Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(4) -
kendine özgü konusu ile herhangi başka bir dizi ile karşılaştırmadan keyifle izlenecek bir yapım oyuncular başarılı 7,7/10


avatar
(35) -
bir diziyi çok seversiniz ama 2-3 sezonu bozar ya ilk sezonun tadını vermez, bu dizinin her sezonu aksiyonu gerilimi daha da artıyor. Eğer Marius Pete olmasaydı aile çoktan parçalanmıştı, aynı Breaking Bad gibi karakter değişimleri yansıtılmış usta Bryan Cranston kalitesini güzel koymuş.
9


default avatar
(10) -
Prime Video 7.90 TL olunca gördüm bu diziyi. Çok keyifli, iyi senaryo, oyunculuklar çok iyi. Hiç en çok altyazı indirilenler listesinde görmediğim için yıllar boyu kaçırmışım.
9


avatar
(1) -
Keyifle izlediğim dizilerden.


avatar
(34) -
Breaking Bad sevenlerin bu diziyi de seveceğini düşünüyorum.Sürükleyici bir senaryosu var,izlettiriyor.Oyuncular çok sağlam.
9


avatar
(68) -
Sitemizdeki yorumlar üzerine diziyi seyretmeye başladım. Yorum yazan arkadaşlar son derece haklıymış. Son dönemlerde izlediğim en güzel dizilerden biri. Senaryosu, sergilenen oyunculuk ve akıcılık gerçekten başarılı. Ben de herkese tavsiye ediyorum.


avatar
(21) -
Pilot bölümünü izleyip beklemeye geçmiştim. iptal edildiğini sanıyordum. 2 sezon olduğunu görünce şaşırdım açıkçası. izlemeye hemen başladım ve pişman olmadım. pilot bölümden dolayı beklentim yüksekti ve beklentilerimi karşıladı.
8


avatar
(74) -
İki sezonu da güzel bir diziydi. Oyunculuklar harika. Hele dizinin girişinin oyuncuların mimikleri üzerinden yaptıkları... Umarım üçüncü bir sezonu olur ve temposunu düşürmeden kalitesinden ödün vermeden devam eder.
9


avatar
(40) -
Bence kıyıda köşede kalmış güzel dizilerden biri birinci sezonu oldukça sürükleyici iken ikinci sezon da aynı performansı beklemiyordum fakat diziye giren yeni dinamiklerle sürükleyici bir anlatım kaldığı yerden devam etti kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum


avatar
(114) -
ne yalan söyleyeyim indirip kenara attığım bir diziydi. Ama 1. sezonu nasıl bitirdim anlamadım. Çok başarılı bir senaryosu var. Breaking Bad izlerkenki tadı veriyor gerçekten.
9


default avatar
(7) -
2. sezonu bugün başlıyor. Gözden kaçan güzel dizilerden biri daha. Yakında popüler olunca haber verirsiniz Gülücük
9


avatar
(305) -
Kenarda köşede kalmış dizilerin en iyisi diyebilirim. Kaliteli , akıcı , eğlenceli ve içine çeken , oyunculukların üst düzey olduğu bir dizi. Fikir babası nam-ı diğer Walter White Bryan Cranston...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film