Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(476) -
Harika bir dramaydı. Başlarda şahsen fena değilmiş desemde ilerleyen bölüm ve sezonlarda kaptırıp gittiğimi fark ettim ve sanki onlardan biriymiş hissi oluşuyordu izlerken. Sezon bölüm sayısının kısa olması kızdırsada; sanırım yabancı dizilerin artılarından biriside böyle kısa olması böylece damağınızda bıraktığı iz uzun zaman geçmeyecek olmasından ötürüdür. Sinema sektörü içinde ''Hollywood ''tadı olan bir dizi isterseniz ''Entourage'' öneririm. Bu kadar kalite ve içten değil ama.
9


avatar
(882) -
İlk sezon karakterleri ve ajansı tanıtan sonrasında ise uçuşa geçen dizi. Oldukça doğal oyunculukların yer aldığı, romantizmi dramı ve komediyi içinde barındıran izlemesi çok keyifli bir dizi. Bir süre sonra kendinizi ajansa ait o takımın içinde hissediyorsunuz. Her bölüm Fransız sinemasından ünlü bir oyuncu konuk alıyor. Sezonların 6 bölüm olması bir süre sonra kısa geliyor ve tadı damağınızda kalıyor. Türk dizilerine uygun bir hikaye var aslında yakında yapılır diye düşünüyorum. Kesinlikle boş geçmeyin, pişman olmazsınız.

Cevaplar (2)
avatar
(14) -
Geleceği görmüşsün sanırım dostum, Ay yapım dizinin Türk yapımını yapıyor.


2
| Bildir
avatar
(882) -
Aynen çok belliydi hikayenin Türk dizilerine uygunluğu. Bende dün gördüm haberi ve teaserı.


0
| Bildir


avatar
(691) -
Bu dizi için benden önce ilk ve tek yorumu yapmış olan hodoras kardeşimize katılıyorum, bir nokta hariç: Özellikle Fransız sinemasını sevmeyenlerin izlemesi gereken bir dizi. Fransız sinemasını sevenler zaten kaçırmayacaktır. Bu kadar sürükleyici, eğlenceli birşey izlememişsinizdir. Genelde Fransız sinemasını, Fransız kültürüne hakim olan varoluşçu akımdan dolayı mıdır nedir, oldukça mızmız bulurum. Bu dizi hiç öyle değil... İzleyin.
9


default avatar
(80) -
Muhteşem bir dizi kaçırmayın. Komedi yanı ağır basan ama kesinlikle hafife alınacak bir dizi değil. Dizi Paris'te sinema oyuncularının menajerliğini yapan bir firmayı merceğinde işlese de insan sıkılacak bir anına denk gelemiyor. Dizinin neredeyse her bölümü bir süpriz. Fransız sinemasının yaşayan tüm yıldızlarından bir geçit töreni sanki. Özellikle Fransız sinemasını sevenlerin kaçırmamasını şiddetle öneriyorum.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film