Giriş Kayıt
Yorumlar (22)
avatar
(1723) -
gerçek bir hikaye olması finalde gerçek kişileri görmek ayrı bir acıttı ancak verilen çabaların karşılıksız kalmadığını görmek bir nebze olsun içimizi serinletti, filme dönersek fena olmayan temposu, garfield'ın çok iyi oyunculuğu ile film kendini izlettiriyor ancak şu zaman atlamalarındaki yaşlandırma meselesi bazı oyunculara uygulanmamış mantık hatası var, biraz daha dikkatli ve özenli olabilirlerdi...
7


avatar
(137) -
Gerçek bir yaşam öyküsünü duygu sömürüsü yapmadan işleyen başarılı bir filmdi.7/10
7


default avatar
(13) -
Biyografi türünü seven ya da sevmeyen herkesin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşündüğüm muhteşem bir hayat hikayesi karşımıza çıkıyor. Andrew Garfield'ın gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergilemiş ve biyografi türüne çok yakışan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Keza Hacksaw Ridge de ki oyunculuğu da çok iyiydi. Söyleyecek fazla bir şey izleyin izlettirin lütfen.
8


avatar
(111) -
dramatik ve sıkmadan işlenmiş bi yapımdı, gerçek anlamda insanın dini, ırkı, kimliği ve siyasi görüşü ne olursa olsun sağlık ve aile kavramı işin içine girdiğinde başka bi boyut kazanıyor insan.
7


avatar
(1418) -
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir film. Az kalsın izlemeden geçecektim. Konusunu gerçek hayattan alan şahane bir film. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Engellilere, ailelerine ve onların dostlarına ilham olabilecek bir hayat hikayesi...Çok etkilendim. Acaba içimizden kaç kişi Robin ve Diana Cavendish kadar güçlüdür? Eşine ender rastlanabilecek bir hayatı bize ulaştırdığı için yönetmen Andy Serkis'e ve özellikle de ailesinin hikayesini beyazperdeye taşıyan film yapımcısı Jonathan Cavendish'e minnettarım. 2017'nin en anlamlı filmlerinin başında gelebilecek kalitede bir yapım. Çekimler, mekanlar, oyunculuklar ve müzikler şahaneydi. Andrew Garfield ve Claire Foy Oscar'lık performans sergilemişler.

Maymunlar Cehennemi serisinin baş karakteri Caeser ve Yüzüklerin Efendisi serisinde Gollum'u canlandıran ünlü aktör Andy Serkis'in ilk yönetmenlik deneyimi olmasına rağmen son derece başarılı çekilmiş.

Sürprizbozan: Göster

Filmin mesajı çok önemli. Ne kadar ağır hasta olsanız da sevdiklerinizin de ilgisi ve sevgisiyle uzun ve mutlu bir hayat sürebilir, çocuklarınızı anasız babasız bırakmayabilirsiniz. Şu kadar ömrün kaldı diyen doktorlara inanıp hayata küsmeyin, sevdiklerinizle birlikte hayata tutunun, diyor film. Nihayetinde biyografi filmi, yaşanmış bir hayat.

Robin Cavendish 1930 yılında doğmuş, 30 yaşında felç geçirmiş, 64 yaşına kadar solunum cihazına bağlı olarak sevdikleriyle birlikte olabildiğince mutlu bir hayat sürmüş. Bu filmi gel de izleme...Kaçırmayın derim. Boğucu, ağır bir dram filmi değil. Son derece sevgi dolu hatta keyifli bir biyografi filmi diyebilirim. Güçlü bir eş nasıl olurmuş onu da görelim, örnek alalım. Vallahi kadına bravo. Hayran kaldım. İnanç ve aşk böyle bir şey işte, insana imkansızı yaptırıyor.
9


avatar
(3699) -
Claire Elizabeth Foy böyle masum bir güzellik yok dostlar. O kadar doğal bakışları vardı ki filmin neredeyse özünü oluşturuyordu. Gerçek bir hikayeden uyarlanarak çevrilmiş bu film bana duygusal anlar yaşattı.Ailece seyretmenizi tavsiye ederim. Güzel filmdi, iyi seyirler.
6


default avatar
(2) -
Çok derin psikolojik değerlendirmeler beklememek gerek, kişilerin iç çatışmalarını,sıkıntılarını izleyicinin hayalgücüne bırakmış, çok zor zamanlarda yaşanması zor olan daha çok mutlu zamanları anlatan bir film. Filmde engelli olduğunda yapılan standart duygu sömürüsünden eser yok, saf başarı hikayesi. Oyunculuklar gayet iyi. Her zamanki gibi gerçek olaylardan uyarlanması başlı başına izletiyor.


default avatar
(1) -
Yorumları okudum iyi hoş.Filmi izlemeye başladım yarım saat sonra bıraktım.Ayşegül hocamın dediği gibi samimiyetsizdi hiç bir duyguya giremedim sadece öküz tren misali baktım.Filmdeki iki başrol arkadaş sevgili dışında her şeye benziyordu yani askerlik arkadaşı bile olabilir.Tekrar söylüyorum filmin yarım saatini izledim ve şimdiye kadar hiç bir filmi yarım bırakmadım helal olsun ilki başardı...
2


avatar
(416) -
Gerçek hikaye olmasından mı kaynaklı bilmiyorum film çok güzeldi. Hem romantik komedi hem drama olmuş, Gülümseten ve hüzünlendiren sahnelerle dolu, ama en önemlisi Ağır engelli insanların 40-50 sene öncesine kadar neler yaşadıklarını hissettirdi ve umarım günümüzde engellilere bakış açımızın daha iyileşmesine yardımcı olur..
8


avatar
(2674) -
İnsanı duygudan duyguya sürükleyen bir yapısı olan film kah eğlendiriyor, kah duygulandırıyor. Fakat kesin olan şu ki "gerçek sevgi nedir" sorusunun cevabını gayet net şekilde veriyor.

Sonunda en duygusuz insanın bile bir damla gözyaşı dökmesine sebep olacak etkileyici bir drama...
8


avatar
(178) -
Kenya'da ticaret yaparken Poliomyelit hastalığına yakalanan Robin Cavendish'in hikayesi, aynı zamanda müthiş bir azim ve sadakatin de hikayesi. ''Eş'' olmanın sadece bir imzadan ve aynı evi paylaşmaktan ibaret olmadığını çok güzel ifade ediyor. Günümüzde maddi bir birlikteliğe dönüşen ''evlilik'' kurumunun aslında ne olduğunu gösteriyor. Filmi izleyen insanın kendisine şu soruyu sorması gerekiyor bence. '' Robin'in eşinin yerinde ben olsam aynı özveriyi, sadakati gösterebilirmiydim sevdiğim insan için'' Oğlunun, babasının ölümünden yıllar sonra yapımcı olup o'nun anısına bu filmi çekmiş olması da ayrı bir gurur kendi adına. Filmi sevdim. Unutulmaya yüz tutmuş bazı duyguları hatırlatması bakımından güzel. 7/10
7


default avatar
(203) -
Arkadaşlar flimin hak ettiği güzel yorumları yapmışlar. Zaman zaman duygusallık yaşamak insana
iyi hissettiriyor. Flimin içinde de belirtildiği gibi hayat gerçekten acımasız.
Andrew Garfield beni şaşırtıyor. Spider Man sonrası Hacksaw Ridge şimdi de Breathe.
Çocuk zirveye gidiyor.
7


avatar
(348) -
Diğer arkadaşların aksine ben filmi beğenmedim.
Evet, etkileyici sahneleri vardı.
Sürprizbozan: Göster
sahne dışında bana oldukça samimiyetsiz geldi film. Hikaye ne derse desin oyuncular birbirlerine aşık olduklarına inandıramadılar beni. Ruhsuz bir filmdi.
5

Cevaplar (2)
avatar
(348) -
Tabii ki gözlerinden.
Filmde adanmışlık görmediğimi ifade etmedim ki ben.
O adanmışlığın bir "iş" olarak aktarılmasından hoşnut kalmadım.
Örnek vermek gerekirse Titanik'te Rose'un Jack'e ya da Notebook'ta Noah'ın Allie'ye baktığı gibi mi bakıyorlar birbirlerine?
Özellikle kadın arkadaşı hiç beğenmediğimi söylemek isterim. O kadar donuk bakıyordu ki...
Afedersiniz ama hiç aşık oldunuz mu?
Sevgiliniz size öyle mi bakıyor?
5


0
| Bildir
avatar
(348) -
Gerçek bir hikâye olması bir filmi iyi yapmaz, hikâyeyi -tabi anlatılmışsa- iyi yapar.
Hikâye nasıl ele alınmış, oyuncuların performansı, müzikler, kostümler vs... Film bir bütünlük içinde akmalı ki o filme mükemmel, iyi-kötü ya da sıradan diyebilelim...
Her neyse arkadaşım ...
Ben beğenmedim filmi. Bir film eleştirmeni değiliz sonuçta kendi çapımızda eleştirilerimizi yapıyoruz. Ama en nihayetinde de bir zevk meselesi (:
5


0
| Bildir


avatar
(8404) -
Gerçek ve harika bir hikaye! Birkaç ülkeden muhteşem manzaralar, 15 dk başlangıç romantik komedi, sonraysa gerçek bir dram, aşk ve başarı hikayesi. Duygu yüklü ama ağlatacak kadar değil, ara ara komik ama güldürecek kadar değil tatlı ve içten bir film olmuş. Çok bilgiye gerek yok zaten diğer yorumcu arkadaşlar güzel bir şekilde anlatmışlar. Tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


avatar
(882) -
Gollum (Yüzüklerin Efendisi), King Kong ve Sezar ( Maymunlar Cehennemi) karakterlerine hayat veren usta oyuncu Andy Serkis'in ilk yönetmenlik denemesi olan Breathe, hem eğlendiren hem de içinizi sızlatan oldukça duygusal bir film. Fedakarlığın, aşkın iyi bir eş olmanın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu ve yaşama sevincini birebir çok güzel anlatan bu filmin aynı zamanda gerçek hikaye olduğunu bilmek çok daha güzel. Aslında filmin içinde yer alan önemli bir buluşun
Sürprizbozan: Göster
da nasıl ortaya çıktığını öğrenmiş oluyoruz. Drama ve romantik film sevenlerin Breathe'i çok beğeneceğini düşünüyorum.


default avatar
(8) -
ilk defa izledim bence gayet başarılı herkesin seyretmesi lazım bence


avatar
(6203) -
Yuva kurmak isteyenlerin ve tüm evli arkadaşların kesinlikle izlemeleri gereken bir film .Claire Foy Andrew Garfield mükemmel oynamışlar ve rollerine ne kadar güzel yakışmışlar yaklaşık iki saatlik süre inanılmaz duygular içinde su gibi aktı ve bitti. Buradan söylemek istediğim tek şey var ALLAH herkese böyle hayat arkadaşı nasip etsin ama malesef benim ....dı.....


avatar
(1031) -
Filmi çok beğendim. Yönetmen duyguyu çok iyi yansıtmış. Theory of Everything'den sonra izlediğim en duygusal filmdi. Filmde dayanamayıp ağlıyorsunuz. Andrew Garfield bu filmdeki rolüyle mutlaka Oscar'a aday olmalı ve hatta bu seneki ödülü kazanmalıdır.
8

Cevaplar (2)
avatar
(8404) -
The Untouchables ve The Fault In Our Stars filmlerine de bir bakın derim, nacizane önerim...


0
| Bildir
avatar
(1031) -
The Fault in Our Stars'ı izledim ve 9 verdim...
8


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film