Giriş Kayıt
Yorumlar (22)
avatar
(293) -
bazı kısımlar var ki bayıldım mesela prenses ile tanışma ve devam.. gemiye binilene kadarlık o bölüm dehşet, şarkılar vs. müthiş olmuş, kızın omuzlarına basarkenki tafrası falan Gülücük Bahubalinin kimliğinin ortaya çıktığı sahne de insanın tüylerini diken diken ediyor, zaten filmde (tabi sevenler için) bol bol gaza gelme sahnesi var arada bir açıp gaza gelip kapatırım. Bu filmi beğenmeyen kör olmuş, mantık falan beklemeyin zaten epik bir hikaye anlatılıyor, duygulanıp bol bol gaza geleceksiniz daha ne istiyorsunuz :=) "ilk önce 1. bölümü izlemelisiniz"
9


avatar
(16) -
Birincisinden sonra senaryosu biraz sönük, efektler ve aksiyon sahneleri ise tek kelimeyle "abartılı" olmuş. Ama severek izledim. Sevince takmıyorsun. Bu şekilde üçüncüsünü çekseler gene seyrederim. BAAHUBALİİİİ
6


avatar
(319) -
İki filmde güzeldi.Epik bir hikayeyi anlatması dolayısıyla,kullanılan abartılı materyaller hiç sırıtmadığı gibi filme renk katmış.Görselliği çok iyi ve çekimleri de neredeyse 1. sınıf.Seyredilmemesi için hiçbir sebep yok bence..
10


avatar
(20) -
Dayanamadım yazıyorum. Rezalet boş bir film. Ne görüntü, ne hikaye, ne anlatım, ne bir kalite var. Tamamen yapmacık vasat oyunculuk ve şişirilmiş bir görüntü. Bu tarz filmlerde ne bulunuyor anlamış değilim. Zaman kaybı. Çöp.
1

Cevaplar (1)
avatar
(21) -
Açıkçası bende anlamıyorum bu filmleri beğenenleri, anlıyorum da anlamak istemiyorum sanırım Gülücük
Bomboş bir film, filme verilen puanlara bak ,hayret verici sanırım bizde problem var, yada bende bilemiyorum tacettin.


1
| Bildir


avatar
(263) -
Serisinin ikinci filmi. İlk film 2015 yılı yapımıydı. Ben ilkini daha çok sevdim. Bu da güzel. Bu filmin tek iyi tarafı, ilki gibi tamamen bilgisayar teknolojisi kullanılmamış. Orijinal nehir ve orman görüntüleri var. İlki tamamen, teknoloji yapımı.

Bu filmi direkt seyretmeyin. İlk filmi seyretmeden bunu izlerseniz, hiçbir şey anlayamazsınız.

Notum 4/10
5


avatar
(274) -
Bu hintliler aksiyon işini gerçekten iyi yapmaya başladılar, filme gelecek olursak ilk filmden alıntı geriye dönük bir film yapmışlar, konu başlarda güzel sonlarda dağılıyor, daha ileriye dönük bir film olması gerekirdi, yine de izlemeye değer bir film yapmışlar, filmin başındaki giriş müzikleri güzeldi, iyi seyirler Gülücük
8


avatar
(3699) -
Bir Hint filmi sever olarak görsellik ve müziklerini bayıldım. Ailece oturduk izledik bir yöneticinin nasıl oyunlara getirildiğini. Abartılmış sahnesi çok ama gözüme bata bata seyrettim işte. Olsundu güzeldi benim için. arşive almadım ama günü kurtardı. İyi seyirler.
7


avatar
(71) -
Arkadaşlar filmi izlemedim. Filmi de kötülemek istemem ama görsellerde ki 3. resim middle earth oyunu olan shadow of mordor da ki talion dur açık ve net


default avatar
(3) -
film gayet iyi eleştirilecek yanları var ama hangi film dört dörtlük. biride çok iyiydi ikinciside çok iyi
10


default avatar
(3) -
Be hayatımda bu kadar dandik bir film izlemedim. Bu yorum yazan arkadaşlar başka bir filmi yazmış galiba. Oyunculuk, efekt, konu hepsi SIFIR.


avatar
(357) -
Abartılmış sahneler dışında güzel bir yapım izlenir.
7


default avatar
(2) -
Hint filmlerini ve destansı filmleri beğenen biri olarak ilki gibi güzel bi film olduğunu söyleyebilirim. Destansı müziklerle harmanlanmış görsel efektler ve hint filmlerinin klasiği olan vermek istediği duyguyu yoğun bi şekilde hissettirme özelliği filmi daha da etkileyici kılıyor. Evet abartılan efektler ve duygular var... Ama mübalağa etkileyici olabildiği ölçüde sanattır.
Bu yüzden Baahubali serisi her zaman favori filmlerimden olacaktır...
9


avatar
(1223) -
Eğer filimi bu altyazı çevirmesi ile izlediyseniz helal olsun ben bişi anlamadım açıkçası.. orjinal altyazısını indirip bi bakın filimin yarısı çevrilmemiş..
Filime gelecek olursak, görsel durumdan 1. pek bi fark yok, harika
7


default avatar
(140) -
Bir ulusun destanı bundan daha müthiş bir görsellikte anlatılamaz... Bizim Ergenekon, Yaratılış, Göç, Oğuz Kağan... destanlarının böyle filmleştiğini biz zaten göremeyiz de gelecek kuşak görse!..


default avatar
(41) -
Fantastik ötesi bir film. Kesinlikle ilk filmden sonra izlenilmeli. İlk filmle kıyaslayacak olursam daha geride kalmış diyebilirim. Ama başrol oyuncusu gerçekten işi biliyor.
8


avatar
(86) -
Yorumu yazdigim yıl haz 2017. almıs oldugu puan imdb ve bu sitede 8 üstü. 1 yıl sonra bakacağım 6 puan gecemeyecek. felaket dandik bir film.
1

Cevaplar (3)
default avatar
(140) -
Sanata saygın olsun biraz!..


3
| Bildir
avatar
(86) -
Allah allah! filme kötü yorum yapmak ne zamandır sanata saygısızlık oldu. Bana göre kötü, dandik otesi bir film. o kadar.
1


5
| Bildir
avatar
(16) -
Fragmana baktım Gülücük felaket kötü yapmacık gözüküyor, bu Hint filmlerini sanırım bir kitle çok seviyor.
Hint filmleri bana nedense çok yavan, vasat geliyor, muhakkak içlerinde iyi olanlarıda vardır ,bana denk gelmedi.


3
| Bildir


avatar
(43) -
İnanılmaz bir Film!. İlk filmde de heyecanla izlemiştim, bu da öyle oldu. Böyle destansı filmler gerçekten insana sürükleyici bir his veriyor, bu tür filmlere ülkemizde de fazlasıyla yer verilmeli. Devamı olsa izlenir.
10


avatar
(27) -
ilk film gibi buda alıp götürüyor zevkle seyirlik...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film