Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(11) -
SOA Dizisi ile bu diziyi kıyaslamak ''Cennet mahallesi ile Game of Thrones dizisini kıyaslamak gibi:)GülücükGülücük
SOA pembe kore sineması gibi MC'lik ile yakından uzaktan alakası yok ama bu diziyi izlediğinizde...İzlediğinizden sonrasını yazamıyorum İzlemeniz lazım


default avatar
(33) -
Bu serinin ikinci sezonunu bekleyen var mıdır bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ikinci sezonu yakında gelicek. Bu sefer charles falco başka bir kulübe giricek o da outlaws mc olacak. Enterasan bi 6 bölüm daha bizi bekliyor gibi gözüküyor umarım başarılı olur.
9


avatar
(165) -
Dizinin bir motorsiklet çetesi hikayesinden çok "çeteye sızıntı olan bir MUHBİRİN HİKAYESİ" demek daha doğru olacak. Zaten 3. bölümden sonra dizi biraz sıkmaya başlıyor... (allahtan dizinin tamamı 6 bölüm)

Çetenin hikayesi inanılmaz zayıf. "böyle çete mi olur" diyorsunuz... çeteyi sanki dün kurmuşlar... ne iş yaptıkları belli değil... salakça ve amatörce tutum içindeler sürekli...

Eksiklikler giderek göze batıyor.
-Başrol oyuncusu hiç karizmatik değil.. sıradan bir adam..
- Çetenin ne yaptığı belli değil. sanki dün kurulmuş bir amatör grup gibiler.
-karşıtlıklar ve çatışmalar güçlü değil.
-muhbir dışında hikayesi olan adam yok..
-dizinin kahraman tarafından anlatılması bence kusur. ne gereği var böyle bir yabancılaştırmaya bilmiyorum...

Yani bu diziye SOA hevesiyle başalayıp hüsrana uğradım diyebilirim. malesef diziyi sürekli SOA ile karşılaştırıp duracağız ve 2. planda kalacağı bence aşikar... sıkmıyor ama SOA heyecanı ve adrenalini kesinlikle yok.

SOA dizisini izlememiş bir ekip yapmış sanki bu diziyi... onun üstüne çıkmaya çalışmları gerekirken altta kalmaları kötü.. bu yüzden dizi muhtemelen patlar. (6 da final yaptılar zaten) gene de bu tarzı sevenler başlayabilirler.. başlamasanız da bir şey kaybetmezsiniz..
(01.sezon için)

Cevaplar (1)
default avatar
(2) -
(Bir sene olmuş ama olsun)
Yorumundaki bilgi eksiklikleri:
-Dizi kurgu değil gerçek bir olay
-Dizinin ana karakteri aynı zamanda dizinin yazarlarından birisi kısaca adam kendi yaşadıklarını anlatıyor
-Adamın yaşadığı bazı olaylar hala gizli kabul edildiği için her şeyi açık açık anlatamıyorlar çünkü adam hala ölüm tehditleri alan bir adam
O yüzden bu bahsettiğin "muhbir dışında hikayesi olan adam yok" ve "çetenin ne yaptığı belli değil" gibisinden şeyleri açıklayamamalarını anlaman gerekirdi ayrıca SoAyla tek ortak noktaları motorlardır başka bir şey değildir.
9


2
| Bildir


default avatar
(29) -
Bizim ülkemizde dizilerde göremeyeceğin kadar sert motosiklet külüpleri MC ler var gerçeği yani...
O çakma gruplar zaten SOA den esinlenerek kuruluyorlar çünkü SOA o grupların iç yüzünü hiçte anlatmıyor anlatamıyor SOA hiç gerçekçi değil MC liğin yanından dahi geçmiyor
8


avatar
(678) -
SOA gibi bir diziyle bu belgesel-diziyi birbiriyle kıyaslamak yanlış. SOA netice kurgusal bir yapımdı bu ise gerçek bir hikaye. SOA`nin sessiz ama derinden yarattığı etkiyle bugün bizim şehirlerimizde de motosiklet kulüpleri kuruldu. Bu dizi ne kadar başarılı olsa da böyle bir etki yaratması imkansız. Altı bölüm sürmesi işleri tadında bırakmak adına bence çok doğru seçim. Çünkü öyle üç beş sezon bu diziyi götürecek sağlamlıkta karakterler ve hikaye yoktu dizide. Bu hali en iyisi.
8


default avatar
(29) -
Arkadaşla SOA hiçbir olayı anlatmıyor saçma sapan olayların üzerinde duruyor. Bu dizi ise son derece gerçekçi bir motosiklet çetesi filmidir tabi girişteki Hells Angels tan 5 kat tehlikelidir hariç SOA bu dizinin yannda kore draması gibidir
8


avatar
(106) -
Kısa ve güzel bir seriydi. Oyunculuklar başarılıydı, konu güzeldi, tempo yerindeydi. Şahsen biraz daha fazla motor görmek isterdim. İzledim, iyi mi oldu? İyi oldu, SOA'ya başlamadan önce kulaklarımın pasını sildi Gülücük
8


avatar
(546) -
Adamların kaybı SoA gibi bir efsanenin gölgesinde kalması!!!


avatar
(24) -
İkinci sezon onayını alamadığı için 6 bölümlük bir mini dizi olarak yapılandırılıp bitirilmesi yazık olmuş güzel diziydi.


default avatar
(24) -
6 bolumu bir gunde bitirdim. Gercek bir olayi islemesi, diziye ayri bir hava katmis. Oyunculuklar da gayet basarili. Cekimle, diyaloglar, mekan vs hepsi gayet superdi. temposu cok yuksek olmasada, zaman zaman gerildigim oldu. Sanirim ozleyecegim bu diziyi. Izlemeye deger.
10


default avatar
(1) -
SOA'dan sonra nasıl gidecek izleyip göreceğiz. Lakin ilk bölüm gayet sıkı başladı.. Umarım yanıltmaz ve gerçek hikayeden esinlenmiş olması da ayrı bir güzellikte.


avatar
(1223) -
Fena bir diziye benzemiyor..gerçek hikaye olması da ayrı bir güzel..çeviren arkadaşa teşekkür ederm


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film