Giriş Kayıt

Saçını Başını Yolarım (2016) Yorumlar


Catfight

Yorumlar (4)
avatar
(39) -
Film absürt komedi türüne iyi bir örnek...

Filmin ilk yarısında olayların akışı hızlı ilerlerken filmin ikinci yarısında daha dingin bir anlatıma yer vermiş yönetmen. İki eski okul arkadaşının nerede ve nasıl başladığı belirsiz olan husumetleri üzerine yapılmış eğlenceli bir film. Bu tarz, yani absürt filmlerden hoşlananların izlemesini tavsiye ediyorum.
7


avatar
(2674) -
Killing Eve'in başarılı oyuncusu Sandra Oh ve Türk yönetmen Onur Tükel'in ismini görünce seyretmeye karar verdim ama maalesef umduğumu bulamadım. Absürt bir mizah denenmiş ama bana göre başarılı olmamış. iki kadın arasındaki kavga sahnelerinin de gereksiz uzun tutulduğu kanaatindeyim.
4


default avatar
(18) -
Konusu itibariyle değişik olduğundan sıkılmadan izleyebilirsiniz.Kavga sahneleri abartılı olmuş o kadar
6


avatar
(8408) -
yazan ve yöneten Onur Tukel abdli bir Türk... karamizahın dibine vurmuşlar ama ifrit edici şekilde!... bazı yerleri kulak tırmalasa da genel anlamda hoşuma gitti. özellikle sanat olayına bayıldım!
Sürprizbozan: Göster
kadrodan dikkat çekici sadece alicia silverstone denebilir... genel izleyici profiline pek uymaz gerçi ben kendimi öyle görürüm ama beni bir şekilde bağladı film. tavsiye edilecek filmlerden değil, siz bilirsiniz...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film