Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(136) -
Ağır ağır ilerliyor, sonunda ne olacağını da merak ettiriyor ama filmin sonu çok kötü.
2


avatar
(363) -
Korkunç değil, gerilim yok, irkilme bile yok. Böyle karanlık, yalnız bir ev. Vasat ve vakit kaybı.
4


avatar
(341) -
film bile denemez bu seye


avatar
(548) -
Büyük potansiyeli olabilecekken berbat edilmiş filmlerden biri daha. Son yarım saate kadar gerçekten insanda merak uyandıran ama son yarım saat içinde bir çuval inciri berbat etmiş bir film olmuş.
5


default avatar
(208) -
başlarda çok vasat yavaş ilerliyor. sonlara doğru güzel bir gerilim, biraz da korku. dozajı iyi ayarlamışlar. ama sonu çok saçmaydı. yine de 5 puan hakeder.
5


avatar
(767) -
Hep aynı şey oluyor, çok ilgi çekici başlayıp kocaman bir potansiyele sahip hikayeler yazıyorlar ama sonunu bağlamakta hiç başarılı olamıyorlar. İlginç bir filmdi ama vasat bir filmdi. Geçiniz...
5


default avatar
(1723) -
Değişik bir az korku az gerilim filmi , daha çok iki insanın diyaloglarına odaklanmış ....
6


avatar
(6202) -
Açıkcası ben filmi çok beğendiğimi söyleyemem zaten bu tip filmlerden hep uzak durmuşumdur .Sonuna kadar izledim ne olacak diye kısacası yavaş filmlerden ve Büyülere Cinlere meraklıysanız izleyin yoksa zaman kaybı....


avatar
(8404) -
Beğenir ya da beğenmezsiniz ama film için en doğru kelime muhtemelen farklı olduğudur. Gerilim sonlarda çok az var genel anlamda psikoloji. Tek mekan, az insan filmlerini seviyorsaniz buyrun derim ama nacizane tavsiyem seyretmemek yönünde...


avatar
(234) -
İlginç bir yaklaşımı olan,yer yer ürperten,özellikle bazı sahnelerinde gerçekten özgün olmayı başarabilmiş,etkileyici bir film.
9

Cevaplar (1)
avatar
(234) -
Filmin müziğinin de çok başarılı olduğunu ekliyeyim...
9


1
| Bildir


default avatar
(65) -
Tavsiye etmiyorum,kötü bir film.İzletiyor ama sonunda ben ne yaptım böyle diyip kahrolursunuz.
2


default avatar
(53) -
korku filmi falan değil, ama sonuna kadar izletiyor kendini. zaten filmde iki kişi var , ben izledim pişman değilim ama tekrar izlemem.


avatar
(715) -
Benden önce iki kişi puan vermiş (bir korku filmi için oldukça iyi puanlar bunlar) fakat yorum yapmamış..İlk yorum yapan ben olayım o zaman..İki kişi ile tek mekanda geçen bir film olarak bence ortalamanın oldukça üstünde..Ben sevdim..Çok mu iyi,değil.Fakat öyle canazorlu-vampirli filmlere nazaran daha iyi ("Witch (2016)" i sevenler bunu da sevecektir..)
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film