Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(8407) -
M. Pheiffer ve K. Sutherland gibi oyunculara rağmen, izlemesi ve tamamlaması çok zor bir film. Belki de anlattığı hikayeden kaynaklı, lakin durum böyle... Ağır dramları sevenler, hadi biraz psikoloji diyelim. Onun haricinde beğenen çıkmaz.


avatar
(3699) -
Konu olarak hayli ilginç bir film. Buna benzer olayların dünyanın bir çok yerinde yaşandığını izliyor ve okuyoruz. Ama o kadar uzatılmış ki film bitirmek için resmen çaba sarf ettim. İyi seyirler.
4


avatar
(6204) -
Dul ve iş bulmakta zorlanan Michelle Pfeiffer aynı zamanda hasta ve ölmek üzere olan annesine bakmakta ve onun yanında kalmaktadır. Annesinin ölümüyle dünyası tamamen değişiyor ve sonrası yanlış yollar seçerek hayatı çıkmaz bir yol alıyor Film devamlı karanlık sahnelerle dolu ve çok kasvetli evet Michelle Pfeiffer'ın müthiş bir performansına söylenecek söz yok ama film bitsin diye baktım.....
5


avatar
(2674) -
Öncelikle filmin senaryosu senaristlerin hayal gücünün bir ürünü olmasına rağmen, aynı olayın Türkiye'de 13 yıl önce gerçekten yaşandığını belirtmek isterim.
Sürprizbozan: Göster

İlginç bir konusu olmasına rağmen yönetmen filmi resmen katletmiş. Elinde Michelle Pfeiffer ve Kiefer Sutherland gibi ikiusta oyuncu olmasına rağmen uzun, hareketsiz sahnelerle ve çoğu yerde sabit kamera kullanarak izleyiciyi sıkmak için elinden geleni yapmış. Karanlık ve kasvetli sahnelerin fazlalığı da cabası. Her ne kadar türü dram olsa da dramın bile kendi içinde bir dinamiği olmasına rağmen bu yapım o dinamikten çok çok uzaktı

60 yaşındaki Michelle Pfeiffer'ın oyunculuğuna diyecek yok. Hatta 2017 yılında bu filmdeki rolü için "Oscar adayı olabilir" denmişti ama olamamıştı. Lakin estetik onu öyle bir mahvetmiş ki eski halinden maalesef eser kalmamış. (Sanatçı estetikle o kadar haşır neşir ki; Ameliyatsız sıvı yüz germe (liquid face lift) tekniği kamuoyu tarafından Michelle Pfeiffer tekniği olarak biliniyor.) (Görsellere bir ekran görüntüsü ekledim.)

6 Nisan'da Amerika'da vizyona giren ve 57.000 $ hasılat yapabilen filmin hep olumsuz yanlarından bahsetmeme rağmen seyredilmeyecek bir film olmadığını belirmekte fayda var. .Finali bana göre çok iyiydi mesela. Ama bayağı ağır giden bir tempoya sahip olduğunu bilerek seyretmekte fayda var. .
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film