Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(59) -
geçen gün filmi boş bir salonda izledim ve sıkıntıdan patladım, yarısında çıktığım filmlerden birisiydi. her şey çok kötüydü, adamlar filmi resmen boşuna çekmişler. filmi silip hiç varlığından konuşmasalar daha iyi olurmuş. izlemeyin, izlettirmeyin.
1


avatar
(38) -
Film temposuyla ayakta tutuyor ancak çok fazla mantık hatası var yüzünün bir kere görülmesi bile yakalanması için yeterli jamie foxx un yüzü her daim ortada ve pekte unutulası bir yüzde değil direk burada filmin gerçekliği benim için bitti sırf aksiyon için izledim sıktı mı sıkmadı ancak böyle bütçeli bir filme böyle mantık hataları yakışmaz diyorum can sıkıntısından izlenebilir 7 puanlık bir film değil ama 6 yıda geçer
6


default avatar
(8) -
Yani evet film robin hood ama sanki biraz yavan kalmış gerçi filmi izleyince bir devamının geleceği izlemini veriyor ama eğer arayı uzun tutarlarsa zor gibi. Bu kadar bütçe ile çok da fazla bir kazanç sağlanacağını düşünmüyorum bir sinema filminden çok dijital platform yada tv filmi havası vermiş. Nerde o Kevin Costner lı Robin Hood
8


Yorumlar (42)
default avatar
(34) -
Hikaye güzel tamam da dekor ve kıyafetler bence faciaydı... 10.yüzyıl yaşayan var mı filmde?
4


default avatar
(63) -
Yani şerifin askerlerini tip olarak beğendim ama. O halkla askerlerin meydanda kapışma sahnesi çok saçma olmuş.
Sürprizbozan: Göster
O döneme göre çok demokratik bir film olmuş. Millet şerife vs hırsız diyor halk gösteri yapıyor vs vs. Onun dışında aksiyonu fena değildi. Haa bu arada
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(462) -
Film hızlıca vurdu geçti geriye pek birşey bırakmadı ama yine de güzeldi. Son zamanlarda çekilen en iyi Robin Hood uyarlamalarından biri yine aslında tam olmamış ama yine de en azından izlenir. Jamie Foxx her zaman bildiğimiz gibi yine çok iyiydi.
6


default avatar
(14) -
Klasik Robin Hood hikayesi değil. Farklı bir bakış ile işlenmeye çalışılmış. Başarılı mi bence değil ama bir şekilde kendini izletti. Baş roldeki kadın oyuncu çok kötüydü fikrimce. Kurgu çok hızlı gelişiyor ve kopukluklar ortaya cikiyor. Film genel olarak başarısız. Ama sonuçta kişiden kişiye değişir.
5


avatar
(49) -
Yorumlara bakıp, bu kadarda kötü olamaz dedim amma, hakikatende kötüymüş, filmi 3 günde zor bitirdim, yahu kardeşim 40 yıllık hikayenin afedersiniz içine etmişler, bizim Robin Hood olmuş Hood, çakma açlık oyunlarımı desem, ne desem bilemedim, bu filmin kostüm sorumlusuna, filmin geçtiği dönemle ilgili tarih dersi verilse iyi olur diye düşünüyorum.
3


default avatar
(129) -
Eh işte, bir ara sinemada izlediğim king arthur filmi aklıma geldi. Müzik de paso aralarda giren run boy run çakması bir şey. Öyle izleyip geçin, ailece de izlenir hiçbir sakıncası yok.
3


avatar
(319) -
Sadece 1991'de ki versiyonundan Kevin Costner'ın idam sehpasındaki ipi yanan okla koparma sahnesi bile bu filme 10 basar.O filmden Bryan Adams'ın Everything I Do I Do it For You efsane soundtrack şarkısı bile hala hafızalarımızda.
Cidden Robin Hood adı lekelenmiş gibi geldi bana da.Hele iki aşığın ikide bir birbirlerine bakıp salak salak gülmeleri beni benden aldı.Mekanlar dar bir çekim alanına sıkıştırılmış,aksiyon sahnelerinin inandırıcılığı ve heyecanı yok.Uydurma gibi.Bir de devamını çekeceğiz demiş gibi bitirmişler bence hiç zahmet etmesinler.
Robin Hood'un ağırlığının çok altında kalan bir film.Ciddiye alamadım
3


avatar
(39) -
Öncelikle film dönem filmini farklı bir atmosferle yansıtmış. Hep görmeye alıştığımız Robin Hodd ve saz arkadaşları yerine biraz daha farklı bir bakış açısı kullanılmış. Filmin robin hood olduğunu bilmeseniz daha ilk sahnede ırakta abd özel kuvvetlerinin ok ve yayla ne işi var diye düşünebilirsinz. Özellikle oklarla yapılan çatışma sahneleri sinematik açıdan başarılı. Filmin belli bir alt metnide bulunmasına rağmen senaryove kurgudaki aksamalar göze çarpıyor. Robin hood o kadar bildik bir hikaye ki insan ister istemez hemen herkesin bildiği nehir üzerindeki sopa dövüşü ya da robinin oku ikiye ayrıma hareketi gibi o klişe sahneleri görmeyi bekliyor. Film robin hood olarak değilde başka bir isimle çekilseydi muhtemelen robinin taklidi diye anılacaktı yinede seyirciyi sıkmayan aksiyonu yerinde eğlencelik bir film. Seyrederseniz pişman olmazsınız 6.5/10


default avatar
(159) -
Robin Hood adı lekelenmiş benim gözümde. Başka bir isim olsaydı daha çok izlenirdi. Robin Hood olarak değilde sıradan bir film olarak izleyin. İzlediginize pişman olmamak için


avatar
(2674) -
Açıkcası ben beğendim, amacına hizmet eden bir yapım. Sıkılmadan izledim ve heyecanla sahneleriyle 90 dakika su gibi aktı geçti.
7

Cevaplar (1)
avatar
(430) -
film 90 dakika değil yalnız...


1
| Bildir


avatar
(1031) -
Güzel bir aksiyon filmiydi. Ben beğendim ve eğlenceli buldum. Bana biraz Arrow dizisini hatırlattı. Sıkılmadan iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim... 6/10...
6


avatar
(407) -
modern çağ aksiyona benzetmeye çalışmışlar filmi at arabaların dirft yapması, ellerde oklarla özeltim havası vermeleri sanki hepsinde makineli tüfek varmış gibi siper almalar birde kimsede kılıç yoktu herkes oklarla geziyor ya tek atar oklar yada arbaletlerle.hikayeyi farklılaştıralım diye her yerden çalmışlar robun kostümü thief denen oyundan, karakteri gizlemesi gündüz robin gece hood zorrodan hatta hikayenin konusu bile banderasın oynadığıthe mask zorro filmine çok benziyor, kardinali beklerkenki eğlenceye diyecek laf bile bulamıyorum kilisemi gece kulubümü tam bir saçmalık ellerinde fotoğraf makineleri ile paparazziler eksikti.kıyafetler desen almış başını giiyor şerife birde ray-ban gözlük taksalardı süper olurdu, hikayeyi farklılaştıralım derken lady marianı at hırsızı yapmışlar vel hasıl aksiyon açısından azda olsa gideri var ancak bana göre çokda özgün bir senaryo değil toplama gibi birşey olmuş.
4


default avatar
(22) -
Genel de filmi Robin Hood olarak değil de herhangi bir film olarak yapsalardı. Bu aksiyonla gayet keyifli. Fakat işin içerisine klasik Robin Hood girince yavan kaldı. Ya da ben beklentiyi çok tuttum sanırım.
6


avatar
(322) -
Robin Hood filmi olarak çekildiği için izleyiciyi farklı beklentilere sokuyor. Bazı yerleri hızlı hızlı geçmişler. Zaman ayarlamasını çok iyi yapamamışlar ama kendi başına değerlendirdiğinizde bence aksiyonu yerinde güzel bir film olmuş.

Keşke adı Robin Hood değilde başka bir şey olsaymış daha çok beğeni alırmış. Ben şahsen beğendim.
10


default avatar
(60) -
Robin Hood efsanesi ne hallere düşmüş. Ele aldığın hikaye ne kadar popüler olursa olsun filmin kötüyse gişede böyle çakılırsın işte. Oyuncuların bile filmi ne kadar ciddiye aldıklarını Ben Mendelsohn'ın oyunculuğundan anlayabilirsiniz.


default avatar
(1) -
Filmin anlatım şeklini ve prodüksiyon detaylarını eleştirme kolaylığına gitmeyelim. Bence güncel siyasi mesajlar içeren ve kendini seyrettiren bir film. Sadece bu filmle ilgili haksız yorumları görünce foruma üye oldum.
9

Cevaplar (1)
avatar
(6202) -
Hoş Geldin diyelim ve bundan sonra yorumlarınızı bekleriz.....
6


1
| Bildir


default avatar
(53) -
Sırf müzikleri için bile 7 puan verielecek film.King Artur unda müziklerinden küçük bir çalıntı yakalasamda,ben filmi çok beğendim.Kötü yorumlara ve puana takılmayın.


default avatar
(33) -
Ne izledim anlamadım ki...Sadece ortaçağ'da geçen bir "gren arrow" gibi...Akiyon sahneleri iyi olmuş fakat o kadar...genel olarak Robin Hood'un zenginden çal fakire ver ruhu tam olarak verilememiş.Siyasi mesaj vermeye çabalamışlar ama yarım yamalak olmuş..Bence zorlama bir film.Sinemada belki ama evde keyif vermez.İzlemiş olmak için izleyin.5/10
5


avatar
(20) -
Filmin başında zaten bildiğiniz Robin Hood hikayelerinden olmadığını açıklıyor. Bence gayet güzel aksiyon dolu bir film olmuş. Ne olumsuz yorumlara ne de puana aldanıp sıkılarak izlemeyin. 10/10
10


avatar
(151) -
Eve Hewson için eşimin yorumu "Yahu o zamanlarda üstelik halk fakirlik içinde, bir kadın düşün son derece bakımlı ne şimdi bu?" walla ne yalan söyleyim ben bu gözle bakmamıştım. Çok da hakısz sayılmaz esasında. Aksiyon için izlenebilir ama gerisi pek bir şey vaat etmiyor.
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film