Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1248) -
İlk filmin biraz altında kaldığını söylemek kesinlikle yanlış olmaz. Her karakterin üzerinde ayrı çalışılmış, her birinin kendine has özellikleri mevcut. İzlerken farklı farklı tatlar alabiliyorsunuz. Akıcı bir yapım olduğunu düşünüyorum. Zaten süresi de uzun tutulmamış. Bu tür yapımlardan eğlence harici pek bir şey beklememek gerek. İlk filmle birlikte izlemenizi tavsiye ederim. Keyifli seyirler.
6


avatar
(462) -
Genel konu ve işleyiş olarak bu tip filmlerdeolan her türlü klişeye sahip olduğu için vasat gibi görünmesine rağmen cidden komik sahneleri olan film. Beklenmedik yerlerde gerçekten güldürebiliyor ve bu sayede Pazar sabahı filmi imajından uzaklaşıyor. Başta Asterix'ten tanıdığımız Christian Clavier olmak üzere oyuncular da çok başarılı, iyi oynamışlar yani.
6


avatar
(56) -
son zamanlarda izlediğim en eğlenceli film..espriler de güzel. 1 nci bölümü de tavsiye ederim.o da gayet başarılıydı.
7


avatar
(286) -
İlk filmdeki gibi kaybolan insanların el kamerası bulunur ve o görüntüleri izleyerek onlar bulunmaya çalışılır.Macera ve gizemi belli bi seviyede tutmayı başarmışlar buda çok akıcı olmamak kaydıyla izlettiriryor.
5


avatar
(8408) -
İlki kadar olmasa da yine güzel bir film. Karikatürlerde okuduğum anları yakaladım bazı yerlerde çok hoşuma gitti. Çok şart olmamakla birlikte ben izlenir derim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film