Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(453) -
Mert Fırat'ın oyunculuğunun ardından sesine de bayıldım <3 albümü olsa kesin alır, konserlerine giderdim Gülücük onun dışında filmdeki müziklerin hepsi birbirinden ayrı güzeldi. Film içinde birçok cevapsız soruları barındırsa da güzel bir romantik ve biraz da dram filmiydi. Tipik romantik bir filmde göreceğiniz aşk, kavga, ayrılıklar ve birleşmeler ve hatta diyaloglar var, ama filmin içindeki masallar filme renk katmış diyebilirim. Melisa Sözen ile Mert Fırat güzel bir ikili olmuş.
İzlemeye değer derim (hatta bir sevgiliyle izlense daha bile güzel olur Wink )


avatar
(8408) -
etkileyici bir film olmuş bence... mert fıratı hiç sevmem itici gelir bana bu filmde oyunculuğunu çok sevdim aynı şekilde melisa sözen de çok iyi iş çıkarmış... şarkılar çok hoşuma gitti film ıssız adam incir reçeli tarzı filmlere benziyor ama zaten bu tarz ilişkiler hayatlar çokça var hayatımızda çevremizde... ben şans verin derim.


avatar
(45) -
Mantık hataları, cevapsız sorular, boşa harcanmış zaman. Sinema biletine yazık.


default avatar
(232) -
Filmi bugün sinemada izledik. Uzun bir yorum olacak kusura bakmayın. Senaryo zayıf, yönetmenlik zayıf, kurgu orta, oyunculuk (başroller) mükemmel ötesi (ki buna değineceğim tekrar), görüntü yönetmenliği ilginç şekilde harika, sanat yönetmenliği gerçekten harika, müzikler tarifsiz (git orijinal cd'sini al kıvamında). Aile filmi değil. mantık hataları var, cevapsız sorular, doğru dürüst anlatılmayan yerler var.
Sürprizbozan: Göster


Konu bayık. İlk bir saat bir çiftin ne gadder de mutlu olduğunu izliyorsunuz. Bu. Ve ben bunla bütünlük sağlayamadım. Çünkü ben öyle deli gibi içmeler, özgür yaşamalar, gezmeler, tozmalar, sevgiliyle aynı evde yaşayıp müzik grubuyla turneye çıkmalar gibi bir hayat yaşayamıyorum. Buna ne param var, ne ortamım, ne de başka bir şeyim (Böyle yaşamak isterdim-istemezdim onu tartışmıyorum). Bu bağlamda benim hikayem olmadı bu.

Melisa Sözen... Tarifsiz bir oyuncu. 2004'ten beri kendisini en derinden seven bir insanım. Sözen'in vücuda ihtiyacı yoktur, sadece yüzüyle oynar. Yüze bile ihtiyacı yoktur, sadece gözleriyle oynar. Ama ne oynar. İçin sızlar. Ama ben senin çıplak göğüslerini görmemeliydim Melisa. Unutulmanın telaşına mı kapıldın? Ki estetik bir görüntü de değildi malesef. Ben 10 yıldır seni çok seven biri olarak bunu görmemeliydim. Psikolojim bozuldu, unutmaya çalışacağım.

Mert Fırat.. Bir gün Türkiye'den biri Hollywood'a gidecekse, ki orası kıstas değildir, ve çok saygıdeğer! Hollywood görmüşlerimiz gibi kapı arkası sevişme sahnelerinde ya da beşinci sınıf filmlerde dublörün kupasının kulpunun yan figüranlığında oynamayacaksa, özetle bizden biri çıkıp evrensel bir iş yapacaksa, bu Mert Fırat olacak. Çünkü o çok yakışıklı, çok yetenekli, çok başarılı, çok azimli, aurası var adamın, etrafında hale var, çok iyi, her şeyin çoğu onda. Bu gidişle de zaten yakın temas sahnesine girmediği kadın oyuncu kalmayacak memlekette.

Filme iyi yönlerinin hatrına 7 veriyorum ve filmi özetliyorum efendim: Issız Adam'ım çünkü İncir Reçeli 2!
7


avatar
(3) -
Oldukça basit bir konu, görmekten bıktığımız tipte karakterler, klasik replikler... Filmi ne kadar beğenmediysem müziklerini o denli sevdim. Sırf müzikleri için ve özel olarak Mert Fırat hayranlığımdan dolayı 10 üzerinden 5.
5


avatar
(40) -
Sinemada izleyipte sıkıldığım ender filmlerden . Klişe senaryo sıradan oyunculuklar . Şu içine kapanık müzisyen tripleri bitmedi arkadaş . Neyse sonuç olarak ultra sıkıcı bir film . 3/10
3


avatar
(110) -
Dar bir senaryo ile çekilmiş bir film. Sadece kadın ve erkek, sınırlı insanlar ve mekanlar. Oyunculuklar kurtarıyor filmi. Bir kısım erkek işte böyle; kadının hakimiyetine girmek istemez. çünkü kafasında yaşamak istediği bir dünya vardır. Kadınsa bunu anlayamaz ve erkeğinin sadece kendine odaklı yaşamasını ister. Erkekler (yine bir kısmı) ciddi bir ilişkide acele etmemelidir. Iliklerine kadar hayatı her yönüyle yaşamalıdır. Sonrasında ciddi ve sahiplenici kendini bağlı hissettiği bir ilişkiyi sonuna kadar yaşar. Vakit kaybı sayılmayacak bir film.
7

Cevaplar (2)
default avatar
(232) -
Filmdeki mevzu kadının anlayamadığı erkek ihtiyaçları değil ki. Erkeğin travması yüzünden bağlanamaması. Acele etmeyelim, hayatı sonuna kadar yaşayalım mevzusu yok yani. Ayrıca da bunu erkeğin en doğal hakkı ve kadının salaklığı gibi görmemek de lazım.
7


0
| Bildir
avatar
(110) -
Zaten bir kısım dedim, bir kısım erkek. Hani ben unumu eledim, eleğimi astım bundan sonra evden işe işten eve diyen çoğunluğu kastetmiyorum. Bu film gerçek olsaydı kadın ve erkek sonsuza dek ayrılırlardı. Travma dediğini neden anlayamıyor kadın,çünkü erkek anlayamayacağını düşünüyor,açılamıyor ki zaten erkek kendi bitirdi travmasını. Yani bu travma kadın öncesinde de yaşanabilir direk kadının kendisi tarafından da başlatılabilir. Travma mı her neyse onu iliklerine kadar yaşamayı istiyor erkek. çünkü iliklerine kadar yaşanacak sadece hayatın tozpembe hali değildir. Ayrıca erkeğin doğal hakkı değil elbette kadının salaklığı ise hiç değil. öyle bir şey demem kesinlikle.
7


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film