Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(12) -
Mükemmel bir dizi. Çok çarpıcı anları var. 2. Sezon maalesef altyazı çevirileri yok. Es geçilmesi ilginç.
(01.sezon için)
10


default avatar
(85) -
Tom Wlaschiha 4 gün önce instagram hesabından 2. sezonun başladığını bildiren bir paylaşım yaptı. Ben 1. sezonu beğendim sadece biraz durağandı ve denizaltı havasını yeterince yansıtamamıştı. Buna rağmen 2. sezondan gayet umutluyum. Çevirmen arkadaşa teşekkür eder, 2. sezonun alt yazılarını beklediğimi bildiririm Gülücük saygılar.


avatar
(265) -
Tamamını bitirdikten sonra; filmdeki kargaşa son iki bölüme kadar devam ediyor. Son bölümde ilginçleşiyor ama sezon bitiyor. Açıkçası güzel bir dizi olabilecek bir konu taşıyan yapım öykünin anlatılışındaki zayıflığı ile dikkat çekiyor. Dizi boyunca öykünün akışına kapılıp gidemiyorsunuz. Son yıllardaki her dizi ve filmde artık bıkkınlık verecek şekilde olduğu gibi bu yapımda da başrollerdeki iki kadın karakter ile, yine bu dizide de zoraki bir eşcinsellik propagandasını gözümüzün içine içine sokuyor, ve saçmalamanın zirvesi olarak tüm öykünün ortasında kabak gibi sırıtıyor. Yine de 2. dünya savaşı'nın bir başka tarafından görüntü vermesi ilginçliğini korumasını sağlıyor. Alman Ordusu içerisindeki entrikalar, batıl inançlar vs. ve U bot'un seyri esnasındaki olaylar izleyiciyi filmden koparmıyor ve sonraki bölümü merak ettiriyor. Dizinin finalindeki, öyküyü Newyork'tan devam ettirmenin ipuçlarını verdiği sahne ise, "tüh keşke bitmese" dedirtiyor insana ama gelecek bölümler gelir mi pek emin değilim. Çünkü bahsettiğim özel ilgi isteyen yönler haricinde bir macera dizisi değil de, draması olan bir dizi gibi görünüyor be ortalama dizi izleyicisi pek de sevmeyebilir. Sanırsam devamı gelmez ve yazık olur.
7


avatar
(265) -
2. Dünya savaşında, Fransadaki bir U bot üssü etrafında dönüp dolaşan bir Alman dizisi. İlk 2 bölüm itibariyle, denizaltı savaşları ve üs civarındaki casusluk olayları giriş yapıyor. Henüz kim ne yapıyor çok belli değil. Sonraki bölümlerde mutlaka açılacaktır ama şimdilik dizinin akışı yavaş ve heyecan pek yok. Ben her halukarda 2. dünya savaşı filmlerini sevdiğim için ilgiyle izliyorum. 2. Dünya savaşının Alman gözüyle öykülenmesi bana ilginç geliyor. Bence iyi. Çevirisi için ssniper e teşekkürler.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film