Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(1723) -
Klişe bir film ama izlenir hele bir de Ethan Hawke olunca.....
6


avatar
(907) -
Öncelikle söylemem gerekir ki harika bir yapım değil.Güzel bir film fakat 2. sınıf bir yapım yine de. Basit yerleri vardı. Beğenmediğim ve gereksiz bulduğum sahneleri vardı. Aksiyonu bol ve güzel bir yapım olmuş genel olarak. Sonlarda John Wick'e bağlamışlar biraz. 3 dakikada 50 leşi var baş rolün. Belirli bir düzeyde ilerliyor ve çizgisini çok nadir bozuyor. Tahmin edilebilir bir şekilde ilerlese de izlerken keyif veriyor. Aksiyon sevenlerin seveceğini düşündüğüm bir yapım. Hafiften bilim kurgu katmışlar fena olmamış. Filmden beklentim basit ve klişe sahnelerle dolu sıkıcı bir yapım olacağıydı. (son zamanlarda çıkan John Cusack ve Antonio Banderas filmleri tadında) fakat hiç öyle bir film değildi. Beğendiğim bir yapım oldu. Harika diyemem fakat gayet iyi bir yapım.
Sürprizbozan: Göster
Tavsiye ederim. Aksiyon severlerin çok beğeneceği bir yapım bence.
7


avatar
(79) -
Filmi beğendim güzel bir aksiyon olmuş izlemeye değer güzel vakit geçirmek için ideal.
7


Yorumlar (26)
avatar
(727) -
Sıkıcı bir 2.sınıf aksiyon filmi. Böylelerini çok izlediğimden mi bilemiyorum başı sonu belli olan bir kurgu. Ethan Hawke bile filmi kurtaramamış. Film izlenmesine izleniyor ama kurgusu vasat. Bundan sonra bu tür filmleri es geçeceğim, çünkü bana birşey katmıyorlar.
4


default avatar
(143) -
Hikaye azıcık daha geliştirilseydi ve kötü adam daha kötü olsaydı çok daha iyi bir film ortaya çıkabilirdi. Aksiyon sahneleri gayet güzel. konuda başarılı buldum. Film genel anlamda akıyor, sıkmıyor. Tavsiye ederim.
7


default avatar
(336) -
Dünya da hırsı olan zenginlerin bir noktadan sonra parasal güçleri yetmiyor. Bunu anlatan bir film. Aksiyon ve güzel sahneler var...sıkılmadan seyredebilirsiniz.
6


default avatar
(14) -
kesinlikle izlenir. bence de alması gereken puandan düşük, puana bakıp karar vermeyin. izlemeye değer. konu işleyiş ve tekniği iyi, öyle abartılı sahneler yok. yalın ve sade bir film ve bu yüzden keyifli


avatar
(1418) -
Yakın zamanda John Wick serisini izlediğimiz için bu film de iyi bir aksiyon olur diye düşündük. Fragmanı o yönde bir izlenim uyandırmıştı. Beklentimizi yüksek tutmuş olmalıyız çünkü bu film o kadar keyif vermedi. Fena değil ama çok iyi değil. Sıkılmadan izledik ama yeni bir şey bulamadık. Hatta baş karakterin kolundaki geriye giden zaman sayacı bana 2011 yapımı In Time filmini hatırlattı. Ethan Hawke iyiydi. Aksiyonu biraz daha çok olsaydı iyi olurdu.
6


default avatar
(62) -
Film aksiyon maratonuna girince içine alıyor ve sonuna kadar gidiyor. Senaryo kendi tam anlamıyla toparlayamadan ilerliyor ve o şeklide de bitiyor. Sürpriz yok, hayal kırıklığı da yok. Niye izledim diye pişman olmayacağınız film, izlemeyince de pişman olmayacağınız bir film Gülücük Ethan Hawke'ı izlemek keyifli, yaşlanmadan birkaç aksiyon daha yapsa güzel olur. İyi seyirler...


avatar
(319) -
çok farklı bir konusu olmasa da bol aksiyonla kendini izlettiriyor.. süre olarak ideal, sıkılmaya pek zaman bırakmamışlar..
7


avatar
(6204) -
Ethan Hawke'lı aksiyon filmi ve sıkmadan izleniyor. Hawke karizmasıyla, çinli aktris Qing xu da güzelliğiyle filmi izlenir hale getirmişler Bana göre çok büyük beklenti içine girilmeden izlenebilir güzellikte olmuş ...


default avatar
(6) -
Aksiyon açısından gayet güzel bir filmdi neden bu kadar düşük puan almış anlamadım


avatar
(43) -
Sahneler gerçekten gerçeğe yakın kaliteli bir film mutlaka izleyin. Türüne göre gayet iyi
8


avatar
(2674) -
Ethan Hawke rol almasaydı belkide varlığından haberdar olmayacağımız bir film diye düşünüyorum. TV filmi tadında bir yapım olmuş...
5


avatar
(3699) -
Tv filmi tadında aksiyonu bol ve konusu güzel bir filmdi. İzlemesi keyifliydi benim açımdan. İyi seyirler.
5


default avatar
(1) -
İyi bir film olmuş. Ama çok iyi tadında değil. Klasik kirli işlere bulaşmış sonra iyi bir şeyler yapan kahramanımızın bol aksiyon içeren filmi. Kendini izlettiriyor. Ama sürprizi olmayan tekdüze bir film. Yinede keyifle seyrettim. Tavsiye edilmeyecek dipte bir film değil.


avatar
(587) -
Film John Wick'in yapımcısından ancak John Wick kalitesinde bir film bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. John Wick serisindeki o stilize çatışma ve dövüş sahneleri bu filmde pek az. Ancak yine de eli yüzü düzgün ortalama üzeri bir aksiyon filmi.
6


avatar
(654) -
Vasat üstü, çerezlik, action severler için zaman gecirmelik bir film.
6


avatar
(416) -
Film aksiyonu bol izlenmesi keyifli, ama senaryodanmı kurgudanmı nedir hep bir şeyler eksik hissi verdi bana nedense ..
6


avatar
(741) -
Aksiyon olarak gayet iyi denilebilir ama sinema da izlenecek durumda da değil..
6


default avatar
(28) -
Gayet güzel flimdi aksiyonu bol ben sevdim bir aksiyon sever olarak hoşuma gitti tavsiye ederim.


default avatar
(1723) -
Klişe bir film ama izlenir hele bir de Ethan Hawke olunca.....
6


avatar
(79) -
Filmi beğendim güzel bir aksiyon olmuş izlemeye değer güzel vakit geçirmek için ideal.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film