Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(697) -
Şu an izledim. İyiki buradaki yorumlara göre izleyemezlik yapmadım. Filmin konusunu ve oyunculukları beğendim. Son ana kadar heyecan uyandırdı meraklandırdı. Son anlarında gerilim arttı. Korku filmlerinden ne bekleniyor anlamış değilim. Önemli olan senaryoyu gerçeklikle uyum içinde olması izleyicileri içine almasıdır. Ama görüntü kalitesi çekimler kötüydü. Onun dışında güzeldi.
8


avatar
(8404) -
Eskiden gerçek kesitler vardı hani oradan bir bölüm bulun izleyin daha iyi! O kadar mı kötü derseniz, vallahi o kadar kötü!...


default avatar
(6) -
Cep telefonundan film ceksem daha guzelini yapabilirim bence. Değil sinemada izlemek netten indirsem megabaytima zamanima yanarim. Agir vasat arkadaslar.
2

Cevaplar (2)
default avatar
(53) -
İzlemeden nasıl bu kanıya varabiliyorsunuz? Ayrıca daha güzelini yapabiliyorsanız yapın da biz de izleyelim.


2
| Bildir
default avatar
(6) -
Izlemesem filmi neden boyle bir yorum yapayim sence? O cumleden sunu cikarabilirdin bence; bu adam sinemada izlemis zaten (suan icin baska secenek yok) ilerde nete dustugunde yada dvdsi ciktinda izlemesinler benim gibi kurban olmasinlar diye soylenmis. Eminimki bi cok kisi film izlemeden burdaki yorumlara bakiyor rastgele izleyipte zamanlarindan keyiflerinden olmasinlar yani. Ilerde birgun oyle bi imkanim olurda cekersem film seni bulucam:)
2


3
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film