve macera olan ailece izlenecek güzel bir dizi gibi olarak ilerliyor. Bilginiz olsun ama diziyi sildim....
5


default avatar
(6) -
Zaman zaman düşen tempo, sona doğru biraz hayal kırıklığı yarattı. 7. bölüm sonunda "6 bölümlük bir mini dizi olsaydı" diye düşündüm. Ancak genel itibariyle 8-9 yaş üstü çocukların ebeveynleriyle birlikte keyifle izleyebileceği, çocukların merak ve ilgi alanlarını besleyebilecek, bazen "bu diyaloglar bizim toplumda nadir görülür" dedirten ebeveyn-çocuk iletişimleri içeren, büyüklere de hangi yaşta olurlarsa olsunlar çocukları ve onlarla iletişimi ciddiye almayı öğreten bir yapım olmuş.

Sırıtan oyunculuklar yok. Başroldeki ufaklık iyi iş çıkarmış. Gülümseten, düşündüren, ilgiyi genel olarak taze tutan bir yapım. 7/10
7


default avatar
(141) -
Basit bir macera filmi, özellikle çocuklar için merakla izlenebilecek bir dizi. Gerilim izleyicileri için sıkıcı gelebilir.
5


avatar
(401) -
Dizi türü suç, dram ve gizem; hepsi de var. Korku ve gerilim ile cinsellik yok, yani ailece seyredilebilir. Dizide farklı farklı ebeveyn, çocuk ilişkileri ile hikayeleri oldukça iyi anlatılmış. Oyunculuklar da yerli yerinde, dram ağırlıklı ama zayıf suç ve gizemin harmanlandığı bir dizi. Aradığınız buysa oldukça güzel. Sıkılmadan ve merakla izleyebilirsiniz.
8


default avatar
(475) -
İlk bölüm çok tatlı,sıcak bir o kadarda gizemli başladı.Hiç beklemediğim kadar güzelde devam etti ve bitti. Ailecek bile izlenebilecek ama bir o kadar ciddi gizemi ve suçu barındıran bir dramaydı.
Hilde Lysiak adlı muhtemelen en genç gazeteci olarak anılan 9 yaşındaki kızın yazdığı kitaplardan esinlenerek kurgulaştırılan dizi. Daha 6kitabı varmış.
Diziye devam edecek olursak; Tüm ciddiyetiyle devam eden dizinin şu olay yakışmadı.
[/spoil]
Sürprizbozan: Göster
[spoil] Diziye yakışır bir şekilde bitti.
9


default avatar
(311) -
İlk bölüm oldukça sıkıcı ve ağır başladı. Az merak uyandırmıyor değil ama yetersiz. Bakalım ileriki bölümler nasıl olacak. puanım 6
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film