Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(1031) -
Aslında pek sevmediğim bir tarz olmasına rağmen bu filmi beğendim. Meğer filmin aynı zamanda yapımcıları olan Kore asıllı Jamie Chung ve Bryan Greenberg filmin yapım yılı olan 2015'de evlenmişler. İyi seyirler... 6/10...
6


default avatar
(63) -
sıradan bir tesdüfi tanışma il başlayan aşk hikayesi gibi gelsede.. film in dikakt çekici ve güzel tarafı.. sosyal bir şehir biyografisi belgeseli tadındaydı. backsound ların arasında şehir seslerininde duyulması harika bir duyguydu filmin içine çekiyor sizi. duygusal anlamda hiç sıkmayan ferah bir filmdi. tavsiyemdir. çok ilginç şeyler beklemeyin sadece filmin şehrin havasına kaptırın kendinizi... tatile gittiğiniz bir şehrin gece hayatını insan profillerini yaşayıp tanıdıgınızı farzedin. bu açıdan harikay...başka beklentisi olanlar hayal kırıklıgına ugraya bilir..

not : koskoca 8 milyarlık insanlık aleminde sistematik soykırım yapan bir terör devletin adının geçmesi tesadüf değil. yahudiliği her planda gözümüze sokuyorlar.


avatar
(215) -
bence filmi ilginç kılan şey Hong Kong'da geçmesiydi ve o kültüre dair verdiği bilgilerdi onun dışında sonunun bariz bir şekilde havada kalması ve bu tarz iki kişi etrafında geçen filmlerde genelde replikler ön planda olması gerekirken bu filmde diyalogların çok sıradan kalması benim filme olan beklentimi karşılamadı.
6


avatar
(8408) -
byran greenbergi one tree hill ve how to make it in america dizilerinden beri severek takip ederim... jamie chung ile güzel bir ikili olmuşlar bu filmde... tatlı bir film, izlenir derim. iyi seyirler olsun.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film