Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(339) -
Selamlar arkadaşlar.
Filmde oyunculuklar işe yaramaz. Konu olarak da bizi şaşırtacak hiçbir durum yok. Ama vurgusu insanı nefret ettirmeye yeter "inancın yoksa şeytan seni götürür...". Bu mantıkla günümüzde herkesin inancı tam demek ki; kimseye şeytan meytan girmiyor. Bundan dolayı yapımcıları bir kez daha minnetle anıyorum...
Bence filmimiz "tırt.com" kategorisinde. Hiç izlemeyip daha yararlı bir şeyler yapmanızı tavsiye ederim.
İyi seyirler.
1


default avatar
(347) -
Diğer şeytan çıkarma filmleri ile aynı konu ama biraz daha yavaş tempoda ilerleyen bir film. Ben izlerken sıkıldım o yüzden pek tavsiye etmiyorum.
4


avatar
(132) -
Bir din adamı düşünün , musallat olan bir insana yardım etmek isterken ayinin sonuna doğru başka kişiler tarafından engelleniyor ve hasta vefat ediyor... Ve rahibi hapise atıyorlar... Olayın gerçek yaşamdan alınması ilgi çekici ve tek iyi yanı da bu... Bu tarz filmleri bence herkes yapmamalı güzel eller de işlenmesi gerek... İzle geç olmuş büyük beklentiler olmamalı izlerken..
5


avatar
(263) -
Genel olarak BERBAT bir film. Şeytan filmlerinin en hafifi. Hatta şeytan bile gülmüştür bu filme.

Ben beğenmedim. Zaman kaybı. Notum 1/10
1


default avatar
(100) -
genel olarak ortalama kalitede ama sonu kolaya kaçılmış yoklukta izlenebilir
5


default avatar
(18) -
filmin sonunu oldu bittiye getirmişler bitiriliş şeklini beğenmedim bunun haricinde güzel film. özellikle şeytan sahnelerini oynayan kadın tırstırdı beni) belki gece 4 te kulaklıkla izlememde etkili olabilir tabi neyse 10/6(normalde 7 sonu yüzünden 6)
6


avatar
(882) -
Film diğer şeytan çıkarma filmlerine göre daha farklı. Deliver us from Evil'deki gibi daha çok cinayet vakası araştırma üzerine bir film. İpuçlarını takip ederek olayları açığa çıkartmak isteyen genç bir gazeteci kızın hikayesi aslında. Gerilimi ve korku ögeleri bol bir film beklemeyin.Vasatın bir tık üstünde merakla izlenen bir film olmuş şans verilir.


avatar
(614) -
Romanya'nın kasvetli atmosferi film için uygun bir seçim olmuş. Film anlatmak istediğini anlatıyor, sıkmıyor, uzatmıyor. Jump scare'ler ile korkutarak değil psikolojik yönden gererek hikayeyi anlatıyor. Mekan seçimleri çok iyiydi. Eski kiliseler, manastırlar filmin ruhuna uygun. Romanya manzaraları da güzeldi. Tarzı sevdiğim için filmi de başarılı buldum.


avatar
(8404) -
Hem tarihi, hem de doğa anlamında çok güzel manzaralar var filmde... Filmin çekim kalitesi oldukça iyi seviyede ama konu ve işleniş çok klişe! Bu tarz korku anlamında film izlemek istiyorsanız hala 'Şeytan' filmi hepsinden daha etkileyici... Şu ara vizyonda film, paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin, en fazla nette izlenir!


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film