Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(175) -
Sermiyan Midyat Vizontelenin ekmeğini ilk filmlerinde yedi, kolay para tatlı geldi heralde, yine orjinalliği olmayan bir "proje" çıkarmış ortaya... Toplumda hint filmlerine olan hafif bir sempatiyi dahi potansiyel addedip yine paraya çevirmeye çalışmış.. Türk siinemacılığını böyle böyle yedi bitirdiler.. Gitmeyin kardeşim dur deyin şu tüccarlara.. Gidin Onur ünlü filmleri falan izleyin..
1


avatar
(19) -
Bir Bollywood Komedisi derkeeeen? Abi siz kimsiniz ya, şaka felan mı bu? Çok Mutlu

Ayrıca anlamadığım şey şu;

Siz bu filmden ne bekliyordunuz da paranıza yazık oldu? Yok 20dk zor dayandım, yok yarıda çıktım bilmem ne yazıyorsunuz. Fragman bas bas bağırıyor zaten her şey ortada. Bu film değil sadece videodur benim gözümde.
1


default avatar
(13) -
Geçenlerde TV'deki evlendirme programlarından birinde Nicole isimli Hintli bir gelin adayı vardı. Umarım bu Nicole o Nicole değildir.


Yorumlar (32)
avatar
(6203) -
Youtube'da MegaSinnin hazırladığı 10-4-2022 tarihli yayınında BÜLENT KAYABAŞ'ı anlatan öyküsün de son filmi olduğunu söyleyince merak ettiğim için izledim. Ama keşke izlemeseydim. Bütün samimiyetimle yazıyorum izlerken bir Türk olarak çok ciddi bir şekilde utanç duydum. Ülkemizi yabancı ülkelerde böylesine komik duruma düşürdükleri için yapımcısından oyuncularına kadar tüm kadroya yuhhh diyorum söyleyeceğim tek şey YAZIKLAR OLSUN ... NOKTA Bu arada BÜLENT KAYABAŞ'ın keşke bu filmde rol almasaydı dediğim film oldu. 2017 yılın aramızdan ayrılan Bülent abimiz Huzur içinde uyusun....
1


avatar
(806) -
Ayağı yere basmayan, komik olmaya çalışırken komik duruma düşen, trajıkomik bir filmimtrak.
4


default avatar
(28) -
Bu kadar saçma sapan rezalet salakça flim olmaz türk sineması niye ilerlemiyo işte cevabı o kadar kötü ki resmen uyukladım sonunu sardırarak gördüm ve hemen silip attım bilgsayarımdan


default avatar
(41) -
Sermiyan midyat yazmalı yönetmeli lakin oynamamalı. o kadar zorlamış, o kadar zorlamış ki. role sempati duymanıza engel olmuş adeta. Hükümet Kadındaki başarısının üzerine bu film sadece hezimet olarak değerlendirilebilir. Rol yapmakla bağırmak arasındaki kocamaaaaaan farkı bir şekilde kendisine izah eden birileri çıkmalı. Onca emeğe harcanan paraya açıkcası üzüldüm. Konu güzel. Lakin çar çur edecek vaktiniz var ise izleyin ....


avatar
(86) -
Gereksiz bir yapım olmuş.
3


avatar
(391) -
Olmamış bu. İyi ki sinemada izlememişim...


default avatar
(2) -
hayatımda izlediğim yada yarıda bıraktığım en kötü filmlerin başında gelir....
1


default avatar
(46) -
Olum bu filmleri insanlar izliyor ya.... düzgün bir şeyler çekin biraz ya....Böyle şeyleri çekip aranızda izleyip eğlenebilirsiniz ama gösterime sokmayın lütfen...bizim de bi sinema zevkimiz var nacizane...o yoksa da midemiz var yani...lütfen...
1


avatar
(22) -
Sermiyan Midyat hükümet kadın ve ay lav yu fimlerindeki sempatimi bu filmle alıp götürmüştür Mehmet Ali Erbil ile Özcan Deniz'in Keloğlan Kara Prense karşıdan beri bu kadar kötü Türk filmi seyretmedim gülmeyi bırak sırıtmadım bile yazık bu bize ayıptır böyle filmlerimi hakediyoruz biz ?
1


avatar
(8405) -
Sinemaya gidip para verenler dava etseler yeridir! Ne kadar kötü derseniz o kadar kötü derim. Böyle birşey yok! Ayıptır ayıp! Yani su filmi çektikten sonra izlemeden mi piyasaya sürüyorsunuz?


default avatar
(501) -
muzip bir insanın 1 günlük yaşadıklarını çekseler bundan daha kaliteli ve komik olurdu... zaman kaybı maalesef


avatar
(363) -
Maalesef olmamış. Sinemaya gidip yarıda çıkmadım. Param yandı, zamanım öldü gibi de değil üzüntüm. 2 gb indirdim ona üzülüyorum. Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filmi bu filmden güzeldir. Hani anlayın nasıl rezil.
3


avatar
(24) -
sermiyan midyat'ın diğer yapımlarına yakışmayan bir film olmuş. Ayhan taş ve youtube fenomeni hintli adam -baba the cosmic barber- hatırına 2 puan veriyorum yoksa o bile etmez.
2


avatar
(46) -
Seyirciye "Komedi" vaad eden, bunu yaparken cıvıtıp, vıcık vıcık hale getiren, basmakalıp diyaloglardan oluşan, komedi işinden çıkıp bam başka bir işe dönüşmüş, seyircinin zeka derecesini hafife alan, seyirciyle alay eden saçma, berbat, dandik, rezil bir film 2/10
2


avatar
(48) -
Bu filme sinemada gidemedim diye üzülmüştüm. Ama iyiki de gidememişim. Tam bir fiyasko. Fragmana aldanmayın.
4


avatar
(54) -
Yav gerçekten izlencek gibi değil giden 30 dakkama yanıyorum . Kaç para verdiler de o filmde oynadın değdimi yav .... izlememiş olanlar hiiiç bakmasın giden zamanınıza yazık olur .


avatar
(41) -
Sadece fragmandan ibaret olan bir Türk filmi daha. Hindistan filmi kurtaramamış yani...
5


avatar
(5) -
ÇOK yapmacık oyunculuklar yapmacık dandik bir film diyebiliriz. Zaman kaybı oldu resmen:D
2


default avatar
(3) -
Genelleme yaparak konuşmam gerekirse artık toplumumuz bayat esprili, basmakalıp şiveli filmlere karşı bağışıklık kazandı. Farklıyı ya da gerçek anlamda komiği arıyoruz. Biz artık basit hikayeli, daha girişinden finalini tahmin edebildiğimiz filmleri istemiyoruz. Çok klişe olacak ama bakınız Hollywood iyinin kötüye üstün geldiği tek düze senaryoları çoktan aştı artık. Buna gülen varsa 5-10 sene geride yaşıyordur. Net!


default avatar
(12) -
sinemada gitmeye değmeyecek bir film o kadar iyi film varken hintlilerle film yapma işi güzel bi atılım
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film