Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(141) -
Dizi temel olarak iyi bir konuyla başlıyor ama, giderek bolca saçmalıkla gerilik ıluşturulmak istenmiş ama maalesef olmamış...
(01.sezon için)
3


avatar
(225) -
Diziye yeni başladım ilk sezon oyunculuklar hariç başarılı gidiyor. Televizyon olayı "Season of the witch" i anımsattı, ilk bölümde bir sahnede 1990 pennywise'ın müziği ile çok benzer bir sirk müziği duydum çocukların kayboluyor olmasından dolayı belki easter egg tarzında gönderme yapmış olabilirler. Flash back'lerde 80'ler dönemenin gençlik filmleri havasında. Ben diziyi beğendim geçmişten esintiler ve hikaye hoşuma gitti
6


avatar
(286) -
1.sezonda ki gizemi,gerilimi ve ağırbaşlılığı ile beni iyice içine çekmişti.Hele ki merak uyandırıcı bölüm sonları ile ama 2.sezondaki gözlemlerim dizinin türünün değiştiği ve işin içine oldukça fazla gençlik girmesi olduğu yönündedir.1.sezon itabariyle gizem ve gerilim dizisi iken. 2.sezonla beraber gizem,gerilim ve gençlik dizisi olmuştur.1.sezonda hiç görmediğimiz ergen diyalogları ve ergen triplerini bolca görebiliyoruz.1.sezonu dikkatlice izleyip konunun başı ve sonu olduğunu görebiliriz.Gelişme bölümünde ise sırlar ve yalanlar ortaya çıkıyor.Çok fazla derine inip süpriz bozan vermeden bunlardan bahsedebilirim.2.sezon ise oldukça basit sessiz sakin bi kasabada oturan gençler bi akşam parti sonrası toplanıp kendi aralarında konuşuyorlar.Gizemli bi ev varmış hadi gidelim.Gidiyorlar ve bu kendilerini alternatif bi evrende buluyorlar ve burdan kurtulmaya çalışıyolar.2.sezonu takip edip kaliteli görüntede izlemek isteyenler varsa eğer çeviri çıktıktan sonra beklesinler AMZN.WEB-DL 1080p QOQ sürümüne senkron yapıyorum ama buraya gönderemiyorum malesef ama diğer bütün altyazı sitelerinde bulabilirsiniz.Zaten oralardan birileri alıp buraya gönderiyor.
7


avatar
(105) -
İtiraf etmek gerek ilk sezon oldukça sıkıcı ve Stranger Things çakması gibiydi, ama ikinci sezon konu olarak tamamen farklı ve harika başladı, uzun zamandır bu kadar korkup gerilmemiştim. İlk sezonu pas geçip ikinci sezondan dahi başlayabilirsiniz.
1

Cevaplar (1)
default avatar
(9) -
ilk sezonu sayesinde ikinci sezonu sabırsızlıkla bekledim. Harikaydı. Beğeni görecelidir, kesin yargılarla tavsiye vermemek en iyisi sanki.


0
| Bildir


default avatar
(253) -
Yüksek puanı sizi aldatmasın, beş para etmez. Korkutmak bir kenara, oldukça can sıkıcı.
2


avatar
(2) -
3. ve 4. sezon onaylarını aldı.


default avatar
(29) -
Hikayesini ana hatlarıyla, yine bu yılın kalbürüstü bilimkurgularından "The Kettering Incident"a benzettim. ama bu dizinin havası daha değişik ; çok tuhaf ürkütücü bir atmosferi ve anlatımı var. aralarda kısa kısa giren flashback sahneler, anlık tuhaf kareler vs..
Hassas olanlar gece izlemesin. bilimkurgudan çok korku janrına yakın
(01.sezon 01.bölüm için)


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film