Giriş Kayıt

Omen: İlk Kehanet (2024) Yorumlar - Sayfa 2


The First Omen

Yorumlar (40)
avatar
(8408) -
Bir kere şehir manzaraları, mimariler şahane, Rahibe Margaret aşırı güzel... Gerilim ancak ilk saatin sonunda başlıyor fakat yeterince doyuruyor! Kadro Ralph Ineson, C. Dance ve B. Nighy gibi usta isimlerle bezeli... Müzikler çok iyi! Velhasıl gerilimli, gizemli ambiyansı ve verdiği ürperti hissi ile izlenir bir yapım olmuş. İyi seyirler dilerim.


avatar
(614) -
Rahibe temalı korku filmleri bu ara çok revaçta ama The First Omen izlediklerim içinde en iyisiydi. Saçma sapan kovalamacalar yok, kuru gürültü yok, ucuz korku numaraları yok. Film, anlatmak istediğini çok oturaklı bir senaryo ve harika bir sinematografiyle sunuyor. Atmosfer bile insanı germeye yetiyor. Ucunu 76 yapımı filme bağladılar ama bu kadroyla bir devam filmi daha geleceğini düşünüyorum. Eski ve yeniyi başarılı bir şekilde entegre ederlerse ortaya daha da iyi bir iş çıkar.
8


default avatar
(47) -
Elevated Horror denen yeni tür korku filmlerine göre çok daha iyi.Benim gibi çocukluğunun unutulmaz filmlerinden olan Omen'i sevenler sevecektir.1-2 yer daha iyi yapılabilirdi ama yine de oldschool korku sevenler beğenir sanırım.Orjinal filmin müziğinin kullanımı da sürpriz olmadı.İlk filme bağlantı da güzel yapılmış


avatar
(540) -
Sinematografisi oldukça başarılı. Oyuncuların performansları da harika. Mekan kullanımı da tıpkı sinematografi ve oyunculuklar kadar kaliteli. Özellikle doğum sahneleri bayağı rahatsız edici ve makyajlar/efektler de diğer sinema unsurları kadar iyi. Finalde ilk filme bağlanması ise şahane olmuş. Ortada nefes kesen bir, geriye saran hikaye var. Tüm kötülüğün çıkış noktası her detayı ile anlatılmış. Omen sevenleri tatmin edecek bir film.
8

Cevaplar (1)
avatar
(34) -
ilk filme bağlamışlar .Fakat ilk fimde cakal annesiydi burda babası yapmışlar. İlk fim epey eski remake daha düzgündü. Devam filmlerini izlemedim sadece 1976 ile 2006 daki izledim. 666 mantığından gidersek bununda 2026 da cıkması lazımdı. İkizinden ayrı bir konu cıkarmı bilmem devam edicekse ikize odaklı konu başka bir yere gidebilir


1
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film