Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(143) -
ben bu filme bayıldım, orijinal bir konu harika bir işleyiş ve özlü güzel cümleler .... izleyin pişman olmazsınz


avatar
(2066) -
Jean Dujardin çok komik biri. Romantik komedi böyle olur. Güzel film.
7


avatar
(6205) -
Film farklı bir konuya sahip,ilginç kendisini hiç sıkmadan sonuna kadar izlettirmeyi çok iyi başaran enteresan bir aşk hikayesi. Güzel bir kadın yakışıklı bir adam ama yinede aşkın gözü kör diyorum Bence izlenmeye değer buluyorum..
7


avatar
(727) -
Ya şöyle Fransız tarzı durum komedileri hoş oluyor, hem biraz duygusal hem mesajlar içeren bir film. Konu ilginizi çektiyse direk izleyebilirsiniz. Oyuncuların performansları da iyi sayılır, senaryonun zayıflığını örtmeyi başarabiliyorlar. Klişe sahneler doğrultusunda ilerleyen bir film ama samimi tavrınla kendini bana sevdirdi. Jean Dujardi'ni bilmeyen acaba bu adam harbi böyle kısa mı diye sorabilir. Artist filmini izlediyseniz bunun cevabını zaten almış oluyorsunuz.
7


avatar
(3699) -
Filmi yeni izleme fırsatı buldum. Diyebilirim ki günümü kurtaran film oldu. Gülerken düşündüren bu film seyredilesi bir filmdi bana göre. İyi seyirler.
5


default avatar
(25) -
Mutlaka izleyin özellikle benim gibi romantik film seviyorsanız Gülücük
8


avatar
(2674) -
Hani "güldürürken düşündürmek" diye bir tabir var ya, işte tam da bu filmi anlatmak için en uygun tabir bence... Romantik komedi türünün başarılı bir örneği olan film aynı zamanda önyargılı olmanın ve mahalle baskısının ne kadar kötü bir şey olduğunu da içten içe hissettiriyor.

Ben beğendim, tavsiye ederim.
7


avatar
(654) -
Bayıldım filme, yer yer karnım ağrıdı gülmekten, çok eğlenceli ve bir okadar duygusal bir film kesin şans verin .
8


avatar
(72) -
Güzel eğlenceli samimi zaman geçirmek için birebir. Bazı yerlerde de çok güldüm. Kesinlikle tavsiye ederim.
6


default avatar
(476) -
Fransız polise veya romantik komedilerine bayılıyorum. İşleyiş bakımından klişeler barındırabiliyor veya konu olarak şahsen özgün hikayeler buluyorlar. Virginie Efira yı da görünce tabii bir izle dedirtiyor. Jean Dujardin adamında cidden cüce sanıyordum:) Yüzüklerin efendisi filminden daha cüce efekti yapılmışÇok Mutlu
9


default avatar
(29) -
Çok keyifli vakit geçirtti bana herkese tavsiye ederim. Virginia Efira var abi daha ne deyim yani...
8


avatar
(8408) -
tatlı bir film. klişesi bol olsa da yakalıyor insanı... bu arada freed from desire desire-gala akustik versiyon harikaymış, tavsiye ederim. film kişisel ve toplumsal bazı durumlara da güzel eleştiriler getirmiş. iyi seyirler olsun.


avatar
(462) -
Oyunculuklar başarılı, konu romantik komedi olarak birçok klişe barındırsa da özgün. Genel olarak samimi havası ve gerçekliğiyle sizi kendine çekmeyi başaran film. Jean Dujardin ile daha önce karşılaşmadıysanız iyi bir başlangıç olabilir.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film