Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(49) -
O kadar kötü bir CGI çalışması var ki gözleriniz kanayabilir. Kahramanlardan biri yere iniyor, resmen iple sarkıtmışlar. Komedi gibi.


default avatar
(17) -
Bu kadar düşük not alması beni şaşırttı, 3 bölümde biter miydi? Evet biterdi. Bu kadar karakter derinine inip sonunda hsktrr dedirtir miydi? Hayır. 8 bölüm de bir sezon için çok uzun değil çıtır çerez bitti, 2. sezonu çıksın onuda izleriz. Özellikle invincible' dan sonra çok iyi geldi.
7


default avatar
(316) -
İlk bölüm aksiyon ağırlıklıydı ve X-Men havasındaydı.Hoşuma gitti.Ama sonraki bölümlerde baş karakterin çocuklarıyla olan sorunları öne çıktı ve sıkmaya başladı.Hele o eski zamanda ekonomik bunalım döneminde geçen kısımları hiç beğenmedim.Çok bunaltıcıydı.En kötüsüde o eski zamanda geçen kısımların dizinin büyük bir bölümünü oluşturuyor olması.Watchmen tarzı,süper kahramanların gerçek hayat sorunlarıyla içiçe olduğu bir dizi yapılmaya çalışılmış.Ama çok başarısız olmuş.İlk bölüm seyircileri çekmek için X-Men filmleri havasında bol aksiyonlu olarak yapılmış.Sonraki bölümlerde dizinin gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Ağır tempolu ve sıkıcı bir dizi arıyorsanız tam size göre.Aksi halde uzak durun.
1


default avatar
(3) -
süper kahraman filmlerine farklı bir bakş getiriyor, karakterler derinlemesine inceleniyor, olay örgüsü güzel, 8 bölümde az bir ilerleme olması bu yüzden, beğenerek izledim, marve ve dc den sonra bu tarz yapımlar bence türe yeni bir soluk getiriyor


default avatar
(1) -
Ben mi sıkıldım yoksa süper kahraman mevzusu sarmıyor mu artık çok sıkıldım açıkçası tahmin edebiliyorsunuz olayları ve ana karakter kafayı bir şeye takmış kafayı onun üstünden gitti tüm dizi başlaması ile bitmesi bir oldu anlamsız geldi bana


avatar
(53) -
eski yılları anlatan flashback sahneleri, tonları ve zaman zaman gönderme yapmaları güzel (örneğin lovecraft'a). güncel zaman, oyunculukları, kostümleri berbat.
yoklukta gideri var. idare eder.
5


avatar
(8407) -
Baba oğul kavgaları o kadar klişe ve boş geldi ki, anlatamam! Josh Duhamel'e bembeyaz olmak hiç yakışmamış. Kötü bir dizi değil ama çok tutacağını sanmıyorum. Kıyafetler olsun, süper güçler olsun, tipler olsun hep birilerini andırıyor. Ama ilk iki bölümden bu kadar gömmek doğru değil tabi, takip edip duruma bakmak lazım.


default avatar
(173) -
İlk dikkatimi çeken kostümler ve makyaj oldu.
Kostümler çok dandik makyaj desen acayip berbat.
En çok keyf aldığım eski zaman anlatımıydı güçlerini nasıl aldıklarıyla ilgili olan
Günümüz olaylarını sardıra sardıra izledim hele böyle bir kız evlat düşman başına.
Keşke diziyi sadece o eski zamanda olarak yapsalardı inanın daha çok keyif verirdi


avatar
(1040) -
İlk bölümü izlediğimde basit bir süper kahraman dizisi gibi gördüm ilerleyen bölümlerde eskiye yönelmesi ve hikayeyi anlatması çok keyif vermeye başladı ortada bir gizim var ve her bölümde acaba ne oldu ne yaptılar diye sizde merak uyandırıyor bir iki bölüm izleyip sabrederseniz dizinin ilerleyen bölümlerinin daha iyi olduğunu görebileceksiniz şuan peş peşe izliyorum bölümleri ve gerçekten güzel gidiyor dediğim gibi ilk bölümlerde biraz sabredin yeter


avatar
(276) -
3 bölümlük bir konuyu 1 sezona yaymak ve bunu bile sağlıklı olarak işleyememek büyük başarı. Kötü karakterimizin ve diğer süper kahramanların dünya kaos , yanlış politika filan diye yakındıkları konuların dizide hiç olmaması. Bu yüzden kötü karakterin motivasyonu baya havada kalıyor. Güzel çekilmiş sahneler var. Ben dizinin devam etmeyeceğini düşünüyorum. Bunu izleyene kadar Invincible izlemek çok daha mantıklı bir hareket olur.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film