Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(3) -
Konu film çekimi için gerçekten çok iyi olabilecekken böyle güzel bir konuya ne kadar kötü bir film çekilebilir bunu ispatlamışlar. Uzay filmi gibi başlayıp, evcilik oyunuyla devam edip bir anda korku filmine dönen ve sonu olmayan bir "film".
1


avatar
(15) -
20 dakika tahammül edemedim desem... Zaman kaybı gerçekten.
1


default avatar
(13) -
TV filmi ayarında bir film olmuş. Dağıttıklarını toplayamamışlar, daha iyi bitebilirdi. Afişleri çok alakasız olmuş, öyle bir ortam yok filmde.
5


avatar
(453) -
Boşa çekilmiş bir film daha. Uzay filmi görünümlü boş bir film. Bu aralar uzay filmleri tutuyor diye bir şey duymuşlar hadi bizde fazla para harcamadan çekelim bir tane demişler sanırım. İzlemeden geçin derim. Zamanınıza yazık.


avatar
(113) -
Bir tek afişi güzel olan.Yapılan masrafa yazık denilecek bir film.Başından 5 dakika iyi ondan sonra ne bir konu ne bir aksiyon hiç bir şey yok.Uzay filmi olarak başlıyor,BBG evine dönüyor,ormanda kamp yapan geçlerin korku cinayet film türüne dönüyor.Açıkçası bu fil hiç bir şey yapmıyor.
2


avatar
(64) -
film başladı bir şey belki kurtarır dedim sonra o astronotların üzerine 3 beden büyük elbiselerle uzaya gittiklerini görünce dedim ki tamam bu filmden bir cacık olmaz. Hemen kapatıp shift+delete yaptım.

Cevaplar (1)
default avatar
(3) -
shift+delete Gülücük
1


0
| Bildir


default avatar
(276) -
yemin ediyorum bu filmi hangi mantıkla çekmişler anlamadım.hiç bir sey anlamdım.kesinlikle uzak durun
1


avatar
(8408) -
büyük umutlarla başına oturup hayal kırıklığına uğradığım bir film daha!... kesinlikle kötü film!


default avatar
(78) -
Çok kötü bir filim. Zamanınızı boşa harcamamanızı tavsiye ederim.
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film