Giriş Kayıt

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) Yorumlar - Sayfa 2

Yorumlar (38)
avatar
(613) -
Bazı sahnelerinin Antalya'da çekildiğini duyunca film için beklentim artmıştı. Karanlıktan bir şey görebilseydim daha sağlıklı bir yorum yazabilirdim ama kısaca film beklentilerimin altında kaldı. Bu kadar güzel coğrafyalarda geçen bir filme böyle karanlık çekimler yakışmamış. Bazı sahnelerde resmen hiçbir şey görünmüyor.

Filme gelecek olursak da Soysuzlar Çetesi'ne öykündüğü çok belli ama onun kalitesine yaklaşamamış. Diyaloglar vasat, aksiyon vasat, kurgu zayıf. Oyuncularda da genel bir isteksizlik sezdim. Henry Cavill'i ve birkaç oyuncuyu filmden çekip alırsanız Kanal D bile yayınlamaz. Beğenenlere gerçekten çok şaşırdım. Tek aklımda kalan şahane müzikler oldu.
6


avatar
(13) -
Baştan sona heyecan durmuyor. Aksiyon var, casusluk var ,iyi kadro var.Herkes izleyebilir. Vakit geçirmek için keyifli bir film olmuş.
8


avatar
(8404) -
Oldukça geniş ve iyi oyunculardan oluşan bir kadrosu var, hatta filmin başındaki itici Alman subay Tim Seyfi, Türkiye'de çok filmde oynadı ama genelde Alman sinemasında görürsünüz... Guy Ritchie eli kendini çok belli ediyor, bayıldım filme... Gerçekle ne kadar bağdaşır bilmem fakat izlemesi keyifli bir yapım. İyi seyirler dilerim.


default avatar
(100) -
Yaşanmış olaydan alındığı iddia edilen , aksiyon sahneleri güzel ama film süresine göre çok az olan, oyunculukları iyi, Tarantino tarzını hatırlatan bir film olmuş bana göre.
6


avatar
(6201) -
Hikayesi gerçek hayatta yaşanmış olan bir operasyon. Oyuncu kadrosu başarılı, aksiyonu ve heyecanı yavaş. Yavaş hissettiren finaliyle keyif veren bir yapım olmuş. Ayrıca izleyiciyi fazla strese sokmadan eğlenceli işlemeleri de güzeldi. Birde arkada çalan fon müziklerde dikkat çekiciydi. Kısacası geçen zamana pişman olmadım. Izlenir
7


avatar
(1029) -
Aksiyonu basit ve orta kalite ama işleniş olarak nefis, yönetmen klasik tarzını yansıtmış. Başkası el atsaydı son dönemde alıştığımız abartı aksiyon ve zorlama esprili filmlerden birini görebilirdik. Ama Guy Ritchie yine karizması yüksek bir filmle bizi mutlu ediyor.
7


avatar
(538) -
Guy Ritchie Soysuzlar Çetesi tadında nefis bir filme imza atmış. Gerçek hikayeden kurgulanan hikayede nazi düşmanı bir grubun görevine odaklanilmis. Filmde eski MI6 ajanı ve James Bond karakterinin yaratıcısi/romanların yazarı Ian Fleming de yer alıyor. Zamanında Churchill ile birlikte bu tip harekatlara öncülük ettiği de bilinir. Macera ve komedi ile harmanlanmış filmin ara müzikleri de Tarantino tarzinda olmuş. Oldukça keyifli bir 2 saat geçirebilirsiniz.


avatar
(262) -
saldırı takımına daha çok süre ayrılsaymış puanı yüksek eğlenceli bir film olabilirmiş. parti sahnesinin korkunç kakafonisi gürültüsü ise mum dikti. yinede seyredilir vakit geçirir.
6


default avatar
(5) -
Sanki paintball oynar gibi insan öldürmeler, sıkıcı muhabbetler, kısaca vakit kaybı. İzlediğim en saçma filmler arasında yerini aldı.
2


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film