Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(316) -
İlk filmi çok beğenmiştim.Bu devam filmi ise çok başarısız olmuş.İlk filmin yanına bile yaklaşamıyor.Netflix filmi gibi birşey olmuş.Son bölüme kadar da durağan ve sıkıcı bir şekilde ilerliyor.İlk filmdeki akıcı,gizemli ve heyecanlı senaryodan eser yok.İlk filmi hiç izlememiş olsam yarısında kapatırdım filmi.O kadar sıkıcı yani.Cailee Spaeny,kısa saç kesimi ile hoş görünüyor.Onun dışında filmin pek ilgi çekici bir yanı yok.Bunun yerine ilk filmi izleyin.Yada The Secret Circle dizisini izleyin.O dizi ilk filmin havasına bu filmden çok daha yakın.
3


avatar
(273) -
Çocukluk yıllarımızda çoğumuz büyü ile ilgilenmişizdir ve de denemişizdir sonuca varmasak bile . Film kötü değil, 1996 yapımı bir filmin devam filmi, sadece senaryoda kopukluklar var , sonunu da hızlıca geçiştirmişler .korkudan ziyade gizemli olmuş 6.
6


default avatar
(253) -
The Craft:Legacy, serinin ilk filmi olan 1996 yapımı "The Craft"'ı (Büyücüler Kulübü) izlemeyenler için pek bir şey ifade etmeyecektir. Devam filmi olduğu için mevzuyu tam olarak anlamak adına ilk filmi öncelikle izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca film, devamı gelecek şekilde bitiyor. 3.filmi de seneye izleriz umarım. Fragmanda olan 2 kritik sahneyi filmde görmedim, epeyce bir sahne kesilerek çıkarılmış sanırım.
6


avatar
(8404) -
M. Monaghan ve David Duchovny gibi tecrübeli iki isim kadronun dikkat çekenleri... Tam bir ergen kız filmi denebilir. Bazı bölümleri Twilight serisinden etkilenmiş gibi duruyor. Sonda çalan şarkı give it-Betta Lemme... Ateş, su, toprak ve hava derken insanın aklına hep Cem Yılmaz geliyor. Gülücük Çocuk filmi olarak bakmak lazım bu yapıma bence... Büyüklere gerek yok bu arada...


avatar
(6202) -
Michelle Monaghan'ın hatırına izlediğim son yarım saate kadar heyecansız sonrası da çok fazla tatmin edici olmayan bana göre vasat altı bir film.Açıkçası küçük yıldız Cailee Spaeny'in masum ve doğal halini izleyerek bitirdim.Kısacası izlemeseniz de büyük kayıp değil..
4


avatar
(1039) -
Orta okul yada liseye giden bir kız çocuğu iseniz ve kız gruplarına ve kız gücüne inanıyorsanız filmi sevebilirsiniz onun dışın'da pek aman aman olan bir film değil bir çok mantık hatası ve gereksiz sahneler vardı filmi tamamen anlatan bir cümle söylemek istiyorum dünyanın bütün gücüne sahipsiniz ama bu gücü makyaj yapmak için kullanıyorsunuz filmin en iyi açıklaması bu sanırım


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film