Giriş Kayıt

Tom Clancy's the Division: Agent Origins (2016) Yorumlar

Yorumlar (8)
avatar
(522) -
Tahminim bunu giriş, gelişme ve sonucu da olan tam bi film yaparlar. Yoksa bu haliyle oyun için veya değil çok kısa olmuş.


avatar
(407) -
oyun hakkında ön bilgi niteliğinde yapılmış başarılı bir yapımdı. artık oyun firmalarıda satış rakamını yükseltmek içn böyle yollara girmeye başladı sanırsam.
7


avatar
(1818) -
İyi yapmışlar.

Şimdi böyle virüs sonrası dünya hayatı hepimizin sevdiği bir durum haline geldi ne de olsa şu an böyle bir hayat yok ve bu tarz bir toplum az da olsa aksiyon dolu duruyor ya da büyük devletlerin oyun ve sinema subliminali sağ olsun böyle bir olay olursa sevinecek milyonlar oluştu dünyada. Her türlü aksiyonu ve içinde saklı hikaye ile güzel bir oyun gelecek gibi. Tabi abartı bir tanıtım da olabilir bunu zaman gösterecek. Kaç yıldır piyasaya çıkması beklenen The Division oyununun tanıtım filmi olarak dikkat çekici olduğunu da belirtmek gerek. Gerçekten keşke bu tarz bir hikayeyi konu alan uzun metraj sağlam bir film çekilse. Tabi daha profesyonelce. Özellikle oyunseverler için çok güzel bir kısa film. İzlemeden oyunu oynamayın derim. Aksiyonseverler de 30 dakikalık bu güzel filmin içinde kaybolacaktır diyorum.

İyi seyirler.
Saygılar
8


avatar
(8407) -
kısa olması handikap değil bence dikkati hiç dağıtmıyorsun bu şekilde. hızlı, aksiyonu üst düzey bir kısa metraj... izleyin derim kafa dağıtmak için birebir!


default avatar
(100) -
Keşke oyun tanıtımı için olmasada , film olsaydı kesin tutardı oyundan fazla kazandırırdı hevesimiz yarım kaldı resmen Sümüklü
8


avatar
(1040) -
Gerçekten çok güzeldi tadı damağımda kaldı diye bilirim
10

Cevaplar (2)
avatar
(407) -
amaç zaten tadı damakta bırakıp oyuna yönlendirmek Gülücük
7


0
| Bildir
avatar
(1040) -
Oyunu oynuyorum zaten 20.level'dayım ve dark zone'a giricem Çok Mutlu
10


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film