Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(25) -
'' welwet '' arkadaşımızın yorumuna bir yönden katılmıyorum çünkü filmsever biri olarak sitemizdeki bazı üyelerin sürekli olarak hemen hemen tüm filmlere ve dizilere karşı önyargılı olumsuz yorumlarından dolayı ilk defa izlemek isteyen diğer filmsever insanların seyredilmeye değer bir çok güzel film ve dizileri es geçtiğini düşünüyorum!

Bu dizide onlardan biri seyredilmeye değer
8


default avatar
(249) -
ilk sezon bitirdim fakat hala daha bi numara göremedim bence abartıldığı kadar bi dizi değil


avatar
(68) -
2.sezonu başlamamla bitirmem bir oldu. Dizi o kadar akıcı ki izlerken bir an olsun sıkılmıyorum ve atmosferine bayılıyorum. 3.sezonu iple çekiyorum desem yanlış olmaz herhalde. Dizi eğer ki 3.sezon onayı almazsa bile üzülmem çünkü bu diziyle tanışmak bile yeterliydi benim için. Çok popüler olmaması biraz canımı sıksa da sorun değil, benim için yeri farklı bu dizinin TWD gibi bilinen hiçbir oyuncusu yok, lakin bir şekilde kendini izletiyor. Bir de bölümleri 20dk değil de 40dk olsa daha iyi olurdu ama olsun benim için hiç sorun değil. 2.sezon öyle bir yerde bitti ki... umarım 3.sezon onayı alır ve zevkle izlemeye devam ederiz. Dizi popüler bir dizi değil ama şöyle bir şey var ki ben bu diziyi "TWD" dizisinden daha keyifle seyrediyorum. Velhasıl kelam bence kesinlikle bir şans verilmesi gereken bir dizi.
10


default avatar
(339) -
ssniper

Dizinin ilk sezonunu izledim ve sana tekrar teşekkür ediyorum. Dizi özellikle 6.bölümden sonra tam anlamıyla aksiyon dolu. Çok güzel bir hikayesi ve kurgusu var.
Sürprizbozan: Göster
Fakat işleniş olaylara daha gerçekçi bakmamızı sağlıyor. Bazı ufak tefek hatalar olsa da, bunlar da "oyuncuların yaşlarından kaynaklanan durumlar" diyerek açıklanabilir.
Bence izleyin arkadaşlar. Pişman olmayacaksınız.
Not: Umarım 2.sezonda da bu performans devam eder. Yakında izleyeceğim.
9


default avatar
(339) -
Altyazı indirme sayılarına bakınca sanırım izleyen sayısı düşüyor sürekli. İzleyen arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim. Zira sitemizin yorumları büyük çoğunlukla gerçekleri yansıtıyor.
9

Cevaplar (2)
default avatar
(42) -
Altyazı indirme sayıları yanıltabiliyor. Dizilerde her zaman için bölümler ilerledikçe sayı azalıyor gibi görünüyor. Ancak, bunun nedeni biraz takip eksikliği. Bazı izleyiciler başlayıp, devamını takip etmiyorlar. Ya da sezon tamamlayınca bitiriyorlar. (Mesela ben{başka dizilerde}) Totalde iyi bir rakam yakalayacağına inanıyorum. Gerçekten iyi bir dizi. 20 küsür dakika olduğu için de tempo yüksek. Boş söz, boş manzara yok. 20 dakika dolu dolu geçiyor. Aksiyon seviyesi yüksek. İzleyenlerin beğeneceğine inanıyorum.
9


1
| Bildir
default avatar
(339) -
ssniper teşekkürler.
Bi denemekte yarar var o zaman.
9


1
| Bildir


default avatar
(113) -
cok guzel dizi bence walkşng dead i geçer bu dizi,cok iyi görseller falan ve daha fazla dış mekan
1

Cevaplar (2)
default avatar
(339) -
madem öyle ne demeye 1 puan verdin. Gülücük
9


9
| Bildir
default avatar
(42) -
Belki gönlümün 1. demek istemiştir arkadaş.
9


4
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film