Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(817) -
Yönetmenin Karanlıktakiler filminin ana fikri olan "elalem ne der" 'in daha pozitif ve absürt bir anlatımla buluştuğu ve biraz da gençlik filmi havalarında olan bir film "Nadide Hayat".

Yetkin Dikinciler ve Demet Akbağ pek uyumlu değillerdi. Yani olmasa da olurdu. Efecan Şenolsun'u Yaşamayanlar dizisinden tanıyorduk ve bence kendisi iyi bir oyuncu. Sesi de iyiymiş ama başka şarkısını bulamadım. Onun dışında "lan nereden tanıyordum ben bu kadını?" dediğim Irmak Örnek var filmde. 5-6 kere izlediğim Dabbe 4 filminde oynuyormuş.

Öyle mantık aranacak filmlerden olduğunu düşünmüyorum. Tabii her türde aranır da film öyle ciddi bir film değil. 2 saate yakın bir süresi var ama akıcı bir film. Görsel efektler Prenses'in Uykusu veya Tamam Mıyız? filmindeki gibi değil, baya bildiğin para harcamamışlar. Ailecek izlenebilecek düzeyde olan komedi filmlerinden.
6


avatar
(1723) -
çağan ırmak'ın bence kendi tarzı var....çoğu filminde hayalle gerçeği masalsı bir dille anlatması onu o yapan...yine basit bir senaryoyu öyle içten öyle sıcak öyle esprili zaman zaman hayat dersi vererek anlatıyor ki onun sineması gerçekten izlemeye değer...puanı daha fazla olmalıydı bence...içine çekti,çevirdi güzel bir finalle hakkını verdi...yetkin ve demet akbağ birbirlerine çok yakışmışlardı...sımsıcak bir film arayanlara...
8


avatar
(140) -
Demet Akbağ role çok uygun bir isim olmuş keza Yetkin Dikinciler de öyle fakat filme baktığımızda kaptan rolündeki Yetkin Dikinciler, Demet Akbağ'a göre çok daha genç ve diri gözüküyor. Bu yüzden oyunculukları beğensem de filmin bütününe bakınca oyuncu seçimlerini beğenmediğimi söyleyebilirim.
Haricinde Çağan Irmak skalasının altında ve tarzı dışında bir film. Fazlasıyla mantık hataları var. Oysa biz Çağan Irmak'ın filmlerinin gayet harmanlanmış ve mantık hatalarından uzak olmasıyla biliyoruz.
Şu çıkarımı bu film üzerinden çok rahat yapabilirim ki bu filme harcanan emek az. Ve bu da haliyle filmi kötü bir film yapıyor. Fazlasıyla atıştırmalık bir film.

Naçizane puanım 5.0
5


default avatar
(1723) -
Kaptanla Demet Akbağ dışında filme katkı veren yok , mantık hataları had safhada , zorlama sahneler çok , olmamış....
4


avatar
(569) -
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(817) -
Ben krampon esprisini de anlamadım Çok Mutlu
6


0
| Bildir


avatar
(8407) -
Sonu çağan ırmak filmi, kalanı değil! Başlarda türk toplumunun eşini kaybeden ortayaş sonuna yakın anne babalara yaklaşımına eleştiriler vardı sonrası biraz woody allen mı olsun aşk filmi mi olsun derken karışmış bence... Velhasıl olmamış.


avatar
(199) -
Orta yaş ve üzeri için güzel bir film...
Aman aman bir film değil ama sıkmadan kendini izlettiriyor en azından..
6


avatar
(12) -
ilk 15 dakikası hariç muhteşem bir film demet akbağın oyunculuğuna hayran olmamak elde değil
7


avatar
(11) -
Özellikle belli bir yaşın üstü insanlara hitap eder gibi görünen ama bu coğrafyada karşılığını bulan bir hikaye... "Elalem ne der." cümlesinin bu kadar komik anlatıldığına tanık olmamıştım. Çok içten, sıcak ve hayata dair bir film. Tavsiye ederim. 8/10


avatar
(131) -
Filmi güzel bir salonda kalabalık ve sıcak bir seyirci kitlesi ile birlikte izledim. Çağan IRMAK'ı yönetmen olarak hep takdir etmişimdir. Ancak, dün akşam izlediğim filmden son derece buruk ayrıldım. Şimdi, açıkçası Çağan IRMAK için kötü bir cümle kurmamak için elimden geleni yapsam da yaşadığım duygu düpedüz hayal kırıklığıydı. Çağan Bey'in ne yapmak istediğini film boyunca anlayamadım, kim bilir belki de ben iyi bir izleyici değilimdir. Benim film adı altında gördüğüm tek elle tutlur unsur tek başına Demet AKBAĞ'dır. AKBAĞ'ın onca yıllık oyunculuk geçmişinin çok küçük bir zerresinin da hi bir filmi idare ettirebileceğini gördüm. Çağan Bey sanırım onca güzel filmden sonra biraz oynamak-eğlenmek istedi bizimle. Umarım Türk sineması bir gün hakettiği yere gelir, ancak bu filmlerle ve bu yönetmenlerle daha uzun yıllar sinemaya harcadımız emek ve paraya acıyacağız gibi geliyor. İyi seyirler dilerim (NOT:Bu yorumu abartılı bulanlar olacaktır, ancak tamamı şahsi fikrimdir, katılmayanlara saygı duyarım)...
2


default avatar
(11) -
Demet akbağ ın oyunculuğu yine kendisini göstermiş, su altı dersleri alması bu filme ne kadar önem verdiğini gösteriyor.
7


default avatar
(11) -
Bugün izledim, espirilerin sayısı bir hayli fazla, ailece izlenebilir, istedikten sonra hayatta neler yapılabileceğini anlatıyor aslında.
7


avatar
(7) -
Bugün izleme fırsatı bulduğum güzel bir film.Zevkle sıkılmadan izlenebilecek ve hatta hayatta bazı yapılabilecek şeylerin, olumsuz çevresel düşüncelerle olan mücadelesini de görmüş olacağız.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film