Giriş Kayıt
Yorumlar (24)
default avatar
(218) -
Baş role Nicolas Cage olunca artık herkes 20 dk izledikten sonra 2-3 puanı basıp geçmeye başlamış. Tmm Oscar a aday bir yapım değil ama biraz izleyip kapatılacak kadar a kötü değil. Dram yönü biraz daha ağır basan bir film, yıllar arasında ki geçişler daha iyi olsaydı Cage in belkide son yıllardaki fiyaskolarını bir nebze unutturabilirdi.
5


default avatar
(80) -
Ne yazık ki izledim. Eskiden tv filmi diye bir kavram vardı. Düşük bütçeli , az tanınmış oyuncularla sadece videodan evde izlemek adına üretilmiş filmler. İşte tam karşılığı bu olmuş. Eski çamlar bardak olmuş. Geldiği nokta Nicholas Cage için üzücü.
4


default avatar
(311) -
Yine çok kötü bir Nicholas Cage filmi. İte kaka, zorla ortaya sürülmüş basit bir yapım. Sıkıcı ve izleyiciye bir şey vermeyen kötü bir yapım. Tavsiye etmiyorum. 2
2


avatar
(6204) -
Öncelikle Nicolas Cage'in ağır ve zayıf hareketleri beni sinir ettiği gibi sanırım bir çok izleyiciyide uyuz etmeyi başarmıştır. Açıkçası çok beğendiğim söylenemez ama filmdeki en şanslı kişinin 'Simone ' olduğunu yazmadan geçemeyeceğim.İzleyenler anlamıştır...Sonuç--- geçiniz
3


default avatar
(2) -
Burdaki yorumlar üzerine bir şans vereyim dedim. Cage aynı Cage, hala çok kötü, oyunculuk berbat hem onun hem diğer oyuncuların. Bu adam çoktan emekli olmalıydı. İzlerseniz eğer Cage in yüz ifadesine ve mimiklerine dikkat edin o zaman ne söylemek istediğimi anlayacaksınız. En fazla imdb den aldığı puan kadar film.
3


avatar
(1234) -
Nicolas Cage i severim. Evet rol aldığı bazı filmler ortalama altı olabilir. Ama Cage ve Bruce Willis in oynadığı her filme kötü yorum yapanların aksine ben ikisini de severim. Son dönem filmlerini de severim.

Bu filme gelecek olursak iş görecek bir tv filmi ayarında olacakken uzun uzadıya saçma dramatik tablolar vardı. Halbu ki intikam üzerine kurulu biraz daha aksiyonlu bir şey yapsalardı rahat izlenirdi. E tabi tür olarak suç- dram tadında ama herkes bilir ki aksiyonun ucuzu bile iş yapar. Evet basit senaryo, basit oyunculuk , basit kurgu vs vs . ama yine de çok kötü değil. Nicolas cage e gelirsek soluk bir oyunculuk göstermiş ama onu yine de severim ben.

Filmi tavsiye edemem, izlemelisiniz diyemem ama eh işte denk gelirse vakit bolsa . benden 5 puan.
5


avatar
(312) -
Gereksiz ve uzun diyaloglar, baba oğul ilişkileri üzerine buram buram demagoji kokan sahneler, ağır ve sıkıntı veren bir tempo, eh bu kadarı anca 3 eder
3


default avatar
(84) -
benim için son zamanlarda Nicolas Cage gibi Nicolas Cage'i izlediğim film oldu.

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(7) -
ben bu kadar kötü filmmmm izlemedim.aman uzak durun gereksiz..ergen işi


default avatar
(253) -
Nicolas Cage'in önlenemeyen düşüşü maalesef sürüyor, vasatın çok altında bir yapım.
2


default avatar
(73) -
Sıkılmadan izlediğimiz gayet güzel bir Nicolas Cage filmi olmuş. Son dönem kötü filmlerin aksine Usta iyi de oynamış filmde
6


default avatar
(40) -
Nicolas cage nin son on yıl içinde yaptığı kötü filmler arasındaki en iyi film... ben şaşırdım açıkçası. alışmışız kötü filmlerine... bu kadar iyi beklemiyordum. seyredilir...
7


default avatar
(1) -
Ne tarafından tutarsan tut keyifsizdi.
4


default avatar
(122) -
Şöhretin yok ettiği Nicholas Cage'den son 10-12 yıldır olduğu gibi vasat bir film daha. Yılda ortalama 40 milyon dolar kazanırken, 10'a yakın lüks yat, perili olduğu söylenilen ev, ada, müzeden çalıntı dinozor kafatası, ünlülerin klasik arabaları ve bunun gibi bir çok saçma şeye tüm servetini harcayıp, üstüne de ABD gibi bir devlete "vergi borcu" takarsan, önüne gelen her filmde oynarsın.İbret alınacak bir hayat öyküsü. Filme gelince, sabırla seyrettim; sırt üstü uzanıp tavanı seyretseydim daha iyiydi.
1

Cevaplar (1)
default avatar
(24) -
Vasat kelimesi %90 yanlış kullanılıyor yorumlarda. Ona dikkat ettim. Bi bakın isterseniz. google falan.. Sonuçta Cage in hayatını özetlemişsiniz Gülücük


0
| Bildir


default avatar
(24) -
Nicholas Cage e sürekli 1 basan işsizleri saymazsak eğer... Gülücük Yani şu bi gerçek; Adam asrın filminide yapsa bu tayfa sürekli bir liyor. Belki de filmi izlemiyorlar bile. Bunun dışında fena film değil. Tabii kide pahalı bir Hollywood yapımı beklemeyin. "Tv Movie" kalitesinde... İzlenilebilir bir dram filmi. Hızlı çeviri için ayrıca teşekkürler.


default avatar
(1) -
Vasat bir film, klasik nicolas cage örneği.

Cevaplar (6)
avatar
(407) -
nasıl klasik arkadaşım yani bu film Moonstruck, Wild at Heart, Red Rock West, The Rock, Face Off, City of Angels 8mm, vs. ile aynı mı şimdi.
6


9
| Bildir
avatar
(882) -
Bir de oscar aldığı Leaving Las Vegas var tabi ki. Yukarıda sayılanlar ve bu Cage'in en iyi en önemli filmleri. Bundan sonrası felaket.


0
| Bildir
avatar
(407) -
aynen katılıyorum KorJawa onlar sadece aklıma gelenlerdi. adam para kazana bilmek için her senaryoya tamam diyor ortaya da vasat filmler çıkıyor oyunculuğuna diyecek lafım yok ancak senaryolar kötü.
6


0
| Bildir
avatar
(741) -
Matchstick Men unutuldu mu


0
| Bildir
avatar
(407) -
o da unutuldu, lord of war da unutuluş Gülücük
6


1
| Bildir
avatar
(654) -
The Wicker Man,Outcast,Left Behind,Dying of the Light,The Runner,The Trust,Dog Eat Dog,Arsenal,Looking Glass,211,Between Worlds lakin bunları da unutamadık.


0
| Bildir


avatar
(2) -
Uzun zaman sonra izlenebilir bir Nicolas Cage filmi


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film