Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(337) -
Filmi pek anladığım söylenemez:Oldukça sıkıcı aksiyonsuz.Adam peynir ekmek gibi yer gibi birilerini öldürüyor ama ne aksiyon ne duygu hiçbirşey yokİzlemeye değmez.
4


avatar
(1086) -
Perro Guardian yani Koruma Köpeği anlamındaki Peru filminde 1995 yılında Dog (Köpek) lakaplı Perro gibi terör suçlularının da dahil olduğu mahkumlar için Peru hükümeti genel af çıkarıp serbest bırakmasından sonra yeniden kiralık katil olarak döner. Ona yeni bir iş verilir. Bu son aldığı işi halletme çalışmalarına başladığında ise güzel bir kız ile tanışır. Ayrıca kilisede dua edenler, gözyaşları ve cinayetler arasında kalan Dog kendisini sorgular böylece de artık onun tabancası tanrının kılıcı haline gelir.

Güney Amerika sineması özellikle şarkılarıyla değişik gelecektir. Şarkılar biraz kilise müziği, ilahi gibi... Benzer bir Hollywood filmi izlemiştim. Başrolde siyahi bir oyuncu vardı. Yine de değişik... Filmin yarısı hapishane hücresi gibi loş ve sürekli tavanı akan 1+1 dairesinde geçiyor. Finali de biraz açık uçlu bitti. Özel bir ilginiz yoksa önermiyorum.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film