Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(8408) -
Kadrosundaki Margot Robbie ve diğer tüm dikkat çekici oyunculara rağmen çok sıkıcı bir film. Dram tarzı olmasından mütevellit insanı yoruyor!


avatar
(273) -
Margot Robbie ve Travis Fimme'in elektrik kimyası var, ancak "Dreamland" biraz parlaklıktan yoksun. Filmin görselleri ve performansları ile tamamen aynı seviyede olmasa da, Dreamland etkileyici bir film. Senaryo biraz Bonnie ile Clyde çizgisinde ilerlese daha da hoş olabilirdi.
6


avatar
(6206) -
Öncelikle Margot Robbie var diye izledim.Belki çok iddialı değil ama izlenmeyecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Yerden yere vurulacak bir filmde değildi Yanlız her şey güzel giderken Eugene'nin yaptığı saçmalığa sinir oldum.Onun dışında ortalama bir yapım.Bence film yokluğunda kesinlikle şans verilir bilginiz olsun....
5


default avatar
(3) -
anlamsız diyaloglar, içi boş replikler, gereksiz uzatılmış klişe sahneler ve bir o kadar saçmalık daha.. 20 dakikalık mevzuyu 1 saat 40 dakikada anlatmışlar. aman diyim uzak durun
3


avatar
(614) -
Ciddi derecede sıkıcı bir film. Hadi diyorsun bak dönem filmi, Margot Robbie var biraz sabrediyim ama yok, olmuyor. Film o kadar uzun bir süre giriş bölümünde oyalanıyor ki, gelişme bölümüne geçerken zaten film yarılanmış oluyor. Haliyle filmden de çoktan kopmuş oluyorsunuz. Gereksiz uzun diyalog ve çekimler de cabası. Durağan bir film bekliyordum ama bu kadar sıkacağını düşünmemiştim.
3


default avatar
(26) -
Travis Fimmel'i , Ragnar Lothbrok olarak sevdik ama ,baskada hic bir yerde göremedik (Raised by Wolwes da dahil olmak üzere) Film tür olarak dram , ama bana hic bir his vermedi,sadece bezdirdi,hayattan sogudum..Halbuki Rome'dan hayran oldugum Kerry Condon da halihazirda filmin bir kösesinde duruyordu. Dört puanda benden..
4


avatar
(166) -
İleri sara sara film seyretmeyi seviyorsanız buraya buyrun. Lastik gibi uzayan sahneler , anlamsız diyaloglar bitmek bilmedi benim için..Margot Robbie olmasına rağmen dayanamadım açıkçası..
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film