Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
default avatar
(5) -
israile tatile gitmiş gibi hissettirdi, bu konuda iyi


avatar
(234) -
Türüne göre iyi bir film olduğu söylenebilir...Belli bir gerilim seviyesini tutturuyor...Konu,efektler vs. fena değil...
7


default avatar
(80) -
Belki fazla önemli bir film değil ama garip bir şekilde insanı (ya da beni) çekiyor ve sürüklüyor. El kamerası işlerinin başarılı örneklerinden olduğu da kesin.
6


avatar
(1086) -
Sürprizbozan: Göster
Gözlük olayına takılmazsanız filmi izlerken gönül rahatlıği ile gerilebilirsiniz.
5


avatar
(120) -
Başları cok güzeldi bu google gözlüğünden filmi izlettirmesi de bu tür kamera kullanılan filmleri sevenler icin güzel gelecektir(bana geldi). Fakat son kısımlarda işler biraz bulanıklaştı. Sanırım senaristi son duble çarpmış.


default avatar
(5) -
buluntu film tarzı filmleri severim, film genel olaran güzeldi. ama başroldeki kızın aptallıkları çileden çıkarıyo insanı.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(178) -
Tanrılar gerçekten çıldırmış olmalı...!
Az sonra kuracağım cümleleri hayatımda parmak sayısını geçmeyecek kadar film için kullanmışımdır emin olun.
Böylesi deli saçması ve rezil bir film olamaz. Gecenin ikisinde ömrümden ziyan olan doksan dakikaya acıyorum şu anda.

El kamerasıyla çekilen filmleri izlemenin verdiği eziyet yetmezmiş gibi, şimdi bir de başımıza gözlük kamerası saçmalığı çıktı.
Görüntüleri takip etmekten adeta başım döndü. Hayatınızın hatasını yapmış olmamak adına kesinlikle bu filmden uzak durun...!

Çin işkencesine maruz kalmış gibiyim şu anda. Şiddetle ve ısrarla tavsiye etmiyorum... 10 / 4
4

Cevaplar (1)
default avatar
(100) -
Madem el kamerasından bu kadar rahatsızsın neden izliyorsun o zaman diye sorarlar ??
7


5
| Bildir


default avatar
(129) -
Film gayet iyi izlenir. Hem sadece yahudilik üzerinden gitmemişler 3 dini de kullanmışlar ön yargılı olanlara duyulunur. Filmi izledikten sonra aklımda tek bir soru kaldı, o kadar para ver akılı gözlük al gece görüşü olmasın. Napıyım öyle gözlüğü?


avatar
(454) -
Genel anlamda pek tutlmayacak bir film fakat el kamerası filmleri arasında güzel bir yerde..Bu tarz filmleri sevenleri tatmin edecek düzeyde...Keşke ikinci yarısı daha erken gelseydi ve merkezi daha ayrıntılı görebilseydik..
8


default avatar
(100) -
Abartıları olsada benim hoşuma gitti.. Şimdiden söyliyim el kamerası v.b. tarzda sevmeyenler izlemesin sonra 1 2 puan verip filmi çok kötüymüş gibi gösteriyorsunuz , ama sevenler için güzel film...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film