Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(114) -
1.sezonu soluksuz izledim. Kadın bakış açısıyla, yaşanan her şeyin, çok incelikli, çarpıcı anlatımından etkilendim. Bu kadar beğenmemde Suranne Jones in payı fazla, çok çok iyi bir oyunculuk var gerçekten. Tekrar tekrar izlediğim, uzun uzun düşündüğüm bölümler oldu. Ben ne yapardım, doğru olan bu mu acaba gibi bin bir soru sordurttu bana.
Gel gelelim 2.sezon çok güzel başlamış olsa da finalde, yok artık, bu kadar da olmaz, hadi len raddesine kadar geldi. 1.sezon hatırına tüm hemcinslerime tavsiye ediyorum yine de. İbret almak için izleyiniz.


default avatar
(11) -
1.sezonu hayli şaşırttmıştı zira bu kadar klişe bir konu nasıl bu hale getirilir diye arka arkaya şamarlar atmıştı..
2.sezon altyazıları da sırasıyla gelirse bahtiyar oluruz..


default avatar
(29) -
2. sezonu merakla bekliyoruz


avatar
(165) -
Dr House'dan kalma bir alışkanlık olsa gerek Dr. Forest sıcak geldi. Tabi hemen başladım. Benzer hikaye arayışım yoktu zaten.. Tamamen farklı bir hikaye..

Aldatılan bir kadının iç dünyasını gözler önüne seren etkileyici bir dram. Dr Forest'in duygusal anları, gel gitleri- hezeyanları- panik ataklarıyla mücadelesini görüyoruz. Kocasını çok seven, aldatılsa dahi bunu mazur görmeye hazır bir kadın.. Ailesini sonuna kadar korumak için boğuşan bir anne... fakat işler çığrından çıkınca ister istemez o da başka bir insana dönüşüyor.

İnanılmaz bir duygu grafiği... İnanılmaz bir karakter analiziyle el alınmış Dr Forest.. ince elenmiş, üzerinde epey düşünülmüş... Hikaye bakalım nereye gidecek? Sıkmadan izletiyor kendisini... Çünkü ortada bir kadının savaşı var ve bu savaşın sonuçlarını ister istemez merak ediyorsunuz..

Başlayın derim.. 10/8
8


default avatar
(18) -
çok akıcı,güçlü bir senaryosu var
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film