Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
default avatar
(314) -
Filmi sevmeye calıştım ama olmadı. Hikayesi güzeldi. Sonuna kadar öyle böyle izlettiriyor. Lakin eksin yavan kalmış gibi. Filmle alakası olmayan sahneler var. Bir sahneden düşmandan kacarken diğer sonraki sahnede o düşamla +18 sahneler var. Bir mermiyle öldürebilirken elleriyle boğmaya çalışmak flean can sıkıyor.
6


avatar
(463) -
game of thrones'tan beri hastayım şu natalie dormer'e, filmlerde slav ırkı hep ilgimi çekmiştir, güzellikleri, aksanları ve aksiyona çok yakıştıkları için beğenirim kendilerini, aksiyon her zaman öncelikli tercihimdir ama bu filmin nedense ilk 40 dakikasını yani aksiyon olmayan sahnelerini daha çok beğendim.
6


default avatar
(275) -
ağır ilerlese de gözümü kaçırmak istemedim, nitekim biraz kaçırsam bir şeyler eksik olacaktı. mükemmel bir filme dönebilecek iken ''iyi fim'' olmuş. oyuncular iyiydi. Natalie Dormer 10 numara oynamış. Beğendik.
8


default avatar
(95) -
Bence gayet başarılı bir film.. Vaktiniz bol ise tavsiye ederim.
10


default avatar
(1) -
Güzel bir filmdi. Konusu olsun oyunculuğu olsun başarılı bir yapıt. 10 üzerinden 6-7.
7


avatar
(14) -
Mükemmel bir hikaye ama neden sıradan filme dönüşmüş anlamadım.
5


default avatar
(102) -
Konusu gayet basariliydi son sahneyi bence kimse tahmin edemedi , sırf puani yukselsin diye de 10 verdim...
10


avatar
(204) -
kötü kurgu ve casting kurbanı olmuş iyi bir hikaye...
4


avatar
(654) -
Gayet güzeldi, beklentimin üzerinde çıktı, kızımızın hikayesi çok etkileyiciydi.
7


avatar
(348) -
Güzel filmdi. Gizem unsurunu iyi kullanmışlar tek sevemediğim şey
Sürprizbozan: Göster
Orası biraz saçma geldi bana bunun dışında hikayeyi ve akışı gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Dormer hakkaten iyi bir iş çıkarmış.
7


avatar
(882) -
Çok beğendim bu filmi. Güzel bir hikaye etkileyici bir final. Yavaş yavaş hızlanan gizem dolu bir temposu var. Natalie Dormer'ın oyunculuğu müthiş.


default avatar
(53) -
Red sparrow dan bile daha çok beğendim.Finalde böyle bir ters köşeyi hiç beklemiyordum çünki.kesinlikle 7 lik bir film.


avatar
(110) -
fena değildi, yer yer sıkılsamda izlenebilir kategorisinde..
6


default avatar
(86) -
Finaline kadar beğenerek izlediğim bir film oldu ama finali beni yeterince tatmin etmedi malesef. Buna rağmen bence çok iyi bir film. Oyunculukları çok iyi buldum. Natalie dormer ve ed skrein gayet iyiydi. Bosna katliamıyla ilgili değişik bir film olmuş. Konusu gayet güzel ancak aksiyonseverlerin seveceği bir film değil ağır bir film benden söylemesi.
7


avatar
(6194) -
Açıkcası beklediğimden çok daha güzel bir film çıktı Tudors dizisinden Anne Boleyn karakterini başarıyla oynayan Natalie Dormer için izledim ayrıca Game of thrones'ten 'Ed Skrein' yine Tudors dizisinden Joely Richardson beğendiğim oyunculardı.Bence zaman kaybı değil ve finalinin farklı bitişiylede izlenebilir düzeyde...
7


default avatar
(473) -
Her zamanki gibi ''denisilin'' e katılıyorum. Geriliminden tutundan da oyunculuklara kadar, gayet yerinde. Durağan geçtiğine bakmayın biraz şans tanıyın konusu itibariyle sizi saracağına inandığım yapım.
Sürprizbozan: Göster
. 6.5/10
7


avatar
(8391) -
Çok beğendiğim iki kadın filmin merkezinde... İlk yarısı oldukça durağan ve sıkıcı, ne olduğunu anlamakla geçiyor. Daha sonra olaylar hareket kazanınca fena ilerlemiyor film. Suç, gerilim tarzında ortalamanın biraz üstü bir yapım. N. Dormer ve E. Rotajkowski ( Robin Thicke'nin klibindeki kedicik) ve birkaç tanıdık sima ile kadrosu benim için gayet iyi, bir şans verilebilir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film